reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

na tym etapie maluchy maja jeszcze miejsce w brzuszku wiec wszystkich ich ruchow sie nie czuje. Jesli rusza sie sporadycznie to dobrze i nic zle go sie nie dzieje :)
panna_migotka chyba cos wiem o takiej dyskotece :p moja mala czasem wali we mnie jak w cyganski beben! nawet maz sie smieje bo potrafi tak 30 minut skakac :p nie powiem mile to jest ale po czasie zaczyna troche pobolewac

reklama
ja wczoraj miala rozmowe z mezem o uchodzccach. i sie pokolucilismy ;) taka mala odmiennosc zdan. mi by nie przeszkadzali gdyby mysleli o tym, zeby znalezc prace i zyc normalnie. ale z tego co czytam i od znajomych z zagranicy slysze to wlasnie tego oni wcale nie szukaja. wojna jest straszna, przeraza mnie to co sie dzieje, ze tak naprawde to niewidaomo co bedzie za pare lat i dokad ten swiat zmierza

dziewczyny a jak wy tak licytujecie te ubranka to sobie same nie przebijacie cen ;D tak mi przyszlo do glowy by moze wrzucac w zakupowy, bo glupio jak sobie same bedziecie ceny podbijac. ja wczoraj tez kupilam cos dla niuni. mialam czekan na potwierdzenie, ze to dziewczynka, ale wpdalam w szal ROZOWE!!!!! I mam troche ciuszkow fajnych z lumpka.

hahaha ja tez chcialabym czuc kopanie non stoppppppp!!!!!!!!!!!!!!sluchajcie a mam takie inne od innych pytan;) czy wy np jak siadacie to czujecie taki czasami dziwny ucis w miednicy..kurcze ciezko opisac to albo w wc jak robicie siku ze czasem was zaboli delikatnie podbrzusze...

agnesdem ja tak mam, a teraz jeszcze wzmorzone bo od tygodnia mam kaszel. jest tak jak opisujesz, czasem jak sie w pracy zabiurkiem zasiedze to sie podniesc nie moge i pierwsze kilka krokow to masakra

agnesdem ja tak mam, a teraz jeszcze wzmorzone bo od tygodnia mam kaszel. jest tak jak opisujesz, czasem jak sie w pracy zabiurkiem zasiedze to sie podniesc nie moge i pierwsze kilka krokow to masakra
ooo muszę sie właśnie o to zapytać dzisiaj gin czy nie?Moze to normalne w sumie...ja mam tak czasem przy siadaniu ze czuje taki delikatny "bol"w podbrzuszu wiec siadam po mału nie ze sie rzucam na krzesełko;) i czasemmmmm jak robię siku to mnie zaboli i puści..

Hej Dziewczyny,

U mnie pogoda paskudna, śnieg deszcz czy nie wiem co jeszcze... Juz mam dosyc zimna, wiatru i takiej breji.

Jeżeli chodzi o to co sie dzieje i uchodźców to jestem przerażona, boje sie co to bedzie dalej na tym świecie, teraz wcale nie jest dobrze. Plus jest taki z moj Michał to urodzony optymista i mnie uspokaja ze wszystko bedzie dobrze :) i staram sie w to wierzyć ale jest ciezko...każdy widzi co sie dzieje.

Jeśli chodzi o ruchy to nie czuje Małego ani regularnie ani jakoś tak mocno. Nie denerwuje sie tym bo wiem ze jeszcze wcześnie na regularne i mocne wiec pilnuje czy poczuje w ogóle w ciagu dnia i jestem spokojna :-)

Agnesdem- ja tak mam, jak robię siusiu to mam wrażenie ze mi macica schodzi na dół czy jak to opisać takie dziwne uczucie i czasami boli, przy wypróżnianiu tez tak czasem mam. Moze to dlatego ze sie powiększa i te narządy maja coraz mniej miejsca. Ostatnio długo siedziałam w aucie i jak raptownie wysiadałam to tak mnie zabolało jakby mi sie oberwało wszystko w środku :( mam nadzieje ze to normalne, w końcu w naszym brzuszku rośnie ludek a wszystkie narządy maja coraz mniej miejsca.

Miłego dnia dziewczyny :*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dzień dobry:)
Agnes ja już chyba nie, chociaż miewałam. Na razie ciut mniej ciągną mnie pachwiny , pobolewa brzuch etc. za to u mnie dziś w nocy tez była dyskoteka:) Długo czytałam książkę i albo mały wnerwił się,że czas gasić światło albo taki aktywny w nocy jest tylko że ja śpiąc o tym nie wiedziałam. Ostatnio juz kopniaczka poczuła moja córka przykładając akurat ucho do mojego brzuszka:) ale była zachwycona.

Propo uchodźców..nikomu nie życzę przeżyć wojennych ale wg mnie otwarci powinniśmy być tylko na kobiety, dzieci i starych ludzi a młode byczki powinny zostać bronić swój kraj. TYle rozmawiają o honorze religijnym, tacy konserwatywni a wygląda na to, że pierwsi wieją bo jakoś tak widać we wszystkich wiadomościach. Głównie mężczyźni. ZDrowi, silni.. Kiedyś przeczytałam takie zdanie, że historia nie jest po to by się jej uczyć ale po to by od niej się uczyć a wiadomo jak kończyły się wszelkie najazdy a to nic innego tylko taki utajniony najazd, w dodatku niezrozumiałej dla nas kultury i religii. Ludzie porównują naszą emigrację zarobkową do ich przyjazdu i że nie mamy prawa oceniać, tyle wszędzie Polaków..tylko tyle,że Polak dostosowuje się do zwyczajów i kultury danego kraju a oni chcą dany kraj zmieniac pod swoją kulturę i zwyczaje i to jest ogromna, zasadnicza róznica, która odbije sie nam już wkrótce czkawką..
się rozpisałam :)

Do góry