reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
hej hej, to i odważę się ja ;D
przybywam z forum "poronienia nawykowe" ba dość dłgugiej "karierze starać (zresztą widać ją w stopce) Dołączam do Waszego grona jeśli zechcecie, bo na miom chwilowo przestuj lub nie te tematy, bobosexy i takie tam.
Też ma w domu malucha- ot takiego co już 5 lat kończy. Jeszcze nie wierze, że tym razem jestem aż tu.
Czekam z niecierpliwością na badania połówkowe, bo pappa wyszła mi nienajlepiej, trisomia 21 1:35. Muszę wierzyć, ze będzie dobrze.
Buziaki
Witam nowa mamuske !!!
Aga super ze wszystko dobrze!! Gratuluje corci

no nastał weekend a na Lipcóweczkach cisza;P

Mam pytanko wybieracie się gdzieś w tym roku na krótkie wakacje? zanim maluszki wyskoczą z brzucha?
Mnie się marzy Krynica albo Szczawnica:)...ale to musielibyśmy gdzieś w maju jechać.....

no nastał weekend a na Lipcóweczkach cisza;P

Mam pytanko wybieracie się gdzieś w tym roku na krótkie wakacje? zanim maluszki wyskoczą z brzucha?
Mnie się marzy Krynica albo Szczawnica:)...ale to musielibyśmy gdzieś w maju jechać.....
Mieszkam i przy jednym i przy drugim i polecam Szczawnicę. Jest bardzo klimatyczna. A w maju wszystko kwitnie.

Mieszkam i przy jednym i przy drugim i polecam Szczawnicę. Jest bardzo klimatyczna. A w maju wszystko kwitnie.
ale Ci dobrze:)
Ale ci dobrze, my mamy gdzieś ok 170km w jedną stronę, w Krynicy byliśmy kilka razy a w Szczawnicy raz i chciałabym jeszcze tam pojechać:)
no ale to jest ok 4godzin jazdy w jedną stronę

Ja bym chciała gdzieś pojechać w kwietniu albo w maju i połączyć to z podróżą poślubną :) ale to chyba gdzieś w góry żeby długo nie jechać. Chociaż Szczawnica też jest fajnym pomysłem ale muszę sprawdzić ile ode mnie jest km :)

witajcie ;) makijaż zmyty i kosmetyczja zmieniona bo wymalowala mnie jak stara babę ;) a fryzurę juz wrzucam

Załączniki

• 20160227_144215.jpg
    20160227_144215.jpg
    339,2 KB · Wyświetleń: 103
Cześć dziewczyny,
Witam wszystkie nowe mamusie, pozdrawiam wszystkie chore i życzę żeby jak najszybciej wyzdrowiały.

Ja mam jakiegoś cholernego pecha w tej ciąży, ciągle coś jest nie tak :\
od zawsze męczyły mnie straszne migreny, ale teraz się tak nasiliły, że z ich powodu musialam iść na l4 bo nie funkcjonowałam normalnie.
Na początku lutego zmarł dziadek mojego męża, a na drugi dzień zmarł jego drugi dziadek. To chyba był dla mnie taki stres i podniesione cisnienie, że wyladowalam w szpitalu z powodu bólu głowy.... Trzymali mnie tam 2 tygodnie i w sumie nic nie z działali. Mam się nie denrwowac, pilnować cisnienia i poziomu cukru (moje zapalniki migrenowe to skok ciśnienia i duży skok glukozy we krwi) a jak znów będę mdlala lub wymiotowala z powodu bólu głowy jechać od razu do szpitala na oddział neurologiczny.
W poniedziałek odbierany klucze do naszego nowego mieszkania, które najpierw trzeba trochę odświeżyć i jakoś średnio widzę nie zdenerwowanie się :(

Jeśli chodzi o negatywy od obcych ludzi: mam nadzieję że nie chodzi znów o mnie! Tzn często jak czytam na tablecie to on mi się gdzieś obsunie i coś mi się wciska a nawet tego nie zauważam! Jeśli coś takiego było ode mnie to przepraszam bardzo i zapewniam że nie mam w zwyczaju wciskac negatywa.

Pozdrawiam :)
WSpólczuje przejść :(
negatywki nie od Ciebie:)

Dziękuje dziewuszki sytuacja się rozwiązała :-D . nie chciała jeść obiadu i bawiła się w bawialni/kojcu a my przy stole jedlismy. Zaczyna stekać i myślę sobie że niech robi w majty a nawet na ścianę tylko niech zrobi. Widzę że się już napina i nagle odwraca się do mnie i mówi "chces kupę Martynko" ( mówi o sobie czasem drugiej osobie) a ja szok. Dawaj na nocnik w toalecie i ja też usiadlam na swoim i ja udaje że robię i ona też i wstaje a tam jest kupa :-D . radość ogromna:-D . Nie mogłam napisać bez opisów :-D .
Dziewczyny pierworódki przekonają się że można się cieszyć z kupy już niedługo:-D .

Hope ona dużo pije i je warzywa_ trochę więc te przerwy w kupie i zatwardzenia to przez co innego. Kupilam już płatki owsiane może będziemy jeść owsianke na śniadanie.

A co do ubierania bobasa to ja też nie wiem jak bo Martynika z listopada. Myślę że ubieranie na cebulke będzie odpowiednie. Jak nabspacerze będzie za zimno w body to wyciągnęli kaftanik z torby i założenia.
hahha no można się cieszyc z kupy:) chyba jednak coś pojęła:)

reklama
hej hej, to i odważę się ja ;D
przybywam z forum "poronienia nawykowe" ba dość dłgugiej "karierze starać (zresztą widać ją w stopce) Dołączam do Waszego grona jeśli zechcecie, bo na miom chwilowo przestuj lub nie te tematy, bobosexy i takie tam.
Też ma w domu malucha- ot takiego co już 5 lat kończy. Jeszcze nie wierze, że tym razem jestem aż tu.
Czekam z niecierpliwością na badania połówkowe, bo pappa wyszła mi nienajlepiej, trisomia 21 1:35. Muszę wierzyć, ze będzie dobrze.
Buziaki
Witaj:) będzie dobrze bo nas statystyki omijają;)

Do góry