reklama
Needi
Fanka BB :)
Też miałam kiedyś nerwice i nie mogłam wtedy oddychać. Ale rzucilam robote i już jest lepiejNedi jak nie odpuści ti się zastanowię. tylko to już nie jest taki sobie zwykle stres codziennego dnia tylko trochę bardziej zaawansowane i skomplikowane
madziolina_p
Ja tez mam nerwicę, zaczynało się kiedyś od tego ze było mi duszno, buła w gardle itp i drętwienie, a teraz i przez ostatni dłuższy czas to poorostu słabo mi jak nie jestem w obrębie gdzie czuje się bezpiecznie czyli no w pobliżu domu, samochodu itp tzn tak żebym mogła jak mi się zrobi słabo to wrócić... Oczywiście nigdy nie zemdlalam
no wlasnie widzialam w sklepie ze na lozeczku lezy dopasowany przewijak tzn taka jakby deska na to kladziesz ten przeijak i juz..a jak juz skonczysz to mozesz taka deske-przewijak sciagnac i polozyc gdzies chyba ze ci nie przeszkadza jak tak lezy na lozku to ok...fajna jest to sprawa bo wtedy nie kladziesz przewijaka na komodzie i tym sposobem na komodzie mozesz poustawiac rozne inne rzeczy kosmetyki lampka...jakies pudełeczka...misie...dziewczyny a te przewijaki sie jakos montuje na lozeczku?maja jakies zaczepy?
witajcie dziewczyny w PONIEDZIALEK jak ja nie lubie poniedzialkow..tak mi sie dobrze spalo..lezalo ahhhh juz bym bardzo chciala tak z rana spokojnie wstac..sniadanko poleniuchowac..isc na spacer..a nie.jeszcze troche i zwolnienie bo musze sie troche zregenerwac Co do kawy hmm moj lekarz mowi , ze mam ogolnie nieskie cisnienie wiec jesli pije kawe z zaparzarki wloskiej taka sama esencja co wychodzi i rozcienczam to z duzaaaaaaaaaaaaaaaa iloscia mleka to nic mi nie bedzie...ale juz zebym nie pila dodatkowo herbat czarnych..i tak tez robie. Mam taki organizm ze jak nie napije sie kawy teraz to zasne nie wiem o co chodzi....ale tak sie zastanawiam...czy nie odstawic juz kawusi chociaz jak daje troszke kawusi i reszta kubka mleka to co mi bedzie? Hmmmm no a mi weekend minal pracowicie oczywiscie bo spedzilismy calyyyyyyy weekend z dziecmi mojej siostry wiec sie dzialo i dzisiaj padam..ale ogolnie wszytsko jest ok jutro ide na fitnes Czuje sie dobrze..czuje wlasnie ruchy jak tu do was pisze...
A co dzis szykujecie na obiadek?????????????????
A co dzis szykujecie na obiadek?????????????????
fazerkamm
U mnie dzis na obiadek groszek z marchewka i ziemniakami z koperkiem w sosie pomidorowym latwe, szybkie greckie danie
oo dobre jejkuuu ale mi naszla ochota na ziemniaczki do tego gotowana marcheweczka i np jakieś mięsko na parzeeeee mmm a ja dziś mam sałatkę rzymska z roszponka pomidorkami i kurczakiem na parze. Słuchajcie dziś sie ważyłam od początku ciąży przytyłam 6 kg
Aga30+
Ja leczę nerwicę lękową. Lekarka miesiąc przed porodem chce odstawić leki bo chcę karmić piersią. Niby można brać leki i karmić bo są one bezpieczne ale powiedziała że ona by nie brała. Albo karmić sztucznie. Jestem w kropce [emoji19] bardzo chcę karmić naturalnie nie trując dziecka. Nie wiem czy sobie poradzę bez leków [emoji22]Ja tez mam nerwicę, zaczynało się kiedyś od tego ze było mi duszno, buła w gardle itp i drętwienie, a teraz i przez ostatni dłuższy czas to poorostu słabo mi jak nie jestem w obrębie gdzie czuje się bezpiecznie czyli no w pobliżu domu, samochodu itp tzn tak żebym mogła jak mi się zrobi słabo to wrócić... Oczywiście nigdy nie zemdlalam
reklama
madziolina_p
Ja sobie radze ale zależy jaki masz stopień zaawansowania. Ale chce po karmieniu znowu wziąć leki i doprowadzić zdrowie do ładu.