reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny w zeszłym tygodniu po połówkowym USG maz pobiegł do pracy cieszyć sie córeczka i zrobił swoje pierwsze internetowe zamowienie dla córy! Wczoraj odebraliśmy paczke i patrzcie jakie cudeńka nakupował [emoji7] coprawda to beda kiecuszki na wyjscia raczej bo po domu to śpiochy wygodniejsze. Patrze tez ze te zdjecia nie oddają ich uroku niestety :( :pZobacz załącznik 748999Zobacz załącznik 749000Zobacz załącznik 749001Zobacz załącznik 749002Zobacz załącznik 749003

Daria widzę, że kupowaliście w Next i mają korzystne warunki dostawy do PL. jak oceniasz jakość tych ubranek? waham się czy zrobić tam zakupy bo mają fajne modele ;)

reklama
Te krople to *spam*. Na mnie osobiście średnio działały. Ale ja to grubsza sprawa bo zatoki ale inhalacje z amolu i nacieranie pomagały

cd9bkw7ipg9p1hdb.png
Ja włąsnie zatoki mam od dziecka. Nie pomogły antybiotyki, punkcje, naświetlania, Powracają i boję się że znów a nie wezmę znowu antybiotyku bo juz wystarczy mi w szpitalu i po wyjściu. Zrobiłam inhalację z rumianku, troszke ze mnie zlazło:) dziękuję:) niestety troszkę

Witajcie,

Czy Wy też macie takiego pecha jak ja?? W ciągu ostatnich kilku dni stłukłam dwie cukiernice, duzy dzbanek i przed chwilą szklankę.......no oszaleję.......Jak tak dalej pójdzie, to do końca ciąży będę musiała wszystko jeszcze raz kupować.....

Cicho tu i u mnie i spokojnie, M. dłubie w garażu, a dziewczynki kazały się zawieźć na trochę do babci....
Zrobiłam sobie herbatkę i na kolację sałatkę. Czy myjecie te sałaty 'gotowe do spożycia'??

Miłego wieczorku.

Witajcie,

Czy Wy też macie takiego pecha jak ja?? W ciągu ostatnich kilku dni stłukłam dwie cukiernice, duzy dzbanek i przed chwilą szklankę.......no oszaleję.......Jak tak dalej pójdzie, to do końca ciąży będę musiała wszystko jeszcze raz kupować.....

Cicho tu i u mnie i spokojnie, M. dłubie w garażu, a dziewczynki kazały się zawieźć na trochę do babci....
Zrobiłam sobie herbatkę i na kolację sałatkę. Czy myjecie te sałaty 'gotowe do spożycia'??

Miłego wieczorku.
ja nie myje, ale zaczęłam unikac sałąty lodowej bo coś jej nei trawie odbija mi się po niej maskarycznie, za to rukolę i inne ostrzejsze wprost wielbię:)
Z tym tłuczeniem to dziś moja młodsza:) wszystko jej leci z rąk

reklama
Witajcie,

Miłego wieczorku.
Ooo jaka sałatkę zrobiłaś????

Do góry