reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

nie no ja spie albo na lewym boku przewaznie...albo spie na plecach...i czasem mam nogi ugiete a czasem nie...ale chyba nie szkozi ze na plecach????????????????????????

reklama
Hej dziewczyny, chciałam się przedstawić, bo jestem na forum po raz pierwszy. Termin mam na 7.07. i jestem z Poznania. Dotychczas lekarz wróży chłopca, zobaczymy co się sprawdzi :)

Ja miałam bóle brzucha w 21 tygodniu to lekarka wysłała mnie do szpitala na 3 dni na kroplówkę z magnezem, poleżałam w szpitalu 3 dni i wszelkie bóle przeszły. Dlatego jak coś boli i niepokoi to warto jak najszybciej się do lekarza wybrać.

Czy są jakieś przyszłe mamy z Poznania?

Agnesdem - właśnie chyba dzisiaj nie pójdę bo nie dam rady tam dojechać, na drugim końcu miasta bez sensownego dojazdu a Mąż jak na złość musi być dłużej w pracy, zmienię wizytę na coś w tym tyg.

Wiesz co nie bardzo jestem zadowolona..tzn chodzę tam tylko do internisty, kolejki są masakryczne na wizyty i lekarze tez jakoś słabo...raczej tak na "odwal się", nie mogłam trafić na żadnego spoko gina u którego mogłabym prowadzić ciążę a byłam u kilku jak pytałam koleżanki i kogoś polecały to termin wolny najbliższy na za 3 miesiące, dlatego chodzę prywatnie, trochę to bez sensu bo tu mam za free a za wizytę płacę 250zł + endo 150zł więc tanio nie jest ale jakoś Lux Med mnie nie przekonuje :( a Ty jesteś z Warszawy bo nie pamiętam?

wczoraj maz mnie zapytal ile mniej wiecej pieluszek schodzi dziennie? Hmmm szczerze mowiac nie pamietam jak bylo u siostry..roznie raz zeszlo wiecej w ciagu dnia raz mniej...ciezko chyba tak okreslic?
To tak jakby spytac ile dorosły sika dziennie:) Sprawa indywidualna, zależna od pragnienia, metabolizmu, pogody :)

Cześć dziewczyny.
Pogoda niewiadomo jaka.
Humor z dupy przez męża, ale nie będę się nad tym rozwodzić.
Na szczęście jedziemy na zakupy z Martynką
Widocznie to był weekend mężowski:D mój tez przeskrobał i chyba pierwszy raz od ohoho nie odzywamy się, co u nas raczej niespotykane

Agnesdem - właśnie chyba dzisiaj nie pójdę bo nie dam rady tam dojechać, na drugim końcu miasta bez sensownego dojazdu a Mąż jak na złość musi być dłużej w pracy, zmienię wizytę na coś w tym tyg.

Wiesz co nie bardzo jestem zadowolona..tzn chodzę tam tylko do internisty, kolejki są masakryczne na wizyty i lekarze tez jakoś słabo...raczej tak na "odwal się", nie mogłam trafić na żadnego spoko gina u którego mogłabym prowadzić ciążę a byłam u kilku jak pytałam koleżanki i kogoś polecały to termin wolny najbliższy na za 3 miesiące, dlatego chodzę prywatnie, trochę to bez sensu bo tu mam za free a za wizytę płacę 250zł + endo 150zł więc tanio nie jest ale jakoś Lux Med mnie nie przekonuje :( a Ty jesteś z Warszawy bo nie pamiętam?
rozumiem.....no wiadomo rozne sa zdania..moze dlatego ze Warszawa..nie wiem ja ogolnie jestem zadowolona- placimy abonament mam wszystkich lekarzy..nie czekam w kolejkach nie czekam dlugo na termin co prawda mnie obeceni interesuja lekarze tacy jak ginekolog,internista,pobieranie krwi...i w sumie koniec. Bede chciala sie teraz zapytac o dietetyka tez na przyslosc po porodzie..i o polozna czy mi przysluguje bo slyszalam ze ci co maja abonament to tak..wiec musze wypytac:) Jestem z Wroclawia:)

Jjeku tak siedze i patrze na swoje pazurki ale mam slabe..co mi podrosna to mi sie lamia....:(macie jakiś sposób żeby zapuścić?:)

reklama
Do góry