reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

No smutne, choć niektórzy wiedzą że bycia chrzesnym wiąże się z obowiązkami i między innymi finansowymi, chrzciny, komunie itp i może odmówił bo wiedział że dziecku tego nie da. Nie pomysl za ja uważam że chrzesny musi, bo dla mnie najważniejsze żeby był przy dziecku i kasa nie jest dla mnie ważna i ja np swojej chrzestnej nie znam... Ja tylko pisze czym się kierują niektorzy
Dziewczyny smutne ale prawdziwe. Wiedział że nie mam kogo wziąć i mi nie chodzi o prezenty bo sama je zapewnie dziecku als on ciągle o tej kasie... na szczęście znaleźliśmy innego ale ja pamiętliwa jestem niestety. A chciałam tylko żeby chrzestni byli blisko

reklama
melduje sie i ja po tygodniowej przerwie..
Wrocilam ze szpitala a tak przypominajac to poszlam albo na szew albo pessar. Ostatecznie zalozyli mi szew bo szyjka byla juz na 14mm. Teraz jeszcze brzusio nieco sie napina wiec leze i przewracam placek z boku na bok zeby rowno rosl, nic wiecej ;-) nadal troche sie boje ale musze wierzyc ze wyleze te min 3mce ;-)
dzieki za wsparcie przed szpitalem, wszystko sie przydaje!
Myślałam o Tobie. Dobrze że już w domu. Leż i odpoczywaj :-)

Ale mialyscie produktywny dzien! Nadrobie jak ogarne sie troche bo w sumie dopiero weszlam do domu.
Pol dnia spedzilam w jednym szpitalu a reszte w drugim.
Co do mojego niskiego lozyska to prawdopodobnie ogladali je podczas skurczu macicy i pomylili miesien z lozyskiem. Dzis bylo z przodu ale nie nisko. Jeszcze bedd naciskac na ogledziny ale odetchnelam z ulga.
A ja czekam na wyniki krwi bo od rans czuje sie momentami jak pijana i byc moze mam anemie.

Paula, z Twoim tata sprawa? Czy bylym?

Mehle, ja mam 7 latka i on jak (na razie) to cieszy sie razem z nami i nie moze doczekac Braciszka. Rozmawia z nim i mowi ze go kocha. Ale licze sie z tym ze jak zobaczy ile takiemu malenstwu poswieca sie czasu to moze sie zrobic zazdrosny lub wypominac nam to.

Madziolina, czy "internauta" wypisal skierowanie? Lubie takie literowki i slownikowe przekrety.

Napisze pozniej jak podczytam reszte. Zycze milego wieczorku.

Ja muszę brać 2000jm, ale to po pierwsze przez tarczycę a po drugie robiłam badanie i mam na granicy poziom D3.

Ja dziś wyjęłam płaszcze wiosenne i w żaden się nie dopinam bleh, dobrze, że mam taką narzutkę sportowa to jakoś przezyję.

No i mój syn zdał wszystkie egzaminy na pilota PPl, jeszcze tylko egzamin praktyczny i dalsze kształcenie. Zuch! :) Za trzy tygodnie kończy 18 lat ....
Za mundurwm panny sznurem;-)

Też jestem po usunięciu tarczycy i od początku biorę vit d3 a teraz mi jeszcze zwiększył wapń i vit d3

Co do chrzestnych. My mamy mojego brata i nie mamy chrzestnej :/ mąż ma siostra, ale jej nie chcemy więc nie wiem będziemy myśleć. Sama jestem chrzestną, ale mój brat rozstał się z bratową i mam średni kontakt z dzieckiem, mała ma 8 lat, ale nie mam z nią dobrego kontaktu-jest strasznie cwana i rozpuszczona i zazwyczaj ja zwracam jej uwagę jak jest u moich rodziców, przez to wychodzę na "złą ciocię" :) trudno.

Gratuluję mamie przyszłego pilota :* i trzymam kciuki za dalszą karierę :)

Ale mialyscie produktywny dzien! Nadrobie jak ogarne sie troche bo w sumie dopiero weszlam do domu.
Pol dnia spedzilam w jednym szpitalu a reszte w drugim.
Co do mojego niskiego lozyska to prawdopodobnie ogladali je podczas skurczu macicy i pomylili miesien z lozyskiem. Dzis bylo z przodu ale nie nisko. Jeszcze bedd naciskac na ogledziny ale odetchnelam z ulga.
A ja czekam na wyniki krwi bo od rans czuje sie momentami jak pijana i byc moze mam anemie.

Paula, z Twoim tata sprawa? Czy bylym?

Mehle, ja mam 7 latka i on jak (na razie) to cieszy sie razem z nami i nie moze doczekac Braciszka. Rozmawia z nim i mowi ze go kocha. Ale licze sie z tym ze jak zobaczy ile takiemu malenstwu poswieca sie czasu to moze sie zrobic zazdrosny lub wypominac nam to.

Madziolina, czy "internauta" wypisal skierowanie? Lubie takie literowki i slownikowe przekrety.

Napisze pozniej jak podczytam reszte. Zycze milego wieczorku.
Sprawa z ojcem. Płacił alimenty ale w związku z tym ze wyszłam za Maz juz mi sie nie nalezą. Na szczęście było szybko i bez konfliktów ale strasznie nie lubię sie z nim spotykać. Jestem dorosła wiem ze nic mi nie zrobi ale jak tylko go widzę zaczynam sie bać. Takie leki z przeszlosci...dobrze ze Michał ze mna był to było mi razniej. Jedyne słowa jakie zamieniłam z nim to czesc...na szczęście juz po i sprawa zalatwiona.
Miło ze pytasz, dziękuje :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Bardzo Wam dziękuje za miłe słowa. Przyznam, że syn mi się udał. Jest ambitny i zdolny, dzięki swojej pasji nie myśli o głupotach, które nękają nastolatków.

reklama
Widzę że temat chrzestnych aktualny ☺
Ja raczej nie będę miala problemu z wyborem ,będzie moja siostra a ja u niej ☺bo ona też spodziewa się dzidziusia tylko na wrzesień i planujemy wspólny chrzest ☺☺☺ tak sie jakoś złożyło ☺
A chrzestny szwagier będzie prawdopodobnie. Ogólnie mam 3 rodzeństwa a M. siostrę więc mamy w czym wybierać ☺

Zycze wszystkim brzuszkom milej nocy bez częstego wstawania☺
Ja zaraz się klade bo jutro wcześnie pobudka i jedziemy 300 km do mojego brata i siostry ☺ obym jakoś przetrwała podróż ☺

Do góry