reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam i ja
Co do zabobonow to ja byłam chrzestna w wieku 16 lat i teraz moja chrzesnica będzie chrzestna mojej fasolki

Gwiazda zdrowia

Ja dzisiaj mam lekarza

reklama
Dzień dobry! :D u mnie taka śliczna pogoda, że aż się chce wyjść :) w zabobony nie wierzę, bo jestem chrzestną bratanicy i zaszłam w ciążę, więc może nie na wszystkich to działa :) też dziś mi się nic nie chce, ale wczoraj wszystko pozałatwiałam i dziś posiedzę w domku. Jutro mam fryzjera.

Gwiazda- zdrówka, ja już dwa razy siedziałam na antybiotyku :/

Dzień dobry! :D u mnie taka śliczna pogoda, że aż się chce wyjść :) w zabobony nie wierzę, bo jestem chrzestną bratanicy i zaszłam w ciążę, więc może nie na wszystkich to działa :) też dziś mi się nic nie chce, ale wczoraj wszystko pozałatwiałam i dziś posiedzę w domku. Jutro mam fryzjera.

Gwiazda- zdrówka, ja już dwa razy siedziałam na antybiotyku :/

Agulka witaj ja juz byłam tak rozłożona w tej ciąży ze szkoda gadać ale cóż narazie leczę się sama a jak jutro nie będzie poprawy idę do lekarza ;)

Cześć Wam,

Ja dzisiaj bede miała dzien pełen wrażeń bo mam sprawę w sadzie z Ojcem[emoji52] trochę sie denerwuje bo nie lubię mieć z nim styczności. Oby szybko poszło.

Miłego dnia wszystkim :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

u mnie dzisiaj plan mycia okien tzn jednego okna w poniedziałek umyłam jedno dzisiaj drugie a jutro trzecie i będą umyte na święta :)
we wtorek mają przyjść zrobić szafy więc po świętach będę prała ubranka dzidzi

Cześć dziewczyny. U nas piękne słońce a i ja się lepiej czuję niż wczoraj. Noc taka sobie, budzę się co dwie godziny albo do wc albo mnie biodra bolą;) Ja dziś trochę mam jeżdżenia, więc szybko zleci.

Gwiazda, super, że wyniki ok!!!

Słyszałam też ze panienka nie powinna być chrzestna dziewczynki bo nie doczeka się swoich dzieci...
Tak więc nie ma co za bardzo w nie wierzyć...
Tez coś słyszałam ale żeby panienka miała chrzesniaka a kawaler chrzesniaczke jako pierwsze dzieci ze chrztu.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

reklama
Ja chcę za chrzestną moją przyjaciółkę ale stara się o dziecko teraz i jest bardzo przesądna i powiedziała że nie zostanie jak będzie w ciąży :(

Do góry