reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Cudne ,nie chcesz sprzedac ??!!!!! :):). Witam się w ten śnieżny dzień. Zaczynamy wreszcie remont i jestem przerażona pakowaniem rzeczy itp. Mam mase książek, które musimy wywieźć, troche już spakowaliśmy, do czwartku pokój musi być wyczyszczony. Mam nadzieję, że nie odbije się to na moim zdrowiu, nie da się nic nie pomagać echhhh. Dziewczyny, udanych wizyt życze!!
to powodzenia i oby wszystko udalo sie jaknajszybciej.
mnie tez to czeka tylko nie wiem kiedy, wciaz kupno domu w toku, licze na to ze w kwietniu przeprowadzka ale czas pokaze

reklama
Jej tak dawno mnie nie było tutaj, że szok. Trochę z lenistwa a trochę dlatego że właściwie od niedawna jestem w domu i zaczynam się ogarniać. Postaram się częściej tu zaglądać. U nas na ostatniej wizycie okazało się, że będzie chłopiec i tak rośnie Filipek :) . Ciąża przebiega prawidłowo a w przyszłym tygodniu obciążenie glukozą ble .....

poukładałam ciuchy. zajęłam 3 szuflady z komody. masakra!!!!!! patrzcie jak na ful wypełniłam

Załączniki

• 20160301_161326.jpg
    20160301_161326.jpg
    394,5 KB · Wyświetleń: 109
  • 20160301_161334.jpg
    20160301_161334.jpg
    413,4 KB · Wyświetleń: 106
  • 20160301_161347.jpg
    20160301_161347.jpg
    393,5 KB · Wyświetleń: 104
Sama się nie spodziewałam ze aż tyle. no ale ja mało kupiłam, mnóstwo mam od siostry. ona na szczęście miała parkę wiec na dziewczynkw w razie w tez się przyda następnym razem :)

Jej a ja na razie mam tylko ręcznik kąpielowy i dopiero teraz zaczynam się rozglądać za ciuchami. Muszę kupić wszystko od zera bo wprawdzie trzymałam ciuchy po córce, ale większość to różowe i poza tym już minęło ponad 7 lat. Eh.... a jak patrzę na ceny w sklepach to już mam dość zakupów :/

reklama
I ja już jestem po wizycie :) wszystko z Fasolką dobrze :) I tak bardzo wstępnie gin powiedział że będzie chłopiec :) ale ciężko było namierzyć płeć bo dziecko się ruszało :p
no superancko ze wsio ok, a ja myslałam ze znasz juz płec bo masz na zdjeciu niebieskie buciki:)

Do góry