reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
i znowu wstawanie, moj mlody uwielbia fikolki ok 4 hihi :-D
Julka 2kg? wow tez bym tak chciala, mi blizej Dzudki 6-7. W poprzedniej ciazy mialam ta sama wage i przyrost, rozstepy mnie ominely ale niestety wloski dopadly- i to na twarzy i ciemne tez ale przypuszczam ze to efekt uboczny sterydu bo bralam pol roku a do kosmatyczki z tym poki co nie pojde :-\

Witam
u mnie już +10 teraz u rodzinki przytyłam 2 więc muszę się pilnować

kreska na brzuchu dopiero mi niedawno zniknęła po ciąży z Lilianką nowej jeszcze nie mam

Hej.

Naczynka... mi też pękają na buzi rękach...na nogach...

Włoski na brzuchu?tez mam ich pełno. Mąż się śmieje ze zaraz będę mieć takie włosy jak on na klacie.

W pierwszym trymestrze miałam ich więcej i na piersiach tez miałam wasik mi się pojawił i był taki ciemny.drugi trymestr się zaczął i z piersi wszystkie zniknęły wasik w ogóle nie widoczny tylko na brzuch zostało. Ale jak one zniknęły to ja nie wiem [emoji3]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

reklama
Ja też póki co przytyłam ok 3 kg ale tylko dlatego że w 1 trymestrze strasznie męczyły mnie mdłości i wymioty. Wtedy schudłam 2 kg :)

Do góry