reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja nie mam raczej smakow na nic szczegolnego. Jedyne co mnie ciagnie to soczki owocowe, a jak nie mam to owocowe herbatki.

A dzis dopiero pierwszy ciuszek kupilam. Po moim synku mam tylko kilka najmniejszych jego ubranek, ktore zostawilam na pamiatke.

reklama
Jejku ale zgrzeszyłam...wlasnie wróciliśmy z maka ;/ opierdzielilam kanapę wielka tłusta ale pyszna była :D juz dawno nie miałam takiej ochoty na te świństwa aż tu nagle...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Cześć dziewczyny :-)
Dziś się nawet wyspalam ale w nocy taki skurcz łydki mnie złapał że koszmar. Potrzebuję chyba dodatkowego magnezu. W planach nic a na obiad ogórkowa. :-*

za nami kolejna ciężka noc Majce zamiast spadać temperatura ciągle rosła rzucała się w łóżku płakała że ją nogi bolą w końcu ok 2 zasnęła i do teraz nie miała gorączki oby już było z górki

a ja za to zły sen miałam śniło mi się że mąż mnie zostawił za każdym razem wracał co się przebudziłam na siku

Iwonaimaja, zdrówka dla córci!

U mnie wczoraj sajgon. Gość z szafą noe przyjechał, więc dalej żyjemy z rzaczami z szafy w sypialni :p na dodatek mieliśmy do odebrania rogówkę to.pojechaliśmy. Wróciliśmy padnięci. Ja co prawda nie nosiłam, wiadomo, ale kilka kursów po schodach się zrobiło ;)

My nie mamy dla dzidzi nic, kompletnie, no oprócz śliniaczka z podróży poślubnej, który kupiliśmy tak dla jaj trochę;) w przyszłym tygodniu połówkowe, przed Świętami już nie będziemy chodzić, bo pewnie będzie szał zakupowy, ale po już ruszamy pełną parą. Chcę być gotowa na połowę czerwca. Raz, że niewiadomo kiedy Maluch będzie miał ochotę nas zobaczyć, a dwa, jak będzie ostatni miesiąc, w tym możliwe upały to bardzo prawdopodobne, że zakupy nie będą mi na rękę...

Iwonaimaja trzymam kciuki zeby było tylko lepiej! :*

U mnie dzisiaj dzien jak każdy inny z ta różnica ze jade na usg tarczycy i chyba na uczelnie na chwile do dziekanatu a pozniej jakiś obiad (zupełnie nie mam pomysłu co bym mogła ugotować). Mam dzisiaj ambitny plan zeby uprasować trochę ubrań i je ogarnąć bo w szafie aż wyje taki bałagan.

Miłego i spokojnego dnia Kochane :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witajcie sobotnio :)
U mnie dlugi weekend sie zapowiada :) w poniedzkalem swieto mamy :)

Odebralam wyniki krwi.. wyglada na to ze mam poczatki anemi :/ :/ o dziwo mocz w przadku.. teraz trzeba mi jesc wiecej warzyw z zelazem i wit b12 i następne wyniki mam nadzieje ze beda lepsze.

Fazerkamm ale żelazo pewnie też dostaniesz. U mnie wszystkie wyznaczniki były pod kreska...i żelazo chyba do końca juz...

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

reklama
Do góry