No to trzymam kciuki za wizytęDzień doberek
Tak nie cytując poodpisuję co pamiętam...
Temat uchodźców. Bardzo trudny. Niestety, gdyby to były kobiety i dzieci to inaczej, a to są młodzi mężczyźni, którzy przyjeżdżają tu korzystać z socjalu i cywilizacji jaką stworzyliśmy w Europie. I wiecie co? Byłam niedawno w Muzeum Powstania Warszawskiego. Nasi przodkowie ginęli, żeby nam było lepiej! Nie uciekali, tylko walczyli o swój kraj. To samo z pomocą - Europa niech pomaga, ale udzielając pomocy TAM a nie ściągając wszystkich.
Mam kolegę, który jeździ po Europie. Niestety nabawił się szkód materialnych przez nich... Ileż jest filmików jak napadają na sklep i kradną wszystko, o gwałtach już nie wspomnę - kobiety dla nich to jak rzecz.
Co do ruchów, to ja czuję różnie, jednego dnia szaleństwo - tańce jakieś dzikie, innego spokojnie...
Co do bóli w podbrzuszu to czasem mam jak kicham
Powodzenia Dziewczyny wizytujące, dziś ja również mam wizytę, z czego bardzo się cieszę, bo ostatnio dzidzię widziałam w połowie stycznia! I może w końcu grzecznie się ustawi, żeby można było poznać płeć
reklama
ja też zawsze sama..życieja na kazda wizyte chodze sama i na usg tez chodze sama ;/
a co do uciskow ja czeto mam ze edwo chodze pachwiny biodra mnie bola a kiedys mialam tak silny bol ze nie moglam nawet noga ruszyc ;/
Julka89.89
Cudzie trwaj..
kciuki
a mi przyszedł komplecik który zamówiłam, jest śliczny. będzie na wyjście ze szpitala no i leginsy ciazowe bo te które dostałam od siostry to trochę sprane
a mi przyszedł komplecik który zamówiłam, jest śliczny. będzie na wyjście ze szpitala no i leginsy ciazowe bo te które dostałam od siostry to trochę sprane
No niestety nie każdemu partnerowi pozwala na to praca, co nie znaczy, że siła więzi emocjonalnej zostanie zaprzepaszczona. Kiedy zobaczy dzieciątko to wszystko co ma drgnąć w sercu- drgnie a nawet spadnie lawinąSylwia a jeżeli można zapytać to czemu sama? mój ze mną był na 2-3 wizytach, ale widzę ze po każdym usg na którym ze mna jest zupełnie inaczej podchodzi do mojej ciazy i naszego synka. wiadomo że oni tego nie czują tak jak my dlatego chcę żeby był jak najbliżej dziecka. sama go wprowadzam. nq początku naciskałam nawet żeby słuchał ze mba serduszka, później głaskanie brzuszka. teraz juz wszystko sam chce robić. w facetach trudniej obudzić ten instynkt który my mamy naturalnie. trzeba go jak najbardziej zbliżać do dziecka bo juz teraz zaczynają tworzyć więź
Zabawka dobra na wszystko a jeśli jeszcze trafisz tematycznie w to co akurat mały uwielbia to już będzie raj, malutką chyba jeszcze ucieszy każda zabaweczkaJulita ech..też mnie mój czasami wkurza i to ostro, ja jestem typem wybuchowego nerwusa, a on oaza spokoju. Mam nadzieję, że niedługo przejdzie :*
Kobietki potrzebuję porady
Jedziemy dzisiaj odwiedzić chrześnicę Michała, ona ma 14 miesięcy a jej brat 3 lata. Zawsze im coś kupujemy, coś "praktycznego". Tym razem kupiliśmy im po bluzeczce, ale wczoraj mój Małż stwierdził, że głupio jechać do dziecka i nic mu nie dać takiego żeby się ucieszyło i stąd moje pytanie co można kupić takim maluchom? Nie jedzą czekolady, tzn jedzą ale ja nie chce im kupować bo ostatnio kupiliśmy i jak zobaczyli to chcieli zjeść wszystko a ich rodzice nie chcieli im dać bo miała być kolacja i się wkurzali ze Maluchy marudzą. Chciałabym uniknąć takiej sytuacji ale z drugiej strony zupełnie nie mam pomysłu....możecie coś podpowiedzieć?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Iwona mi nie musisz mówić o tym ze praca nie pozwala na wizyty bo mój kierowca i rzadko bywa w domu. najczęściej tylko na weekendy albo w tygodniu na parę godzin także sytuacje znam..ale pomimo tego juz budujemy ta więź
trzymamAgnesdem powodzenia na wizycie.
Ja mam wizyte na 13 i idę sie szykować. Trzymajcie kciuki i miłego dnia pa
Mój też kierowca i w domu tylko w weekendy a ja niestety wizyty tylko w tygodniu..trudnoIwona mi nie musisz mówić o tym ze praca nie pozwala na wizyty bo mój kierowca i rzadko bywa w domu. najczęściej tylko na weekendy albo w tygodniu na parę godzin także sytuacje znam..ale pomimo tego juz budujemy ta więź
powodzeniaPOWODZENIA DZIEWCZYNYYYYY TO MOZE DZIS TEZ DOWIEMY SIE WLASNIE PLEC NASZYCH SKARBÓW
reklama
dariazgr
Fanka BB :)
ooo zakupki wstaw zdjecie co za cuda dostalaskciuki