reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
a propo przeziębień.. jakie krople do nosa w razie czego przyjmujecie? Ja wyszłam taka przeziebiona z tego szpitala, ze masakra i nos zatkany, nie lecący. Przeczytałam wczoraj że leki na xylometazolinie można w ciązy brać. Kupiłam xylorin a tam,że nie. Idzie zgłupieć. Ja bez kropli nie zasnę. Nie umiem oddychać ustami w czasie snu:(

a propo przeziębień.. jakie krople do nosa w razie czego przyjmujecie? Ja wyszłam taka przeziebiona z tego szpitala, ze masakra i nos zatkany, nie lecący. Przeczytałam wczoraj że leki na xylometazolinie można w ciązy brać. Kupiłam xylorin a tam,że nie. Idzie zgłupieć. Ja bez kropli nie zasnę. Nie umiem oddychać ustami w czasie snu:(

sól morska taka do nosa mi pomogła ;)

Iwonaimaja, chodzę do eskulapa to chyba już nie jest cicha, ale zrobię ze 2dni wcześniej.
Jolcia, przed 16tym.i tak.muszę zrobić, bo mam wtedy wizytę, ale z ciekawości jak.się dowiesz to napisz.
Dziękuję za rady! :)

Zielona ja robilam już w 8 tc... napisałam dlaczego się powinno zrobić w tym okresie. Jeśli u Ciebie na czczo był cukier podwyższony to powinnaś jak najszybciej zrobic test.

Ide w poniedzialek.

Iwona, a te krople *spam* ?! Choc faktem jest, ze jak dziewczyny prawia, sol morska podobno...

O ten mi chodzi: Link do: *spam* Katar, spray do nosa, dla kobiet w ciąży, 20 ml - Portal Dbam o Zdrowie
To tez sol morska, ale z olejkami.

reklama
dzis zrobilam sobie test cukru z palca byla mciekawa jak tam wyglada u mnie bo neistety pilam dzis cole bo mialam ochote na cos zimnego ale niestety moj maz zapomnial o mojej wodzie i soku wiec balam sie szoku na jutrzejsza glukoze ale jest ok

Do góry