reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej dziewczyny, Jeśli chodzi o pieluchy świetne są DADA z biedronki, tez są z zieloną wkładką w środku no jak dla mnie prawie identyczne co z firmy pampers, jak dla mnie pampers śmierdzi, co do prania ubranek fajne kosmetyki są z bobini, chyba wszystko mają płatki mydlane,płyny, żele do prania i do płukania. I cena też ok bo levela droga.

Dokładnie! Słonko ptaszki zielone drzewa ;-) jeszcze trochę..mam nadzieje ze szybko zleci! :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczyny, Jeśli chodzi o pieluchy świetne są DADA z biedronki, tez są z zieloną wkładką w środku no jak dla mnie prawie identyczne co z firmy pampers, jak dla mnie pampers śmierdzi, co do prania ubranek fajne kosmetyki są z bobini, chyba wszystko mają płatki mydlane,płyny, żele do prania i do płukania. I cena też ok bo levela droga.
u mnie Bobini uczulało

Hej Dziewczyny,

Agnes faktycznie słabo wczoraj u Ciebie :/ tez bym sie pewnie wkurzyła i to ostro. Dobrze ze dzisiaj juz lepiej :)

Ja sie nie moge wygrzebać z łóżka... Muszę ogarnąć mieszkanie, pranie, obiad i jedziemy na weekend do mojej mamy na wies :) szkoda ze pogoda słaba :(
Jakoś nie mogłam spac dzisiaj..co chwile cos mnie budziło...

Dziewczyny co polecacie do prania ubrań maluszków? Jaki płyn lub proszek? Sam proszek czy płukanie w płynie tez? Zupełnie nie wiem nic na ten temat :(

Miłego dnia Mamusie i udanego weekendu

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Lovela chyba najlepsza.

Do prania ja używałam DZIDZIUŚ i był bardzo fajny
A Dada też założyłam kilka ale u Martynki za dużo sików i nie wytrzymywaly i mocno czuć było zapach siuskow. Ale dużo moich koleżanek sobie chwali

Agnesdem wspolczuje przezyc... masakra... cc bedziesz miala ze znasz termin porodu?

Venicee napisze na watku kulinarnym z czego byla :)

Nedi hehehe :D tego miąższu w kolo pestki jest naprawde tyci tyci :p wiecej dlubaniaby bylo niz calej przyjemnosci z jedzenia :) btw czlowiek cale zycie sie uczy :)

reklama
Do góry