Dzień dooobry! Wstaję rano a tutaj takie piękne słońce iiiii auto do skrobania o 10 wyjeżdżam do rodziców i do fryzjera (ok.50km). Wstałam się trochę ogarnąć co do szyjki to ostatnio jak byłam u mojej gin to badała mi szyjkę i niby nic nie wykryła-jest długa itp. ale mam brać nospę 3 razy. Biorę tylko jak mam skurcze...jeśli nic mi nie jest i mała świruje to 3 razy wydaje mi się przesadne.
reklama
Needi
Fanka BB :)
A ja to miałam poranek. Obudziło mnie walenie do drzwi ale zanim zeszłam to nikogo nie było. Patrzę przeZ okno a tam pali się samochód i dwóch sąsiadów go gasi gasnicami ale to nie pomogło. Zadzwoniłam tylko na straż bo co im d ciąży pomogę. Okazało się że sąsiedzi z dziećmi małymi gdzieś jechali i im pod maską wybuchło. Jak w filmie. Współczuję. Zanim straż dojechała to cały się sfajczyl. A dzwonię do męża mu powiedzieć a on''a bak wybuchł? '' a ja o tym nie pomyślałam i się wystraszylam że mi chatę rozwali.. na szczęście nic nie wybuchło. Biedni Ci moi sąsiedzi
A ja to miałam poranek. Obudziło mnie walenie do drzwi ale zanim zeszłam to nikogo nie było. Patrzę przeZ okno a tam pali się samochód i dwóch sąsiadów go gasi gasnicami ale to nie pomogło. Zadzwoniłam tylko na straż bo co im d ciąży pomogę. Okazało się że sąsiedzi z dziećmi małymi gdzieś jechali i im pod maską wybuchło. Jak w filmie. Współczuję. Zanim straż dojechała to cały się sfajczyl. A dzwonię do męża mu powiedzieć a on''a bak wybuchł? '' a ja o tym nie pomyślałam i się wystraszylam że mi chatę rozwali.. na szczęście nic nie wybuchło. Biedni Ci moi sąsiedzi
oooo kurcze :/ to faktycznie przygoda. Ciekawe od czego ...
fazerkamm
Witam czwartkowo
Ale mi ten tydzień polecial szybko! Pewnie dlatego ze byl u mnie wolny powiedzialek..
Milego udanego dnia zycze
Ale mi ten tydzień polecial szybko! Pewnie dlatego ze byl u mnie wolny powiedzialek..
Milego udanego dnia zycze
madziolina_p
Witam się i ja! Piękna słońce to aż chce się żyć!
A jutro polowkowe nan9.50 także nie mogę się doczekać! Trzymajcie proszę kciuki!
A jutro polowkowe nan9.50 także nie mogę się doczekać! Trzymajcie proszę kciuki!
Needi
No mi się wydawało że samochód się tak łatwo nie zapala a ten jak zapałkaoooo kurcze :/ to faktycznie przygoda. Ciekawe od czego ...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie. Ja dziś cały dzień będę pilnować 15 miesiecznego siostrzenca. mam nadzieje ze nie będzie chciał cały czas na ręce
Witam się i ja! Piękna słońce to aż chce się żyć!
Trzymam! :*
Na połówkowe pamiętam też czekałam i nawet dostałam zdjecie 3d (szłam na zwykłe) , ale najlepszą płytkę mam z genetycznych 12tydz. całą malutką było widać i ziewała a na połówkowym to większe skupienie na narządach.
witajcie. Ja dziś cały dzień będę pilnować 15 miesiecznego siostrzenca. mam nadzieje ze nie będzie chciał cały czas na ręce
Będzie dobrze podziwiam ja ostatnio ciągle zmęczona..nawet w aucie skupiam się podwójnie a gdzie tu pilnowanie dzidzi
reklama
Witam sie czwartkowo z piekna pogoda
madziolina_p czekamy na relacje &&&
madziolina_p czekamy na relacje &&&