madziolina_p
Fanka BB :)
No chyba ta pogoda, raz śnieg i raz deszcz. Jeszcze muszę iść ok 17 po młodego do żłobka i do sklepu powinnam iść...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też kiepsko się czuję. Najlepiej z wyra bym nie wyszłaA mi dziewczyny dziś jakoś słabo, wogole chyba ta pogoda, to ciśnienie... Nie wiem... Odpoczywam
Madziolina ja też mam dziś gorsze samopoczucie, może to przez pogodę. Bardzo chciałabym już wiosnę...
Mnie od wczoraj ciągnie w pachwinie, chyba dość intensywnie się rozrastam. Trochę pochodzę i muszę usiąść lub się położyć.
SuperDziewczyny ja juz po połówkowym. Wszystko prawidłowo, opis i fotka w odpowiednim wątku :-) dzięki za kciuki :*
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
jaKtora je witaminy mama dha?