reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Słyszałam też ze panienka nie powinna być chrzestna dziewczynki bo nie doczeka się swoich dzieci...
Tak więc nie ma co za bardzo w nie wierzyć...

Needi niechęci do życia? Uśmiechnij się Kochana.
A ja dziś na badania krwi i oddać mocz idę Ale narazie sama morfologia. Młody wstał o 6 a badania od 7.30 więc trochę na glodniaka posiedze a i wcześniej muszę Młodego domzlobka zaprowadzić to obym nie padła.

W sensie że ruszyć dupy mi się nie chce:-)
Ale ty widzę masz dzień pełen wrażeń. Krew... mocz...to słowa które mnie ruszają. :-D
Powodzenia

W sensie że ruszyć dupy mi się nie chce:-)
Ale ty widzę masz dzień pełen wrażeń. Krew... mocz...to słowa które mnie ruszają. :-D
Powodzenia
Ale tylko morfologia więc szybko.
Jeszcze muszę do przychodni podjechać bo miałam zwolnienie do wczoraj od ginekologa a dopiero będę na wizycie i niej w poniedziałek i złe wszystko wyliczylam więc muszę iść do internauty żeby mi od dziś do niedzieli wystawił zwolnienie eh...

reklama
Hej dziewczynki ;) Ja tam w zabobony nie wierze koleżanką tez nie wiec ,oczywiście jak jakiś ksiądz nie znajdzie jakiegoś innego powodu to nie będę odmawiać ;) Tych zabobony jest mnóstwo w ciąży ze szok ;)

Do góry