reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
A ja byłam na zakupach i w pracy na chwilke. wszyscy mi mówią ze ładnie wyglądam ale ze jednak widać po mnie zmęczenie. niestety ostatnio mało odpoczywam :( jadę zaraz do mojego i jedziemy razem w trase na jeden dzień.

w Londynie tez dzisiaj szaro i ponuro. siedze w pracy przy biurku i patrze sie w sciane maakra. usne zaraz i taki bedzie final

Madziolina ja też mam dziś gorsze samopoczucie, może to przez pogodę. Bardzo chciałabym już wiosnę...

Mnie od wczoraj ciągnie w pachwinie, chyba dość intensywnie się rozrastam. Trochę pochodzę i muszę usiąść lub się położyć.

Ja też zauważyłam że jak tylko trochę pochodze to strasznie boli,ciągnie mnie w pachwinach...wtedy nawet jak się poloze to nogami ruszyć nie mogę. Mam nadzieję że jak przyjdzie wiosna to będę mogła spokojnie spacerować bez takich bólów.

Pogoda do kitu to nic dziwnego że wszystkie kiepsko się czujemy :(

reklama
Do góry