reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Na każdej stronie na którą sie wejdzie pierwsze co to jest napisane, że należy jak najszybciej sprzątnąć.

Nieufna - lata choroby - epilepsja. Przepraszam jeśli nie zauważyłam pytania :*
A Ty czemu chodzisz do neurologa?
Ja teoretycznie nie mam napadów Ale jak jestem bardzo zmęczona, to odzywają się pewne symptomy choroby. I pierwsza ciąża z tego powodu zakończyła się CC i druga też pewnie się zakończy..brr

Nieufna - lata choroby - epilepsja. Przepraszam jeśli nie zauważyłam pytania :*
A Ty czemu chodzisz do neurologa?
Ja teoretycznie nie mam napadów Ale jak jestem bardzo zmęczona, to odzywają się pewne symptomy choroby. I pierwsza ciąża z tego powodu zakończyła się CC i druga też pewnie się zakończy..brr

Dziękuję Ci za odpowiedź. Ja z powodu migren i obciążenie rodzinne - zgony w rodzinie ojca młodych osób (brat, siostra, wujek) z powodu tetniaków mózgu.

Ale ona nie pracowała z toną rtęci, tylko niewielką ilością w probówce. Coś jej tam skapnęła i uszkodziła nawet obrączkę.
Tak czy siak, Stokrotko, błąd, że od razu tego nie usuneliście.

Wiesz, ja sie do lazienki od wczoraj nie zblizam, mialam sie akurat kapac, nie umylam sie - trudno. Od brudu jeszcze nikt nie umarl.

Drzwi do lazienki sa zamkniete, okno otwarte... Ale ilez tak mozna ?!
A z raportow wyczytalam, ze opary rteci znacznie powyzej dopuszczalnych norm ( znacznie, znacznie ) wydzielaja sie od tygodni, do - nawet - miesiecy!

To co ja mam zrobic :( :( przeciez musze korzystac z lazienki...!

Od wczoraj chodze siusiac na dwor, wystawiajac tylek na zimno i wiatr! :(

Ale bez przesady, jedna żarowka to nie laboratorium.

Nie laboratorium, ale testy z JEDNA rozbita zarowka, w kilku scenariuszach, mowia same za siebie. Przy czym to nie sa gazety typu "Fakt", a dotarlam do info komisji Unii Europejskiej i naszego ministerstwa srodowiska! :( :( :(

Dziękuję Ci za odpowiedź. Ja z powodu migren i obciążenie rodzinne - zgony w rodzinie ojca młodych osób (brat, siostra, wujek) z powodu tetniaków mózgu.

Auć. Dobrze, ze jesteś pod kontrolą. Oby te obciążenia nigdy Cię nie dopadły. Nie wiem jak to się odnosi do porodu.
Ostatnio rozmawiałam z dziewczyną, która miała zatorowosc tętnic mózgowych - dostała wskazania do CC. Wyobraźcie sobie ze w jednym szpitalu u mnie w mieście kwestionowali zasadność skierowania !?

Wiesz, ja sie do lazienki od wczoraj nie zblizam, mialam sie akurat kapac, nie umylam sie - trudno. Od brudu jeszcze nikt nie umarl.

Drzwi do lazienki sa zamkniete, okno otwarte... Ale ilez tak mozna ?!
A z raportow wyczytalam, ze opary rteci znacznie powyzej dopuszczalnych norm ( znacznie, znacznie ) wydzielaja sie od tygodni, do - nawet - miesiecy!

To co ja mam zrobic :( :( przeciez musze korzystac z lazienki...!

Od wczoraj chodze siusiac na dwor, wystawiajac tylek na zimno i wiatr! :(

Nie laboratorium, ale testy z JEDNA rozbita zarowka, w kilku scenariuszach, mowia same za siebie. Przy czym to nie sa gazety typu "Fakt", a dotarlam do info komisji Unii Europejskiej i naszego ministerstwa srodowiska! :( :( :(

Chcesz powiedzieć że ta żarówka leży tam od wczoraj i NIKT jej nie posprzatal?

Ok.

reklama
Do góry