reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

powiem Wam, ze z tymi slodyczami to tez bym sie denerwowala,bo dziecko od razu musi zobaczyc i co zabierze mu rodzic? No nie...wiec ze slodyczy bym zrezygnowala. Owoce hmmm mysle ze maja ich duzo skoro sa dzieci w domu to zazwyczaj sa i owoce warzywa:)Co do ciuszkow no tez fajna sprawa jakis dresik...albo body...i do tego np wlasnie zabawki do kąpieli jakies-tu akorat dzieci beda sie cieszyc na pewnooo:)
u nas owoców nigdy nie za dużo...:)

reklama
Dzień doberek :)

Tak nie cytując poodpisuję co pamiętam...

Temat uchodźców. Bardzo trudny. Niestety, gdyby to były kobiety i dzieci to inaczej, a to są młodzi mężczyźni, którzy przyjeżdżają tu korzystać z socjalu i cywilizacji jaką stworzyliśmy w Europie. I wiecie co? Byłam niedawno w Muzeum Powstania Warszawskiego. Nasi przodkowie ginęli, żeby nam było lepiej! Nie uciekali, tylko walczyli o swój kraj. To samo z pomocą - Europa niech pomaga, ale udzielając pomocy TAM a nie ściągając wszystkich.
Mam kolegę, który jeździ po Europie. Niestety nabawił się szkód materialnych przez nich... Ileż jest filmików jak napadają na sklep i kradną wszystko, o gwałtach już nie wspomnę - kobiety dla nich to jak rzecz.

Co do ruchów, to ja czuję różnie, jednego dnia szaleństwo - tańce jakieś dzikie, innego spokojnie...
Co do bóli w podbrzuszu to czasem mam jak kicham :(

Powodzenia Dziewczyny wizytujące, dziś ja również mam wizytę, z czego bardzo się cieszę, bo ostatnio dzidzię widziałam w połowie stycznia! I może w końcu grzecznie się ustawi, żeby można było poznać płeć ;)

Dzień doberek :)

Tak nie cytując poodpisuję co pamiętam...

Temat uchodźców. Bardzo trudny. Niestety, gdyby to były kobiety i dzieci to inaczej, a to są młodzi mężczyźni, którzy przyjeżdżają tu korzystać z socjalu i cywilizacji jaką stworzyliśmy w Europie. I wiecie co? Byłam niedawno w Muzeum Powstania Warszawskiego. Nasi przodkowie ginęli, żeby nam było lepiej! Nie uciekali, tylko walczyli o swój kraj. To samo z pomocą - Europa niech pomaga, ale udzielając pomocy TAM a nie ściągając wszystkich.
Mam kolegę, który jeździ po Europie. Niestety nabawił się szkód materialnych przez nich... Ileż jest filmików jak napadają na sklep i kradną wszystko, o gwałtach już nie wspomnę - kobiety dla nich to jak rzecz.

Co do ruchów, to ja czuję różnie, jednego dnia szaleństwo - tańce jakieś dzikie, innego spokojnie...
Co do bóli w podbrzuszu to czasem mam jak kicham :(

Powodzenia Dziewczyny wizytujące, dziś ja również mam wizytę, z czego bardzo się cieszę, bo ostatnio dzidzię widziałam w połowie stycznia! I może w końcu grzecznie się ustawi, żeby można było poznać płeć ;)
POWODZENIA DZIEWCZYNYYYYY TO MOZE DZIS TEZ DOWIEMY SIE WLASNIE PLEC NASZYCH SKARBÓW:)

reklama
Do góry