MI się napina tak często,że prawie przestałam się przejmować Wystarczy że za długo pochodzę a jeszcze nie daj boże wezmę sie za intensywne porządkidzieki dziewczyny, musze sie wgrysc w wasze sekrety to po wstepnym przywitaniu ja wam zdradze ze bedzie chlopak i ma +5dni brzuch mi rosnie bo ja z malodupnych a szeroko brzusznych jestem Mlody wsadzil dupcie w mija dziurke i tak posladkowo mu dobrze, ale za to mnie kopie po.. w... w kazdym razie bardzo nisko a jak wasze brzusie, napinaja sie?
reklama
no ja raczej nie bardzo mogę na wycieczki chyba że krótkieno nastał weekend a na Lipcóweczkach cisza;P
Mam pytanko wybieracie się gdzieś w tym roku na krótkie wakacje? zanim maluszki wyskoczą z brzucha?
Mnie się marzy Krynica albo Szczawnica...ale to musielibyśmy gdzieś w maju jechać.....
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ale fajna taka lekkawitajcie makijaż zmyty i kosmetyczja zmieniona bo wymalowala mnie jak stara babę a fryzurę juz wrzucam
ale dobrze że poszłaś na taki próbny to się przekonałaś
Ja bym chciała gdzieś pojechać w kwietniu albo w maju i połączyć to z podróżą poślubną ale to chyba gdzieś w góry żeby długo nie jechać. Chociaż Szczawnica też jest fajnym pomysłem ale muszę sprawdzić ile ode mnie jest km
też mi się marzą jakieś wakacje, ale niestety z centrum Polski i nad morze i na Mazury i w góry równie daleko a do maja będę aktywnie pracować, więc najwcześniej pod koniec maja i trochę się boję przedwczesnej akcji porodowej na wyjeździe i długiej trasy samochodem. o zagranicznych wyjazdach już nie wspomnę
julita1212
Pisałam wam że wczoraj się pytałam pani w reserved do kiedy mają promocję to odpowiedziała ze do niedzieli, a dziś koleżanka mi pisze ze specjalnie poszła i już promocji nie ma...
ludzie oburzeni krzyczeli do sprzedawczyń ze są oszustami...
Zajrzałam na fb na stonkę reservd a tam suchej nitki na nich nie zostawili;P
wszyscy oburzeni bo na weekend każdy planował wieksze zakupy;P
ludzie oburzeni krzyczeli do sprzedawczyń ze są oszustami...
Zajrzałam na fb na stonkę reservd a tam suchej nitki na nich nie zostawili;P
wszyscy oburzeni bo na weekend każdy planował wieksze zakupy;P
Julka89.89
Cudzie trwaj..
fazerkamm
Fanka BB :)
U mnie na basenach wisza kartki kiedy byla badana woda i tez na necie mozna znalezc ktore sa czyste, ogolnodostepne sa takie dokumenty stad tak mi odpowiedzial ginhmm no to Ci powiedzial jak mozna miec pewnosc..przeciez nie podejde do ratownika zeby zapytac czy woda jest czysta hmmm nie wiem samaaaaa
Co do jedzenia to kazdy ma swoj styl jedzenia ze tak powiem mnie np odrzuca od indyka nie moge zniesc tego zapachu..smaku..no nie wiem nie moge. Co do ryb dobrze sie znam na rybach wiec ide do zaufanych sklepow i sprawdzam dana rybe
Witam nowe mamusie
Rozgoscie sie
U mnie dzis sprzatajaco spacerowo prawie caly dzien mnie w domu nie było... fasolinka cos ostatnio nie daje znac o sobie co mnie zaczyna martwic... kopnie raz-dwa i tyle... oby bylo wszystko ok...
U pierworodnego szkarlatyna w szkole panuje i musze jutro do gina zadzwonic zapytac sie czy to grozne dla mnie i fasolki bo jak tak to oczywiście Maksio do szkoly narazie nie będzie chodzil...
Milej niedzieli jutro
Zielona_stokrotka
Fanka BB :)
@nieufna tak wiem, wrzucalam link, warto zrobic te badania, wynik na email. u nas na szczescie nie ma niezgodnosci plytkowej. juz by bylo zbytnio duzo jak na 1 czlowieka
co wazne to te badania sa darmowe, bo refundowane przez norweskie fudnusze.
@fazerkamm, jakie slodkie. Patryk znow u nas chce siostre. zobaczymy na kolejnej wizycie czy sie potwierdzi
a gdzie @Zielona_stokrotka zniknela?
Margeritta, zniknelam w swoim balaganie, przepraszam! Iwona35 chyba pisala, ze na razie nie ogarniam wszystkiego i tego, zeby jeszcze zagladac na forum, zwlaszcza, ze nie umiem tak "po lebkach". Niedlugo nadrobie wszystko, obiecuje.
Dziewczyny, w poniedzialek mam polowkowe, potrzymajcie za nas kciuki, dobrze ?
julita1212
A ja mam schizy ze mój brzuch się zniżył i że coś jest nie tak...byle do środy...
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Tez czekam do środy. mnie tak kręgosłup boli a właściwie kość ogonowa ze nie mogę się ruszyć i przewrócić na łóżku z boku na bok