ale różem daje po oczach superHurra, wygrałam aukcję na której mi bardzo zależało Musiałam się pochwalić (więcej Was nie będę zamęczać moimi zakupami ))
Takie cuda za 41 zł
reklama
a propo przeziębień.. jakie krople do nosa w razie czego przyjmujecie? Ja wyszłam taka przeziebiona z tego szpitala, ze masakra i nos zatkany, nie lecący. Przeczytałam wczoraj że leki na xylometazolinie można w ciązy brać. Kupiłam xylorin a tam,że nie. Idzie zgłupieć. Ja bez kropli nie zasnę. Nie umiem oddychać ustami w czasie snu
iwonaimaja
Fanka BB :)
Iwona35 zrób sobie inhalacje z rumianku
Gwiazda_237
a propo przeziębień.. jakie krople do nosa w razie czego przyjmujecie? Ja wyszłam taka przeziebiona z tego szpitala, ze masakra i nos zatkany, nie lecący. Przeczytałam wczoraj że leki na xylometazolinie można w ciązy brać. Kupiłam xylorin a tam,że nie. Idzie zgłupieć. Ja bez kropli nie zasnę. Nie umiem oddychać ustami w czasie snu
sól morska taka do nosa mi pomogła
próbowałam, sól kompletnie ne odtyka mi nosa, na razie się męcze i po prostu z niewyspania i zatkania kolejny dzień boli mnie głowa a ten katar za ch..oinkę przejśc nie chcesól morska taka do nosa mi pomogła
iwonaimaja
Mój dziadek zawsze robił inhalacje nigdy nie stosował kropli może pomoże
spróbuje bo głowa od tego już mnie tak boli że jak kichnę to czuje jakby mi ją ktoś rozłupywałMój dziadek zawsze robił inhalacje nigdy nie stosował kropli może pomoże
Zielona_stokrotka
Zielona ja robilam już w 8 tc... napisałam dlaczego się powinno zrobić w tym okresie. Jeśli u Ciebie na czczo był cukier podwyższony to powinnaś jak najszybciej zrobic test.
Ide w poniedzialek.
Iwona, a te krople *spam* ?! Choc faktem jest, ze jak dziewczyny prawia, sol morska podobno...
O ten mi chodzi: Link do: *spam* Katar, spray do nosa, dla kobiet w ciąży, 20 ml - Portal Dbam o Zdrowie
To tez sol morska, ale z olejkami.
reklama
dzis zrobilam sobie test cukru z palca byla mciekawa jak tam wyglada u mnie bo neistety pilam dzis cole bo mialam ochote na cos zimnego ale niestety moj maz zapomnial o mojej wodzie i soku wiec balam sie szoku na jutrzejsza glukoze ale jest ok