reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

kazda z nas tej nocy zle spala..ja sie podobno wiercilam caly czas przebodzalam bo maz jest przeziebiony kichal wstawal...wiec tez nie za dobrze spalam..

Aga30 ale czemu sie wydarl?????????????????

reklama
Ha! Było by dobrze ! mi zaczyna już trochę ciążyć ta ciąża,tymbardziej że tatuś w PL a ja teraz w UK,oddałabym mu czasem ten brzuch, żeby zakończyć tę beztroskę jego :)

Załączniki

• 1456739459822.jpg
    1456739459822.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 94
Witajcie poniedziałkowo,
U mnie brzydko szaro i ponuro...sobota była ładna a od wczoraj pada deszcz i jest okropnie! Ale ja nie dołuje się zła pogoda bo dziś zobacze mojego Leosia☺☺☺

Co do włosków to mam chyba taki delikatny meszek na brzuchu i tyle ☺

Mendoza ja też w sobotę przecholowalam ze sprzataniem i potem trochę źle się czulam i zaraz miałam wyrzuty sumienia że przesadzialam i coś się może stać z moim dzidziusiem. Na szczęście wszystko się poprawiło. Ale gdybym miała jakieś plamienie czy bóle to na pewno wyladowalabym na IP żeby to sprawdzić. Lepiej już??

Mendoza też współczuje, wciąz pamietam to ciepło na plecach :( a lutki pod język niecierpiałam!
Wy mówicie, że nie śpicie, ja już trzy noce mam wędrówki ok 3-4 w nocy :) i to nie tylko na siusianie i już :)

Bardzo dużo tu was na forum, trudno mi Was pokojarzyć :)

kazda z nas tej nocy zle spala..ja sie podobno wiercilam caly czas przebodzalam bo maz jest przeziebiony kichal wstawal...wiec tez nie za dobrze spalam..

Aga30 ale czemu sie wydarl?????????????????
Młoda zaczęła już marudzić że chcę do szkoły że głodna że pić a on w tym czasie robił papierkową robotę eh U nas p i to bardzo więc tylko się prosi lekka dżemka.

Dzień Dobry :-)
Poczytałam i już się zdołowałam, bo jak pomyślę, jak mało przytyłyście to mi się smutno robi. U mnie dziś waga pokazała +7 kg :-(! I nie myślcie, ze ja cały czas jem, owszem jestem często głodna ale jem sałatki z sałaty, pomidora i ogórka jak jestem głodna przegryzam kalarepy, jabłka, marchewki. Słodyczy w zasadzie nie ruszam, ja nie lubię za bardzo, czasem zjem 2,3 herbatniki dl kawy ale to tylko czasami. Ta waga tak sama mi wzrasta. Poprzednia ciąża zakończyła się na +24 kg, 15 spadło mi samo, 9 kg musiałam zrzucić stosując dietę.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, dziękuję bardzo za troskę i miłe słowa. Jesteście kochane..
Na szczęście jest lepiej. Najgorsze jest to, że ja nie mam za bardzo jak się bardziej oszczędzać. W zasadzie jedyne co robię, to gotuję i zajmuję się dzieckiem. I właśnie to podnoszenie synka tak czasem daje popalić, jednak to koło 10kg. Mąż dużo pracuje ale jak jest w domu, to ja już tylko odpoczywam. A ostatnio trochę mi się obwód powiększył i stąd chyba to uczucie ciągnięcia..
Wizytę u swojej lekarki mam za 3 tygodnie. Mogłabym iść awaryjnie tutaj (w tej zagranicy znaczy się), ale pytałam jak wygląda tu kontrola w ciąży i to jest porażka. Wywiad z położną, nawet serduszka za bardzo nie sprawdza. I oni uważają, że brzuch w ciąży ma prawo boleć..
Ale wychodzę z założenia, że teraz już będzie dobrze :-)
A Wam zazdroszczę, że możecie tak często podglądać pasożytki :-D

reklama
Do góry