reklama
DiNatale_DelMare
Zaciekawiona BB
Nieufna - lata choroby - epilepsja. Przepraszam jeśli nie zauważyłam pytania :*
A Ty czemu chodzisz do neurologa?
Ja teoretycznie nie mam napadów Ale jak jestem bardzo zmęczona, to odzywają się pewne symptomy choroby. I pierwsza ciąża z tego powodu zakończyła się CC i druga też pewnie się zakończy..brr
Ja teoretycznie nie mam napadów Ale jak jestem bardzo zmęczona, to odzywają się pewne symptomy choroby. I pierwsza ciąża z tego powodu zakończyła się CC i druga też pewnie się zakończy..brr
DiNatale_DelMare
Zaciekawiona BB
Strasznie duzo pisania, a ja nie umiem tak "po lebkach" i po troszke, wiec na razie nie pisalam, zajelam sie wieloma sprawami, ktore musialam ogarnac. Napisze.
Rozumiem ale wnioskuję, ze nadal jesteście razem.
nieufna
Fanka BB :)
Nieufna - lata choroby - epilepsja. Przepraszam jeśli nie zauważyłam pytania :*
Dziękuję Ci za odpowiedź. Ja z powodu migren i obciążenie rodzinne - zgony w rodzinie ojca młodych osób (brat, siostra, wujek) z powodu tetniaków mózgu.
Zielona_stokrotka
Ale ona nie pracowała z toną rtęci, tylko niewielką ilością w probówce. Coś jej tam skapnęła i uszkodziła nawet obrączkę.
Tak czy siak, Stokrotko, błąd, że od razu tego nie usuneliście.
Wiesz, ja sie do lazienki od wczoraj nie zblizam, mialam sie akurat kapac, nie umylam sie - trudno. Od brudu jeszcze nikt nie umarl.
Drzwi do lazienki sa zamkniete, okno otwarte... Ale ilez tak mozna ?!
A z raportow wyczytalam, ze opary rteci znacznie powyzej dopuszczalnych norm ( znacznie, znacznie ) wydzielaja sie od tygodni, do - nawet - miesiecy!
To co ja mam zrobic przeciez musze korzystac z lazienki...!
Od wczoraj chodze siusiac na dwor, wystawiajac tylek na zimno i wiatr!
Ale bez przesady, jedna żarowka to nie laboratorium.
Nie laboratorium, ale testy z JEDNA rozbita zarowka, w kilku scenariuszach, mowia same za siebie. Przy czym to nie sa gazety typu "Fakt", a dotarlam do info komisji Unii Europejskiej i naszego ministerstwa srodowiska!
DiNatale_DelMare
Zaciekawiona BB
Dziękuję Ci za odpowiedź. Ja z powodu migren i obciążenie rodzinne - zgony w rodzinie ojca młodych osób (brat, siostra, wujek) z powodu tetniaków mózgu.
Auć. Dobrze, ze jesteś pod kontrolą. Oby te obciążenia nigdy Cię nie dopadły. Nie wiem jak to się odnosi do porodu.
Ostatnio rozmawiałam z dziewczyną, która miała zatorowosc tętnic mózgowych - dostała wskazania do CC. Wyobraźcie sobie ze w jednym szpitalu u mnie w mieście kwestionowali zasadność skierowania !?
DiNatale_DelMare
Zaciekawiona BB
Wiesz, ja sie do lazienki od wczoraj nie zblizam, mialam sie akurat kapac, nie umylam sie - trudno. Od brudu jeszcze nikt nie umarl.
Drzwi do lazienki sa zamkniete, okno otwarte... Ale ilez tak mozna ?!
A z raportow wyczytalam, ze opary rteci znacznie powyzej dopuszczalnych norm ( znacznie, znacznie ) wydzielaja sie od tygodni, do - nawet - miesiecy!
To co ja mam zrobic przeciez musze korzystac z lazienki...!
Od wczoraj chodze siusiac na dwor, wystawiajac tylek na zimno i wiatr!
Nie laboratorium, ale testy z JEDNA rozbita zarowka, w kilku scenariuszach, mowia same za siebie. Przy czym to nie sa gazety typu "Fakt", a dotarlam do info komisji Unii Europejskiej i naszego ministerstwa srodowiska!
Chcesz powiedzieć że ta żarówka leży tam od wczoraj i NIKT jej nie posprzatal?
Ok.
Zielona_stokrotka
Rozumiem ale wnioskuję, ze nadal jesteście razem.
Zeby zaspokoic ciekawosc, tak pokrotce tylko - tak, na razie tak, choc pod kilkoma warunkami i to w sumie bardziej jako "okres probny"
reklama
Mendoza813
Zielona, Jednostka ratownictwa chemicznego raczej nie przyjedzie do rozbitej żarówki.
Więcej szkody zrobisz dziecku wystawiając tyłek na wiatr.
Więcej szkody zrobisz dziecku wystawiając tyłek na wiatr.