reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witam i ja

u mnie pół nocy zarwanej martwiłam się o moją Majkę nie chodziła ostatnio do szkoły dziennie robiłyśmy to co w szkole ale widzę że ona jakoś nie ma zapału do nauki

zasnęłam coś przed 7 a o 8 mama mnie obudziła

Mój syn cała podstawówkę olewał, w gimnazjum jako tako. Uczyć zaczął się dopiero, jak zobaczył, że jest to potrzebne, żeby realizować marzenia. Teraz w LO jest najlepszy w klasie. Ja nigdy na niego nie naciskałam, żeby się nie zraził. Oczywiście, gdyby był zagrożony to inna sprawa, ale dałam mu trochę wolną rekę i być może pomogło.

reklama
witam
u mnie w mieszkaniu armagedon....remont na klatce,wyciągają liczniki gazowe na klatki.....
oczywiscie gazu nie ma ....a ja dziś do lekarza ehhh,akurat dziś...
Nerwa mam bo po krzywej jestem,która była z małymi przygodami.... noi chyba mała anemia jest już...
miłego dnia wszystkim z słoneczkiem jak u mnie !

witam
u mnie w mieszkaniu armagedon....remont na klatce,wyciągają liczniki gazowe na klatki.....
oczywiscie gazu nie ma ....a ja dziś do lekarza ehhh,akurat dziś...
Nerwa mam bo po krzywej jestem,która była z małymi przygodami.... noi chyba mała anemia jest już...
miłego dnia wszystkim z słoneczkiem jak u mnie !

Jakie miałaś przygody?
Mnie to za tydzień czeka.
Powodzenia na wizycie.

Tez ostatnio mijalam palace sie auto na autostradzie. Nie fajny widok. Teraz jak mi jakis smrodek z ulicy zaleci to obawiam sie ze to cos w samochodzie i patrze czy sie spod maski nie dymi.

Czy ktos tutaj bierze zelazo? Jezeli tak to jaka dawke i przy jakim niedoborze? Mi HB wyszlo 10.7 i polecono mi kupic zelazo 200 i brac 2 razy dziennie. I zastanawiam sie czy to nie za duzo.
Ja hb miałam tuż pod granicą...i dostałam tardyferon-fol jedna tabletkę dziennie 80mg/25mg

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

reklama
Do góry