reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć dziewczyny, ale szalejecie z tym rzeczami !! :))

Ja dzisiaj po wizycie wszystko okej luteine i magnez mam dalej brać, serduszko słyszałam zdenerwował mnie tylko fakt ze znow nie mialam usg robionego a chodze prywatnie...

W ogóle wyobraźcie sobie mój mąż dzisiaj mówi przy swojej mamie ze w kwietniu konczy mu sie umowa ze ciekawi go czy dostanie juz normalną czy dalej zlecenie a mama do niego no chyba ze Cie zwolni :o a ja mówie a czemu miałby go zwolnić skoro jest z niego zadowolony? A ona no bo to dzisiaj nie wiadomo. ( a ona została teraz zwolniona i inni z jej pracy bo zamykaja firme ) to jej powiedzialam to że ona straciła prace to nie znaczy ze inni tez musza ja stracić. W ogóle jakie pocieszenie z jej strony..

Cześć dziewczyny, ale szalejecie z tym rzeczami !! :))

Ja dzisiaj po wizycie wszystko okej luteine i magnez mam dalej brać, serduszko słyszałam zdenerwował mnie tylko fakt ze znow nie mialam usg robionego a chodze prywatnie...

W ogóle wyobraźcie sobie mój mąż dzisiaj mówi przy swojej mamie ze w kwietniu konczy mu sie umowa ze ciekawi go czy dostanie juz normalną czy dalej zlecenie a mama do niego no chyba ze Cie zwolni :o a ja mówie a czemu miałby go zwolnić skoro jest z niego zadowolony? A ona no bo to dzisiaj nie wiadomo. ( a ona została teraz zwolniona i inni z jej pracy bo zamykaja firme ) to jej powiedzialam to że ona straciła prace to nie znaczy ze inni tez musza ja stracić. W ogóle jakie pocieszenie z jej strony..
Ale niestety taka prawda że dla pracodawcy w większości liczy się kasa a nie pracownik. Wiem z doświadczenia. Ale to nie musi dotyczyć was. Na pewno mama nie chciała cię zmartwic

reklama
Do góry