reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Na każdej stronie na którą sie wejdzie pierwsze co to jest napisane, że należy jak najszybciej sprzątnąć.

Nieufna - lata choroby - epilepsja. Przepraszam jeśli nie zauważyłam pytania :*
A Ty czemu chodzisz do neurologa?
Ja teoretycznie nie mam napadów Ale jak jestem bardzo zmęczona, to odzywają się pewne symptomy choroby. I pierwsza ciąża z tego powodu zakończyła się CC i druga też pewnie się zakończy..brr

Nieufna - lata choroby - epilepsja. Przepraszam jeśli nie zauważyłam pytania :*
A Ty czemu chodzisz do neurologa?
Ja teoretycznie nie mam napadów Ale jak jestem bardzo zmęczona, to odzywają się pewne symptomy choroby. I pierwsza ciąża z tego powodu zakończyła się CC i druga też pewnie się zakończy..brr

Dziękuję Ci za odpowiedź. Ja z powodu migren i obciążenie rodzinne - zgony w rodzinie ojca młodych osób (brat, siostra, wujek) z powodu tetniaków mózgu.

Ale ona nie pracowała z toną rtęci, tylko niewielką ilością w probówce. Coś jej tam skapnęła i uszkodziła nawet obrączkę.
Tak czy siak, Stokrotko, błąd, że od razu tego nie usuneliście.

Wiesz, ja sie do lazienki od wczoraj nie zblizam, mialam sie akurat kapac, nie umylam sie - trudno. Od brudu jeszcze nikt nie umarl.

Drzwi do lazienki sa zamkniete, okno otwarte... Ale ilez tak mozna ?!
A z raportow wyczytalam, ze opary rteci znacznie powyzej dopuszczalnych norm ( znacznie, znacznie ) wydzielaja sie od tygodni, do - nawet - miesiecy!

To co ja mam zrobic :( :( przeciez musze korzystac z lazienki...!

Od wczoraj chodze siusiac na dwor, wystawiajac tylek na zimno i wiatr! :(

Ale bez przesady, jedna żarowka to nie laboratorium.

Nie laboratorium, ale testy z JEDNA rozbita zarowka, w kilku scenariuszach, mowia same za siebie. Przy czym to nie sa gazety typu "Fakt", a dotarlam do info komisji Unii Europejskiej i naszego ministerstwa srodowiska! :( :( :(

Dziękuję Ci za odpowiedź. Ja z powodu migren i obciążenie rodzinne - zgony w rodzinie ojca młodych osób (brat, siostra, wujek) z powodu tetniaków mózgu.

Auć. Dobrze, ze jesteś pod kontrolą. Oby te obciążenia nigdy Cię nie dopadły. Nie wiem jak to się odnosi do porodu.
Ostatnio rozmawiałam z dziewczyną, która miała zatorowosc tętnic mózgowych - dostała wskazania do CC. Wyobraźcie sobie ze w jednym szpitalu u mnie w mieście kwestionowali zasadność skierowania !?

Wiesz, ja sie do lazienki od wczoraj nie zblizam, mialam sie akurat kapac, nie umylam sie - trudno. Od brudu jeszcze nikt nie umarl.

Drzwi do lazienki sa zamkniete, okno otwarte... Ale ilez tak mozna ?!
A z raportow wyczytalam, ze opary rteci znacznie powyzej dopuszczalnych norm ( znacznie, znacznie ) wydzielaja sie od tygodni, do - nawet - miesiecy!

To co ja mam zrobic :( :( przeciez musze korzystac z lazienki...!

Od wczoraj chodze siusiac na dwor, wystawiajac tylek na zimno i wiatr! :(

Nie laboratorium, ale testy z JEDNA rozbita zarowka, w kilku scenariuszach, mowia same za siebie. Przy czym to nie sa gazety typu "Fakt", a dotarlam do info komisji Unii Europejskiej i naszego ministerstwa srodowiska! :( :( :(

Chcesz powiedzieć że ta żarówka leży tam od wczoraj i NIKT jej nie posprzatal?

Ok.

reklama
Do góry