reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć. Wy tu napisaliście o ładnym słoneczku a u mnie pada deszcz, brzydko i zimno. Emilka chora i to tak nagle dostała bardzo mocnego kaszlu az się dławi :(

Ja śpię w różnych pozycjach, ale najczesciej na prawym boku. Pod koniec pierwszej ciąży staralam się spac na lewym, ale i tak często budzilam sie na plecach.

reklama
cześć dziewczyny. u mnie taka kiepska noc ze aż nir chce pamiętać m.in. zgaga ktora była tak silna ze aż całą klatka piersiową mnie bolała. w dodatku siku wstawałam chyba z 10 razy no i moja nerwica się odzywa

cześć dziewczyny. u mnie taka kiepska noc ze aż nir chce pamiętać m.in. zgaga ktora była tak silna ze aż całą klatka piersiową mnie bolała. w dodatku siku wstawałam chyba z 10 razy no i moja nerwica się odzywa

Ściskam Cię.
Ja się nerwicy nabawiłam w pracy, brałam leki, chodziłam do lekarza. Od kiedy jestem na zwolnieniu czuję się naprawdę super, zniknęły lęki, nerwy.... nie powiem, że fizycznie czasem nie odczuwam napięcia, ale różnica jest kolosalna.

U nas mokro i zimno, ble...
Niefajna noc za mna. Budziłam się co chwilę... przypominało mi się co pisałyście, że najlepiej spać na lewym boku, to się kręciłam. Potem chrapał mąż. Przestał. To znowu pies zaczął chrapać... przestał... to coś się śniło i "szczekał" przez sen (kto ma psa ten wie o co chodzi) :p
Potem już byłam głodna... zjadłam na śniadanie pierogi, a co!

needi, nieufna, tulę!
Ja nie chciałam was zfiksować z tym spaniem na boku. :-(

A jakieś naturalne metody relaksu? Mnie też jak stres dopada to w nocy

A jakieś naturalne metody relaksu? Mnie też jak stres dopada to w nocy

Fazerka to u mnie identycznie. Dziś była 3 noc i obudził się raz i włączył sobie lampkę i dalej zasnął. Ja się nawet nie podniosła, choć spałam obok na materacy ale ma barierke i jak się nie wychyla to nie widzi ze ja śpię. A zasypia wcześniej niż skończę czytać pierwsza bajkę. No zobaczymy dziś rozloze sobie materac ale będę spać z mężem i zobaczymy

Ja nie chciałam was zfiksować z tym spaniem na boku. :-(
Needi, spoko, ja mam zawsze tak, że jak coś się wydarzy, coś przeczytam to w nocy mi się przetwarza :p najgorzej jak jakieś stresujące czy nieprzyjemne sytuacje to masakra... czasem w nocy się budziłam i zastanawiałam się czy to i to zrobiłam w pracy. Po ślubie, gdzie wstałam w sobotę o 6, a kładliśmy się po 8, to z nadmiaru wrażeń nie zasnęłam i dopero w niedzielę o 22 padłam dosłownie... Taki urok ;)

reklama
Nedi jak nie odpuści ti się zastanowię. tylko to już nie jest taki sobie zwykle stres codziennego dnia tylko trochę bardziej zaawansowane i skomplikowane

Do góry