reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam się poniedziałkowo:-) :)

Dlaczego weekendy lecą tak szybko?

AniaFania biedulko , nie zazdroszczę Ci przeżyć. Oby ból jak najszybciej odpuścił &&& Dobrze, ze u maluszka ok.

Dornia super, że wynik amnio w jak najlepszym porządku :tak:

reklama
Ja tez mam nerwicę, zaczynało się kiedyś od tego ze było mi duszno, buła w gardle itp i drętwienie, a teraz i przez ostatni dłuższy czas to poorostu słabo mi jak nie jestem w obrębie gdzie czuje się bezpiecznie czyli no w pobliżu domu, samochodu itp tzn tak żebym mogła jak mi się zrobi słabo to wrócić... Oczywiście nigdy nie zemdlalam

dziewczyny a te przewijaki sie jakos montuje na lozeczku?maja jakies zaczepy?
no wlasnie widzialam w sklepie ze na lozeczku lezy dopasowany przewijak tzn taka jakby deska na to kladziesz ten przeijak i juz..a jak juz skonczysz to mozesz taka deske-przewijak sciagnac i polozyc gdzies chyba ze ci nie przeszkadza jak tak lezy na lozku to ok...fajna jest to sprawa bo wtedy nie kladziesz przewijaka na komodzie i tym sposobem na komodzie mozesz poustawiac rozne inne rzeczy kosmetyki lampka...jakies pudełeczka...misie...

witajcie dziewczyny w PONIEDZIALEK:( jak ja nie lubie poniedzialkow..tak mi sie dobrze spalo..lezalo ahhhh juz bym bardzo chciala tak z rana spokojnie wstac..sniadanko poleniuchowac..isc na spacer..a nie.jeszcze troche i zwolnienie bo musze sie troche zregenerwac:) Co do kawy hmm moj lekarz mowi , ze mam ogolnie nieskie cisnienie wiec jesli pije kawe z zaparzarki wloskiej taka sama esencja co wychodzi i rozcienczam to z duzaaaaaaaaaaaaaaaa iloscia mleka to nic mi nie bedzie...ale juz zebym nie pila dodatkowo herbat czarnych..i tak tez robie. Mam taki organizm ze jak nie napije sie kawy teraz to zasne nie wiem o co chodzi....ale tak sie zastanawiam...czy nie odstawic juz kawusi chociaz jak daje troszke kawusi i reszta kubka mleka to co mi bedzie? Hmmmm no a mi weekend minal pracowicie oczywiscie bo spedzilismy calyyyyyyy weekend z dziecmi mojej siostry wiec sie dzialo;) i dzisiaj padam..ale ogolnie wszytsko jest ok jutro ide na fitnes:) Czuje sie dobrze..czuje wlasnie ruchy jak tu do was pisze...

A co dzis szykujecie na obiadek?????????????????

Hej Fazerka co tam u was ?
ja obiados z wczoraj .... Kurde ale ponuro za oknem....Wiosna z słonkiem mi sie juz marzy....i ceipłeko...
Kurde katar mnie meczy od wczoraj,nos chce mi urwać od kichania.... ;/

oo dobre jejkuuu ale mi naszla ochota na ziemniaczki do tego gotowana marcheweczka i np jakieś mięsko na parzeeeee:) mmm a ja dziś mam sałatkę rzymska z roszponka pomidorkami i kurczakiem na parze. Słuchajcie dziś sie ważyłam od początku ciąży przytyłam 6 kg:)

Ja tez mam nerwicę, zaczynało się kiedyś od tego ze było mi duszno, buła w gardle itp i drętwienie, a teraz i przez ostatni dłuższy czas to poorostu słabo mi jak nie jestem w obrębie gdzie czuje się bezpiecznie czyli no w pobliżu domu, samochodu itp tzn tak żebym mogła jak mi się zrobi słabo to wrócić... Oczywiście nigdy nie zemdlalam
Ja leczę nerwicę lękową. Lekarka miesiąc przed porodem chce odstawić leki bo chcę karmić piersią. Niby można brać leki i karmić bo są one bezpieczne ale powiedziała że ona by nie brała. Albo karmić sztucznie. Jestem w kropce [emoji19] bardzo chcę karmić naturalnie nie trując dziecka. Nie wiem czy sobie poradzę bez leków [emoji22]

reklama
Do góry