reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jak rodziła Maja to miałam.sale dwuosobowa z łazienką prysznicem telewizorem mąż mógł być 24h ze mną lezalam z angielka bardzo mi pomagała jej rodzina bo mój mąż był tylko pierwsza doba ze mną jakoś nie myślałam że to krepujace np karmić

reklama
Właśnie podejrzalam wyniki w necie które dziś robiłam i oczywiście bakterie w moczu ph wysokie ciężar za niski. A w krwi niby ok ale hematokryt i eonzyofile czy jakoś tak dużo poniżej normy....
Czyli wyniki gorsze niż ostatnie i anemia jak nic...i to jeszcze jaka...
f2w3kw7ihyqz70ec.png

Iwonaimaja karmienie może faktycznie tak nie, ale np mi bardzo ciężko było wstać świeżo po cc trzymając nogi razem, wogóle po 3 osoby u każdego a na sali 3 lub 4 kobietki więc sami policzcie, troche dużo zarazków jak dla noworodka.
Może to natężenie spowodowane jest tym że odwiedzimy są tylko 2 lub 3 godziny.

Sarka hehe trafiłaś z tym Kaufem jak kulą w płot, moja była firma.
Ale spacerek czemu nie.
Gdzie planujesz rodzić?

reklama
Ja miałam sale dwuosobowa nie wiem jak bym się czuła jakby było więcej kobiet na sali
A odwiedzających u tej drugiej było dużo jej mąż był hiszpanem i cała rodzina przyszła A do mnie tylko mąż moja mama i dwie znajome

Do góry