reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
no właśnie ja tez chyba...wole pójść do sklepu dotknąć..zobaczyć sprawdzić..mieć pewność ze nic nie jest zniszczone..Używane ubranka tez mogę mieć np moja siostra dla mnie odłożyła...ale są to rzeczy które mogę zobaczyć..

Nie przywiązałam wagi do tamtych bóli, teraz jak się powtórzyły to zapytam.

Julka a jesteś już po 20 tc ? jeśli tak organizm może robić skurcze bronxtona higsa (niewiem jak to się pisze dokładnie ) ale to macica się przyzwyczaja sle trzeba to zgłosić lekarzowi w razie czego weź nospe ja musze brać nospe cały czas bo miałam takie skurcze i brzuch mi twardnieje ;)

No teoretycznie według OM dziś zaczynam 21 a w praktyce mały jest straszny o tydzień. to był taki skurcz jakbym zaraz miała biec do wc no ale pochodziłam chwile i całość trwała może z 10 minut

No teoretycznie według OM dziś zaczynam 21 a w praktyce mały jest straszny o tydzień. to był taki skurcz jakbym zaraz miała biec do wc no ale pochodziłam chwile i całość trwała może z 10 minut

zgłoś to lekarzowi .Mnie ciocia ochrzanila ze rąk siedziałam z tymi bolami ;) i odrazu na Ip kazała iść ;) ale Pani min powiedziała o tych skurczach ale i tak cały czas mam nospe brać ;)

Mi lekarz powiedział, że na bóle mam brać nospę, max. dwie, jeśli pierwsza nie pomogła. Jeśli druga by nie pomogła to ip...

reklama
Witajcie ☺
Agnesdem ale miałas przejścia współczuje że tak musiałas się denerwowac. Najważniejsze że badanie się w końcu udało no i oczywiście że wszystko z dzidzia w porządku ☺
Co do tego przewijaka to super pomysł żeby był na lozeczku bo oszczedzi miejsce no i wygoda. A widziałam też komody z przewijakiem i też myślę o tym wariancie, potem można od montować przewijak i komoda zostaje ☺

Do góry