reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ilona cywilny ?
ja dziś leze i się grzeje. czuje ze mam zapalenie pęcherza. musze je wygrzac, dużo żurawiny i duzo wody. oby pomogło. dziś po 3 dniowej przerwie spalam z moja poduszka rogalem i o dziwo nic mnie nie bolało ani miednica ani kręgosłup. aż się zdziwilam
ja dziś leze i się grzeje. czuje ze mam zapalenie pęcherza. musze je wygrzac, dużo żurawiny i duzo wody. oby pomogło. dziś po 3 dniowej przerwie spalam z moja poduszka rogalem i o dziwo nic mnie nie bolało ani miednica ani kręgosłup. aż się zdziwilam
Mendoza813
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, witam się po weekendzie.
U mnie sobota kiepsko minęła, chyba się trochę przeforsowałam i skończyło się twardym, bolacym brzuchem i lekko różowym plamieniem. Zastanawiałam się czy nie jechać na IP, ale zadzwoniłam do mojej lekarki, kazała wziąć nospę, wrócić do luteiny i odpoczywać. Jak nie pomoże do wieczora, to jechać. Ale na szczęście było już lepiej. Tylko znowu ta luteina pod język :-( strasznie mnie mdli po niej. Ale trudno..
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&
U mnie sobota kiepsko minęła, chyba się trochę przeforsowałam i skończyło się twardym, bolacym brzuchem i lekko różowym plamieniem. Zastanawiałam się czy nie jechać na IP, ale zadzwoniłam do mojej lekarki, kazała wziąć nospę, wrócić do luteiny i odpoczywać. Jak nie pomoże do wieczora, to jechać. Ale na szczęście było już lepiej. Tylko znowu ta luteina pod język :-( strasznie mnie mdli po niej. Ale trudno..
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&
fazerkamm
Ja tez w pierwszym trymestrze mialam straszne mdlosci, wymioty, schudlam prawie 2kg ale i tak to nie pomoglo moj organizm nadrabia wagowo teraz.. prawie ze 1kg tygodniowo lapieJa też póki co przytyłam ok 3 kg ale tylko dlatego że w 1 trymestrze strasznie męczyły mnie mdłości i wymioty. Wtedy schudłam 2 kg
Mendoza813 to znak zebys zwolniła tempo!! Jeszcze mniej wiecej polowa nam zostala.. damy rade!
witajcie dziewczyny w ten brzydki poniedzialek zdolowalam sie jak zobaczylam ten sniegggggg za oknem no weekend byl taki ładny juz bylo na prawde wiosennie bylam na spacerku pieknie bylo cieplo...mmmm a dzis po prostu nie mogłam wstać z lozka ehhhhhh No nic u mnie ogolnie wszystko ok..dzis z rana czasem czulam klocie w podbrzuszu ale chwilowe i ustepowalo..i tak pare razy wiec mysle ze to kwestia rozszerzania sie wszystkiego dzidzi rośnie wiec robi sobie miejsce..A w sobotę sluchajcieeeee lezymy juz wieczorem nasmarowalam sie kremami na rozstępy...i czuje ze dzidzi szaleje wiec odkryłam brzusio i z mezem patrzyliśmy czy cos widac i widzieliśmy na prawdę widzieliśmy ze brzusio sie ruszyl ale niesamowite to bylo!!!!!!!!!Juz sobie wyobrażam jak będzie większy brzuch to jak będzie widać-fajnie..niech kopie niech sie rozciaga niech rosnie zdrowo ja bol wytrzymam Jutro mam wizytę u gin pewnie mi zleci połówkowe to muszę z nim pogadać o wszystkim oby było dobrzeeeeeee trochę się stresuje..
co do cwiczen to ja cwicze tzn jak zle sie czuje np glowa mnie boli albo mnie mdli albo osłabiona jestem bo nic miałam nie przespana albo boli mnie podbrzusze to odpuszczam..jade tylko do biura i koniec ale jak jest wszytsko ok to staram sie w tygodniu isc 2x na fitness na spacer tez parę razy 3,4 razy i ten basen mnie korci znowu żeby iść. Tak wiec ruch jest mega ważny
Co do kwestii o której napisała jedna z Was ze po porodzie DIETETYK to bardzo dobry pomysł ja tez z tego skorzystam dieta pod karmiącą i sport w miarę możliwości bo niestety ten cellulit pokazuje się wiec po porodzie ostro sie biorę za siebie.
Ja póki co przytyłam ok 4,5kg wiec chyba zle nie jest.
Przeziębionym życzę wszystkie dobregooooo i zdrówka zdrówka zdrówka
co do cwiczen to ja cwicze tzn jak zle sie czuje np glowa mnie boli albo mnie mdli albo osłabiona jestem bo nic miałam nie przespana albo boli mnie podbrzusze to odpuszczam..jade tylko do biura i koniec ale jak jest wszytsko ok to staram sie w tygodniu isc 2x na fitness na spacer tez parę razy 3,4 razy i ten basen mnie korci znowu żeby iść. Tak wiec ruch jest mega ważny
Co do kwestii o której napisała jedna z Was ze po porodzie DIETETYK to bardzo dobry pomysł ja tez z tego skorzystam dieta pod karmiącą i sport w miarę możliwości bo niestety ten cellulit pokazuje się wiec po porodzie ostro sie biorę za siebie.
Ja póki co przytyłam ok 4,5kg wiec chyba zle nie jest.
Przeziębionym życzę wszystkie dobregooooo i zdrówka zdrówka zdrówka
paula_dabro
Cześć Wszystkim
U mnie noc średnio, jakoś nie mogłam spac miałam głupie sny ze mam plamienia i co chwile wstawałam sprawdzać czy faktycznie je mam boli mnie cos po prawej stronie ale to chyba Mały uciska na nerw.
Ja tylko 1,4 kg na plusie a schudłam 3kg przy miłościach i wymiotach, mam cicha nadzieje ze strasznie duzo nie przytyje
Malinka faktycznie Moczydło jest to bedzie moje miejsce do spacerowania jak tylko bedzie ciepło. A jak pogoda u Was dzisiaj?
W stolicy delikatnie pada śnieżek chce juz wiosnę albo latoooo ))
Miłego dnia Kobietki!!!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
U mnie noc średnio, jakoś nie mogłam spac miałam głupie sny ze mam plamienia i co chwile wstawałam sprawdzać czy faktycznie je mam boli mnie cos po prawej stronie ale to chyba Mały uciska na nerw.
Ja tylko 1,4 kg na plusie a schudłam 3kg przy miłościach i wymiotach, mam cicha nadzieje ze strasznie duzo nie przytyje
Malinka faktycznie Moczydło jest to bedzie moje miejsce do spacerowania jak tylko bedzie ciepło. A jak pogoda u Was dzisiaj?
W stolicy delikatnie pada śnieżek chce juz wiosnę albo latoooo ))
Miłego dnia Kobietki!!!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama