reklama
Witam nowa mamuske !!!hej hej, to i odważę się ja ;D
przybywam z forum "poronienia nawykowe" ba dość dłgugiej "karierze starać (zresztą widać ją w stopce) Dołączam do Waszego grona jeśli zechcecie, bo na miom chwilowo przestuj lub nie te tematy, bobosexy i takie tam.
Też ma w domu malucha- ot takiego co już 5 lat kończy. Jeszcze nie wierze, że tym razem jestem aż tu.
Czekam z niecierpliwością na badania połówkowe, bo pappa wyszła mi nienajlepiej, trisomia 21 1:35. Muszę wierzyć, ze będzie dobrze.
Buziaki
Aga super ze wszystko dobrze!! Gratuluje corci
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
no nastał weekend a na Lipcóweczkach cisza;P
Mam pytanko wybieracie się gdzieś w tym roku na krótkie wakacje? zanim maluszki wyskoczą z brzucha?
Mnie się marzy Krynica albo Szczawnica
...ale to musielibyśmy gdzieś w maju jechać.....
Mam pytanko wybieracie się gdzieś w tym roku na krótkie wakacje? zanim maluszki wyskoczą z brzucha?
Mnie się marzy Krynica albo Szczawnica
Aga30+
Fanka BB :)
Mieszkam i przy jednym i przy drugim i polecam Szczawnicę. Jest bardzo klimatyczna. A w maju wszystko kwitnie.no nastał weekend a na Lipcóweczkach cisza;P
Mnie się marzy Krynica albo Szczawnica...ale to musielibyśmy gdzieś w maju jechać.....
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ale Ci dobrzeMieszkam i przy jednym i przy drugim i polecam Szczawnicę. Jest bardzo klimatyczna. A w maju wszystko kwitnie.
Ale ci dobrze, my mamy gdzieś ok 170km w jedną stronę, w Krynicy byliśmy kilka razy a w Szczawnicy raz i chciałabym jeszcze tam pojechać
no ale to jest ok 4godzin jazdy w jedną stronę
Mnie się marzy Krynica albo Szczawnica...ale to musielibyśmy gdzieś w maju jechać.....
Ja bym chciała gdzieś pojechać w kwietniu albo w maju i połączyć to z podróżą poślubną
Julka89.89
Cudzie trwaj..
WSpólczuje przejśćCześć dziewczyny,
Witam wszystkie nowe mamusie, pozdrawiam wszystkie chore i życzę żeby jak najszybciej wyzdrowiały.
Ja mam jakiegoś cholernego pecha w tej ciąży, ciągle coś jest nie tak :\
od zawsze męczyły mnie straszne migreny, ale teraz się tak nasiliły, że z ich powodu musialam iść na l4 bo nie funkcjonowałam normalnie.
Na początku lutego zmarł dziadek mojego męża, a na drugi dzień zmarł jego drugi dziadek. To chyba był dla mnie taki stres i podniesione cisnienie, że wyladowalam w szpitalu z powodu bólu głowy.... Trzymali mnie tam 2 tygodnie i w sumie nic nie z działali. Mam się nie denrwowac, pilnować cisnienia i poziomu cukru (moje zapalniki migrenowe to skok ciśnienia i duży skok glukozy we krwi) a jak znów będę mdlala lub wymiotowala z powodu bólu głowy jechać od razu do szpitala na oddział neurologiczny.
W poniedziałek odbierany klucze do naszego nowego mieszkania, które najpierw trzeba trochę odświeżyć i jakoś średnio widzę nie zdenerwowanie się
Jeśli chodzi o negatywy od obcych ludzi: mam nadzieję że nie chodzi znów o mnie! Tzn często jak czytam na tablecie to on mi się gdzieś obsunie i coś mi się wciska a nawet tego nie zauważam! Jeśli coś takiego było ode mnie to przepraszam bardzo i zapewniam że nie mam w zwyczaju wciskac negatywa.
Pozdrawiam![]()
negatywki nie od Ciebie
hahha no można się cieszyc z kupyDziękuje dziewuszki sytuacja się rozwiązała. nie chciała jeść obiadu i bawiła się w bawialni/kojcu a my przy stole jedlismy. Zaczyna stekać i myślę sobie że niech robi w majty a nawet na ścianę tylko niech zrobi. Widzę że się już napina i nagle odwraca się do mnie i mówi "chces kupę Martynko" ( mówi o sobie czasem drugiej osobie) a ja szok. Dawaj na nocnik w toalecie i ja też usiadlam na swoim i ja udaje że robię i ona też i wstaje a tam jest kupa
. radość ogromna
. Nie mogłam napisać bez opisów
.
Dziewczyny pierworódki przekonają się że można się cieszyć z kupy już niedługo.
Hope ona dużo pije i je warzywa_ trochę więc te przerwy w kupie i zatwardzenia to przez co innego. Kupilam już płatki owsiane może będziemy jeść owsianke na śniadanie.
A co do ubierania bobasa to ja też nie wiem jak bo Martynika z listopada. Myślę że ubieranie na cebulke będzie odpowiednie. Jak nabspacerze będzie za zimno w body to wyciągnęli kaftanik z torby i założenia.
reklama
Witajhej hej, to i odważę się ja ;D
przybywam z forum "poronienia nawykowe" ba dość dłgugiej "karierze starać (zresztą widać ją w stopce) Dołączam do Waszego grona jeśli zechcecie, bo na miom chwilowo przestuj lub nie te tematy, bobosexy i takie tam.
Też ma w domu malucha- ot takiego co już 5 lat kończy. Jeszcze nie wierze, że tym razem jestem aż tu.
Czekam z niecierpliwością na badania połówkowe, bo pappa wyszła mi nienajlepiej, trisomia 21 1:35. Muszę wierzyć, ze będzie dobrze.
Buziaki