Buciki na zdjęciu są niebieskie bo robiłam je pierwszy raz i tylko taką włóczkę miałam w domu a płeć dopiero dzisiaj poznałamno superancko ze wsio ok, a ja myslałam ze znasz juz płec bo masz na zdjeciu niebieskie buciki
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
no teraz już wiem;PBuciki na zdjęciu są niebieskie bo robiłam je pierwszy raz i tylko taką włóczkę miałam w domu a płeć dopiero dzisiaj poznałam
Zielona_stokrotka
Fanka BB :)
Dziewczyny, gdzie ta strona/grupa na FB ?! Jak ja znalezc ?
Mnie by bylo nawet latwiej tam pisac...
Mnie by bylo nawet latwiej tam pisac...
Cześć dziewczyny, ale szalejecie z tym rzeczami !! )
Ja dzisiaj po wizycie wszystko okej luteine i magnez mam dalej brać, serduszko słyszałam zdenerwował mnie tylko fakt ze znow nie mialam usg robionego a chodze prywatnie...
W ogóle wyobraźcie sobie mój mąż dzisiaj mówi przy swojej mamie ze w kwietniu konczy mu sie umowa ze ciekawi go czy dostanie juz normalną czy dalej zlecenie a mama do niego no chyba ze Cie zwolni a ja mówie a czemu miałby go zwolnić skoro jest z niego zadowolony? A ona no bo to dzisiaj nie wiadomo. ( a ona została teraz zwolniona i inni z jej pracy bo zamykaja firme ) to jej powiedzialam to że ona straciła prace to nie znaczy ze inni tez musza ja stracić. W ogóle jakie pocieszenie z jej strony..
Ja dzisiaj po wizycie wszystko okej luteine i magnez mam dalej brać, serduszko słyszałam zdenerwował mnie tylko fakt ze znow nie mialam usg robionego a chodze prywatnie...
W ogóle wyobraźcie sobie mój mąż dzisiaj mówi przy swojej mamie ze w kwietniu konczy mu sie umowa ze ciekawi go czy dostanie juz normalną czy dalej zlecenie a mama do niego no chyba ze Cie zwolni a ja mówie a czemu miałby go zwolnić skoro jest z niego zadowolony? A ona no bo to dzisiaj nie wiadomo. ( a ona została teraz zwolniona i inni z jej pracy bo zamykaja firme ) to jej powiedzialam to że ona straciła prace to nie znaczy ze inni tez musza ja stracić. W ogóle jakie pocieszenie z jej strony..
margerrita
margerrita, odebrałąm dziś wynik krwi i mam napisane: Na płytkach krwi pacjentki wykryto antygen HPA-1A (osoba HPA-1a dodatnia). Brak ryzyka wytworzenia przeciwciał anty-HPA-1a. I nie wiem to dobrze????
tzn, ze twoj organizm nie wytwarza przeciwcial i nie wystapi u ciebie konfikt plytkowy. taki wynik jest ok
Zielona_stokrotka
Coooo zrobic ze stluczona na podlodze swietlowka ?!??
Needi
Ale niestety taka prawda że dla pracodawcy w większości liczy się kasa a nie pracownik. Wiem z doświadczenia. Ale to nie musi dotyczyć was. Na pewno mama nie chciała cię zmartwicCześć dziewczyny, ale szalejecie z tym rzeczami !! )
Needi
Z czym?Coooo zrobic ze stluczona na podlodze swietlowka ?!??
Zuelona lepiej u Ciebie?
A z grupà to napisz priv do Venice.
nieufna
Dziewczyny, kupiłam taka pake, wychodzi niecałe 2 zł za sztuke. Mi się podoba, bo wylicytować to mi się nic nie udało heh
Link do: SUPER PAKA r 56/62 WIOSNA KOMBINEZON BUCIKI 0-3 m
reklama
Gwiazda_237
Dziewczyny, kupiłam taka pake, wychodzi niecałe 2 zł za sztuke. Mi się podoba, bo wylicytować to mi się nic nie udało heh
Fajna ta paka tez na nią patrzał am ale dla mnie za dużo różu w niej było