reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Przeanalizowalam to wszystko i zauważyłam, ze prawdziwymi trollami nie są te, najbardziej klotliwe, tylko też które na siłę starają się udowodnić swoje racje.
Smutne to Ale widząc co tu się dzieje odechciewa sie pisać, nie dziwię się dziewczynom, które przestały się odzywać (biapl, Malinowa, Błękitna, Uśmiechnięta i kilka innych) - nie da się tu normalnie pisać. Szkoda ze pewne osoby psują atmosferę, dobrze to tu nigdy nie bedzie.

A niektóre z was, narzekajace że mąż nie ma czasu okien umyć albo ze się sprzątać nie chce - wstyd. Zginiecie w natłoku obowiąZków przy dziecku.

Nie wiem jak było kiedyś (tzn kiedy?), bo jestem tu od stycznia i jak to na forum, raz jest lepiej raz gorzej. Rozumiem, że mamy się tulić, ściskać, kochać och, ach i pisać o dupie maryni.
Jak przejrzałam forum to od zawsze było tak jak jest teraz, więc się nie obrażaj o jeden post.
Mi jak coś nie pasuje to piszę, ale się nie obrażam. A forum lubię, bo dużo ciekawych rzeczy mogę się dowiedzieć i dostać wsparcie :)

reklama
Needi, maz pewnie "glodny" :-D. Moj sie wystraszyl tydzien temu jak stwierdzono ze mam lozysko przodujace i musze unikac zblizen, a teraz (okazalo sie ze mialam wtedy akurat skurcz macicy i to miesien wygladal jak kawalek lozyska, a lozysko wcale nie jest tak blisko) to juz pewnie zyc mi nie da. A ja chcialabym go przetrzymac jeszcze tydzien do wylotu do PL zebym sie w samolocie nie martwila czy wszysko ok z szyjka itp.
Ogolnie to w 1szej ciazy mialam ogromna ochote na seks. Teraz moglabym sie obyc. Chyba za duzo sie nadenerwowalam w tej ciazy i teraz wole chuchac na zimne.

Zjadlam pol pizzy a teraz mam przez Was ochote na nalesniki i krokiety!

Ja tu pisze prawie codziennie i nie zauważyłam jakiegoś psucia atmosfery..nie obraźcie się ale ona się zmieniła odkąd część osób przeszła na FB. Nie wierzę, że każda tam poszła bo tu jest jej źle, tylko tam jest dla niektorych wygodniej. A obrażanie się bo ktoś dosadniej swoje zdanie powiedział to jest własnie dla mnei dziecinada, Nie sztuka się zawsze zgadzać, sztuka nie zgadzać się konstruktywnie. Przy ciężkich tematach zawsze jest mocniejsza dyskusja i ja to lubię, naprawdę. Hope wg mnie nie napisała nic obraźliwego na mamy myślące o mm. To jak to ktoś odczytał to właśnie mówi o tej osobie.
I wiecie co..mamy prawo narzekać że jesteśmy zmęczone i na to, że mąż okien nei pozmywał też. Bo ja nie uważam, że od tego jest tylko kobieta skoro obydwoje pracują. A wstyd to naskakiwać na kogoś kto ma inne zdanie..tyle ode mnie

Needi, maz pewnie "glodny" :-D. Moj sie wystraszyl tydzien temu jak stwierdzono ze mam lozysko przodujace i musze unikac zblizen, a teraz (okazalo sie ze mialam wtedy akurat skurcz macicy i to miesien wygladal jak kawalek lozyska, a lozysko wcale nie jest tak blisko) to juz pewnie zyc mi nie da. A ja chcialabym go przetrzymac jeszcze tydzien do wylotu do PL zebym sie w samolocie nie martwila czy wszysko ok z szyjka itp.
Ogolnie to w 1szej ciazy mialam ogromna ochote na seks. Teraz moglabym sie obyc. Chyba za duzo sie nadenerwowalam w tej ciazy i teraz wole chuchac na zimne.

Zjadlam pol pizzy a teraz mam przez Was ochote na nalesniki i krokiety!
Mi już od jakiegoś czasu wróciło:D nawet chyba bardziej niż mężowi:D

Ja też nie odebrałam nic źle. :D

Co do zbliżeń to podobno w III trymestrze nie można, prawda?
Ja za to od wczoraj mega ilości twaroguuuu jem :)
pod koniec kochana to nawet trzeba:D sprawdzałam i działa:D stosunek powoduje masaż szyjki który lekarze też fundują czasami tylko bez przyjemności i boleśnie;) a sperma zawiera jakieś coś tam( dawno czytałam) co powoduje rozluźnienie :)

W 3 trymestrze mozna wywolac skurcze macicy, a sperma ma wlasciwosci rozluzniajace. Spotkalam sie z tym ze po terminie polozna polecila jednej parze pokochac sie bo to lepsze niz masaz szyjki.
Chociaz jezeli ktos nie ma problemow z lozyskiem czy szyjka to chyba mozna i w 3cim tak delikatnie....

Synus kreci mi sie wlasnie :-p, chcialabym juz mowic do Niego po imieniu ale mamy maly problem z wyborem. Mi podoba sie tylko Aleksander, a moj M nie jest za bardzo przekonany i wymienil dzis ze 20 innych imion z ktorych najbardziej juz moglabym sie sklonic ku Jakubowi. Tylko mi zalezy zeby imie bylo 2-jezyczne i nie roznilo sie posownia za bardzo. Wlasnie wpadlam na to ze zaczne mowic do brzuszka Olus, moze M sie oswoi i bedzie na moim ;-) ;).

W 3 trymestrze mozna wywolac skurcze macicy, a sperma ma wlasciwosci rozluzniajace. Spotkalam sie z tym ze po terminie polozna polecila jednej parze pokochac sie bo to lepsze niz masaz szyjki.
Chociaz jezeli ktos nie ma problemow z lozyskiem czy szyjka to chyba mozna i w 3cim tak delikatnie....

Synus kreci mi sie wlasnie :-p, chcialabym juz mowic do Niego po imieniu ale mamy maly problem z wyborem. Mi podoba sie tylko Aleksander, a moj M nie jest za bardzo przekonany i wymienil dzis ze 20 innych imion z ktorych najbardziej juz moglabym sie sklonic ku Jakubowi. Tylko mi zalezy zeby imie bylo 2-jezyczne i nie roznilo sie posownia za bardzo. Wlasnie wpadlam na to ze zaczne mowic do brzuszka Olus, moze M sie oswoi i bedzie na moim ;-) ;).
własnie w święta jadę na chrzciny małego Aleksandra który miał być moim chrześniakiem:) mi też podoba się to imie

reklama
U nas ze zbliżeniami kiepsko, boje się trochę chociaż przeciwskazan nie mamy. raz mi brzuch stwardnial i się wystraszyłam chociaż to pewnie normalna reakcja :)

Do góry