reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A chyba już wrzucałam ;) cos takiego

Załączniki

• 20160301_125822.jpg
    20160301_125822.jpg
    469,7 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Ja też miałam fajny weekend, przy okazji kina kupiłam 4 ciuszki ;) Cenowo ok, bo za 40zł. Teraz licytuję paki na allegro, może się uda.
Mam fazę na różowe:p Sama różu nie noszę, bo mi się u dorosłych nie podoba, ale dla małej tylko takie oglądam ;)))
ja tak bardzo cieszyłam się z córeczki że ten róż na każdym ubranku wogóle mi nie przeszkadzał;P

ic6xxu.jpg

71od5f.jpg

2rzar1c.jpg

js1wsw.jpg

sm3l2a.jpg

ciekawe jak teraz zaszaleeje :)

Ależ fajne te ciuszki, Julka, prześliczny komplecik! Mega mi się podoba.

Ja też zawsze u lekarza sama. Mąż niby pracuje niedaleko, ale niestety w dniu wizyt wypada tak, że musi zostać dłużej nawet... taka praca. Ale był na prenatalnych, gdzie usg było dłuższe i pan doktor wszystko nam pokazywał. Był przeszczęśliwy :) Dziś już mi napisał, że mają ful roboty a system im padł i czekają na reakcję informatyków... czyli nadgodziny :(

ja tak bardzo cieszyłam się z córeczki że ten róż na każdym ubranku wogóle mi nie przeszkadzał;P

ic6xxu.jpg

71od5f.jpg

2rzar1c.jpg

js1wsw.jpg

sm3l2a.jpg

ciekawe jak teraz zaszaleeje :)
Cudne ,nie chcesz sprzedac ??!!!!! :):). Witam się w ten śnieżny dzień. Zaczynamy wreszcie remont i jestem przerażona pakowaniem rzeczy itp. Mam mase książek, które musimy wywieźć, troche już spakowaliśmy, do czwartku pokój musi być wyczyszczony. Mam nadzieję, że nie odbije się to na moim zdrowiu, nie da się nic nie pomagać echhhh. Dziewczyny, udanych wizyt życze!!

Margerrita dokladnie... jakby dostosowali sie do danego kraju to ja bym nawet sie slowem nie odzywala... na Grecje narzekają bo ta im pieniedzy nie daje.. pchaja się do krajów gdzie sa duze zasilki nie muszac pracowac dlatego to mnie tak nerwi...

Iwona35 otoz to!! Dzieci, kobiety i starsze osoby powinny byc przyjmowane.. reszta w tyl zwrot!! W parku jak byłam to głównie samych mezczyzn widzialam... nerwi mnie to ze Oni nie chca pracowac, nie chca sie dostosowac do danego kraju.. wykrzykuja tutaj "nalezy nam się! Otworzcie granice, to jest nasze europejskie marzenie!" Albo "precz z Grecja, my chcemy do Niemiec" masaaaakra!!!

Udanych wizyt dzis!! :)

Ja na wizyty zawsze we dwoje jade a 15 na polowkowe to w trojke pojedziemy :) juz sie doczekac nie moge jak Maksio zareaguje jak zobaczyły na ekranie swojego braciszka :)

Ja też jeżdżę na wizyty sama, bo mój mąż zajmuje się w tym czasie naszą córeczką. Był ze mną na USG w 12-14tyg i teraz pojedzie na USG połówkowe, bo to już dalsza wyprawa. ale szczerze mówiąc nie przeszkadza mi to specjalnie. Pierwsza córka, to typowa córeczka tatusia i druga też na pewno będzie, więc o więź się nie martwię :) mąż zawsze wypytuje jak było, czy wszytko dobrze, co lekarz powiedział itp i tak jest dobrze :) w pierwszej ciąży też nie bywał ze mną na wszystkich badaniach.
po usg połówkowym, jak już dziewczynka zostanie potwierdzona, to wyciągam ciuszki po córce i sprawdzam co muszę dokupić. narazie kupiłam jedną parę bodziaków, bo po prostu musiałam :))

Udanych wizyt wszystkim życzę :)

Cudne ,nie chcesz sprzedac ??!!!!! :):). Witam się w ten śnieżny dzień. Zaczynamy wreszcie remont i jestem przerażona pakowaniem rzeczy itp. Mam mase książek, które musimy wywieźć, troche już spakowaliśmy, do czwartku pokój musi być wyczyszczony. Mam nadzieję, że nie odbije się to na moim zdrowiu, nie da się nic nie pomagać echhhh. Dziewczyny, udanych wizyt życze!!

Jeśli u nas okaże się chłopczyk to jasne, no bo jeśli pannica to będzie jak znalazł:)

reklama
margerrita, odebrałąm dziś wynik krwi i mam napisane: Na płytkach krwi pacjentki wykryto antygen HPA-1A (osoba HPA-1a dodatnia). Brak ryzyka wytworzenia przeciwciał anty-HPA-1a. I nie wiem to dobrze????

Do góry