Julka89.89
Cudzie trwaj..
Nie przywiązałam wagi do tamtych bóli, teraz jak się powtórzyły to zapytam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
koniecznieeeeeee nawet jeśli Ci ustąpią zapytaj powiedz co to za ból był........Nie przywiązałam wagi do tamtych bóli, teraz jak się powtórzyły to zapytam.
Nie przywiązałam wagi do tamtych bóli, teraz jak się powtórzyły to zapytam.
No teoretycznie według OM dziś zaczynam 21 a w praktyce mały jest straszny o tydzień. to był taki skurcz jakbym zaraz miała biec do wc no ale pochodziłam chwile i całość trwała może z 10 minut
Zapytalam bo z Twojej poprzedniej wypowiedzi wyniklo ze wiesz ze dokladnie urodzisz danego dnia a tylko przy cc wiadomo konkretnie kiedy sie urodzi malenstwoa z kad mam wiedziec czy bede mieć naturalny czy cesarski ? tego nie wiem myślę ze to później się okaże...