reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

hej hej ale "plodne" w posty jestescie ;-) ledwie poszlam na imieniny a tu juz nadazyc trudno ;-)
Zazdroszcze tym co cwicza, ja tylko spacerowac moge, ciaza 6, szyjka 28mm-bez szalu a w krzyzu tez lupie jak was. Brzusio jest nisko a na dodatek maly tam siedzi i tez nisko kopie wiec dziwne uczucie... a co do wczasow to za bardzo sie boje jechac na L4 bo ryzyko..
aaa no i krzyze to tez taka moja zmora jako ksiegowej...
Zycze spokojnej nocy, bez siusianua co godzine :-D

reklama
U mnie też szału z szyjka nie było. ciekawe jak będzie teraz..
stanęłam na wadze, przytylam swoje pierwsze 2 kg w tej ciąży i to przez 3 tygodnie także wynik konkretny. musze przystopować ze słodkim.

Nafoczka nie wiem jak reszta ale ją co 2 godziny w nocy wstaje na siusiu :(
Julka dopiero 2 kg także nie masz czym się stresowac...nie to co ja +9kg ☺ hmmm może jeszcze przed snem jakieś ciasteczko wsune hihihhi

U mnie też szału z szyjka nie było. ciekawe jak będzie teraz..
stanęłam na wadze, przytylam swoje pierwsze 2 kg w tej ciąży i to przez 3 tygodnie także wynik konkretny. musze przystopować ze słodkim.
Julka nie przesadzaj co to jest 2 kg, ja w cyckach przybrałam wiecej:(

a miałam się was pytać, bo w pierwszej ciąży tego nie miałam a teraz normalnie na brzuchu obok pępka urosły mi włoski:hmm::szok::surprised:, czy u was też coś podobnego ma miejsce?

a miałam się was pytać, bo w pierwszej ciąży tego nie miałam a teraz normalnie na brzuchu obok pępka urosły mi włoski:hmm::szok::surprised:, czy u was też coś podobnego ma miejsce?

Tak tak :) mi caly brzuchol sie w takim meszku zrobil . .czytalam o tym ze podobno to jest zeby utrzymać odpowiednie cieplo .. ale.czy to prawda ?:) po ciazy znika:)

Tez mam te włoski ;-) niektóre nawet ciemne Hihi...

Ja tez nie ćwiczę w sumie mało sie ruszam, mam nadzieje ze jak bedzie ciepło to ruszę tyłek na spacerki dotleniac siebie i małego, ale tu na Woli średnio jest gdzie spacerować. Wszędzie ruchliwe ulice, słabo jeśli chodzi o otoczenie do spacerowania :) zdarza mi sie poćwiczyć z mezem wieczorem ;) ale trochę sie boje bo nie wiem jak z ta szyjka teraz wiec szału nie ma...

Juz tak sie nie moge doczekać aż urodzę Synusia i bede go przytulać całować i patrzeć na niego :) a to dopiero połowa ciazy za tydzień, ale szybko zleciało wiec druga tez pewnie szybko zleci.
Juz nie moge sie doczekać połówkowego...tak sie tym stresuje, muszę wyluzować bo Syna niepokoje tylko :(

Buziaki Kobietki, udanych wizyt w tym tygodniu, chorującym zdrówka, smutnym uśmiechu i wszystkim wszystkiego dobrego :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Eh te żylaki i naczynka. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że zejdzie to dziadostwo po porodzie.
Co do włosków na brzuchu, zaczęły mi rosnąć w pierwszej ciąży i od tej pory rosną cały czas :p

reklama
No całkiem sporo wizyt Was czeka. Lubię czytać wasze relacje :-) Powodzenia!

Julka - ja też przytyłam swoje pierwsze 2kg. Byle nie więcej jak 9!

Na szczęście omijają mnie hemoroidy, ale naczynka pękają mi już daaawno..... I do tej pory nie miałam ani jednego rozstępu, brzuch mam cały, piersi też. Mam tylko stare, na udach, no ale nic z tym już nie zrobię.... :-(
Co do włosków - to podobno normalne. No i jeszcze pręga, linia może się pojawić. ja nie miałam w żadnej ciąży....

Ja ćwiczę. Moja rehebilitacja trwa już 3,5 roku. Bez ćwiczeń nie byłabym w stanie funkcjonować, pracę mam biurową. No, teraz już nie pracuję ;-) No ale ja jestem w innej sytuacji i ja ćwiczę nawet bez ciąży :p

Zjawe widziałam, film mnie nie zachwycił, choć Leo już dawno zasłużył na oskara........ Boję się iść objerzeć Pokój, bo ja bardzo emocjonalnie reaguję na takie filmy....

Do góry