reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

No smutne, choć niektórzy wiedzą że bycia chrzesnym wiąże się z obowiązkami i między innymi finansowymi, chrzciny, komunie itp i może odmówił bo wiedział że dziecku tego nie da. Nie pomysl za ja uważam że chrzesny musi, bo dla mnie najważniejsze żeby był przy dziecku i kasa nie jest dla mnie ważna i ja np swojej chrzestnej nie znam... Ja tylko pisze czym się kierują niektorzy
Dziewczyny smutne ale prawdziwe. Wiedział że nie mam kogo wziąć i mi nie chodzi o prezenty bo sama je zapewnie dziecku als on ciągle o tej kasie... na szczęście znaleźliśmy innego ale ja pamiętliwa jestem niestety. A chciałam tylko żeby chrzestni byli blisko

reklama
melduje sie i ja po tygodniowej przerwie..
Wrocilam ze szpitala a tak przypominajac to poszlam albo na szew albo pessar. Ostatecznie zalozyli mi szew bo szyjka byla juz na 14mm. Teraz jeszcze brzusio nieco sie napina wiec leze i przewracam placek z boku na bok zeby rowno rosl, nic wiecej ;-) nadal troche sie boje ale musze wierzyc ze wyleze te min 3mce ;-)
dzieki za wsparcie przed szpitalem, wszystko sie przydaje!
Myślałam o Tobie. Dobrze że już w domu. Leż i odpoczywaj :-)

Ale mialyscie produktywny dzien! Nadrobie jak ogarne sie troche bo w sumie dopiero weszlam do domu.
Pol dnia spedzilam w jednym szpitalu a reszte w drugim.
Co do mojego niskiego lozyska to prawdopodobnie ogladali je podczas skurczu macicy i pomylili miesien z lozyskiem. Dzis bylo z przodu ale nie nisko. Jeszcze bedd naciskac na ogledziny ale odetchnelam z ulga.
A ja czekam na wyniki krwi bo od rans czuje sie momentami jak pijana i byc moze mam anemie.

Paula, z Twoim tata sprawa? Czy bylym?

Mehle, ja mam 7 latka i on jak (na razie) to cieszy sie razem z nami i nie moze doczekac Braciszka. Rozmawia z nim i mowi ze go kocha. Ale licze sie z tym ze jak zobaczy ile takiemu malenstwu poswieca sie czasu to moze sie zrobic zazdrosny lub wypominac nam to.

Madziolina, czy "internauta" wypisal skierowanie? Lubie takie literowki i slownikowe przekrety.

Napisze pozniej jak podczytam reszte. Zycze milego wieczorku.

Ja muszę brać 2000jm, ale to po pierwsze przez tarczycę a po drugie robiłam badanie i mam na granicy poziom D3.

Ja dziś wyjęłam płaszcze wiosenne i w żaden się nie dopinam bleh, dobrze, że mam taką narzutkę sportowa to jakoś przezyję.

No i mój syn zdał wszystkie egzaminy na pilota PPl, jeszcze tylko egzamin praktyczny i dalsze kształcenie. Zuch! :) Za trzy tygodnie kończy 18 lat ....
Za mundurwm panny sznurem;-)

Też jestem po usunięciu tarczycy i od początku biorę vit d3 a teraz mi jeszcze zwiększył wapń i vit d3

Co do chrzestnych. My mamy mojego brata i nie mamy chrzestnej :/ mąż ma siostra, ale jej nie chcemy więc nie wiem będziemy myśleć. Sama jestem chrzestną, ale mój brat rozstał się z bratową i mam średni kontakt z dzieckiem, mała ma 8 lat, ale nie mam z nią dobrego kontaktu-jest strasznie cwana i rozpuszczona i zazwyczaj ja zwracam jej uwagę jak jest u moich rodziców, przez to wychodzę na "złą ciocię" :) trudno.

Gratuluję mamie przyszłego pilota :* i trzymam kciuki za dalszą karierę :)

Ale mialyscie produktywny dzien! Nadrobie jak ogarne sie troche bo w sumie dopiero weszlam do domu.
Pol dnia spedzilam w jednym szpitalu a reszte w drugim.
Co do mojego niskiego lozyska to prawdopodobnie ogladali je podczas skurczu macicy i pomylili miesien z lozyskiem. Dzis bylo z przodu ale nie nisko. Jeszcze bedd naciskac na ogledziny ale odetchnelam z ulga.
A ja czekam na wyniki krwi bo od rans czuje sie momentami jak pijana i byc moze mam anemie.

Paula, z Twoim tata sprawa? Czy bylym?

Mehle, ja mam 7 latka i on jak (na razie) to cieszy sie razem z nami i nie moze doczekac Braciszka. Rozmawia z nim i mowi ze go kocha. Ale licze sie z tym ze jak zobaczy ile takiemu malenstwu poswieca sie czasu to moze sie zrobic zazdrosny lub wypominac nam to.

Madziolina, czy "internauta" wypisal skierowanie? Lubie takie literowki i slownikowe przekrety.

Napisze pozniej jak podczytam reszte. Zycze milego wieczorku.
Sprawa z ojcem. Płacił alimenty ale w związku z tym ze wyszłam za Maz juz mi sie nie nalezą. Na szczęście było szybko i bez konfliktów ale strasznie nie lubię sie z nim spotykać. Jestem dorosła wiem ze nic mi nie zrobi ale jak tylko go widzę zaczynam sie bać. Takie leki z przeszlosci...dobrze ze Michał ze mna był to było mi razniej. Jedyne słowa jakie zamieniłam z nim to czesc...na szczęście juz po i sprawa zalatwiona.
Miło ze pytasz, dziękuje :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Bardzo Wam dziękuje za miłe słowa. Przyznam, że syn mi się udał. Jest ambitny i zdolny, dzięki swojej pasji nie myśli o głupotach, które nękają nastolatków.

reklama
Widzę że temat chrzestnych aktualny ☺
Ja raczej nie będę miala problemu z wyborem ,będzie moja siostra a ja u niej ☺bo ona też spodziewa się dzidziusia tylko na wrzesień i planujemy wspólny chrzest ☺☺☺ tak sie jakoś złożyło ☺
A chrzestny szwagier będzie prawdopodobnie. Ogólnie mam 3 rodzeństwa a M. siostrę więc mamy w czym wybierać ☺

Zycze wszystkim brzuszkom milej nocy bez częstego wstawania☺
Ja zaraz się klade bo jutro wcześnie pobudka i jedziemy 300 km do mojego brata i siostry ☺ obym jakoś przetrwała podróż ☺

Do góry