alinka
Fanka BB :)
witam dopołudniowo, ja dziś na obiad rosół bo córa uwielbia, ja osobiście nienawidzę więc sobie muszę coś wykombinować.
Noc okropna, prawie nie spałam;-(
zasnęłam koło 5 rano, potem mąż po 6 wrócił z nocki, a o 7:30 sąsiadka przyszła bo coś od mojej mamy chciała, swoją drogą kto widział chodzić po ludziach o 7:30, chyba że ja się nie znam.
W efekcie czuję się jakby mnie koń kopnął, głowa mi pęka i jakaś rozbita jestem ogólnie.
Musiałabym troche posprzątać bo we wtorek na pare dni do szpitala ale niemam siły normalnie.
Pogoda tez dobija brr.
A mały chyba zadowolony bo rozrabia jak szalony, oby tylko od tego rozrabiania się nie przekręcił
a moze coś doradzicie w temacie środków do prania ubranek...córce prałam w bryzie i nic jej nie było ale teraz trochę się boje, te proszki coraz silniejsze.
No i tu pytanie płyn, mleczko, proszek, i jaki.
Lovela strasznie droga, pozatym dzidziuś jest jeszcze chyba...
i widziałam też odplamiacz taki dziecięcy, ale niewiem czy będzie skuteczny, normalnie używam vanisha
Jakie jest wasze zdanie?
Noc okropna, prawie nie spałam;-(
zasnęłam koło 5 rano, potem mąż po 6 wrócił z nocki, a o 7:30 sąsiadka przyszła bo coś od mojej mamy chciała, swoją drogą kto widział chodzić po ludziach o 7:30, chyba że ja się nie znam.
W efekcie czuję się jakby mnie koń kopnął, głowa mi pęka i jakaś rozbita jestem ogólnie.
Musiałabym troche posprzątać bo we wtorek na pare dni do szpitala ale niemam siły normalnie.
Pogoda tez dobija brr.
Ja niestety tez początki anemii,, zobacze co w poniedziałek gin powie, mam nadzieje że bez żelaza się obejdzie.Witajcie sobotnio
U mnie dlugi weekend sie zapowiada w poniedzkalem swieto mamy
Odebralam wyniki krwi.. wyglada na to ze mam poczatki anemi :/ :/ o dziwo mocz w przadku.. teraz trzeba mi jesc wiecej warzyw z zelazem i wit b12 i następne wyniki mam nadzieje ze beda lepsze.
A mały chyba zadowolony bo rozrabia jak szalony, oby tylko od tego rozrabiania się nie przekręcił
a moze coś doradzicie w temacie środków do prania ubranek...córce prałam w bryzie i nic jej nie było ale teraz trochę się boje, te proszki coraz silniejsze.
No i tu pytanie płyn, mleczko, proszek, i jaki.
Lovela strasznie droga, pozatym dzidziuś jest jeszcze chyba...
i widziałam też odplamiacz taki dziecięcy, ale niewiem czy będzie skuteczny, normalnie używam vanisha
Jakie jest wasze zdanie?
Ostatnia edycja: