reklama
Chodzę do dr Jureczko w Bieruniu Starym bardzo fajny lekarzIlona A do kogo chodzisz?
nieufna
Fanka BB :)
SUUUUUUUper ja byłam w zeszły czwartek zrobułam zmianę radykalną tzn połowę włosów zcięłam, i położyłam delikatne ombre i od razu człowiekowi lepiej a na wiosnę zrobie mocniejsze ombre
Ja zarosłam Mam długie włosy i grzywkę, która już grzywki nie przypomina Do tego odrosty (ble). Na pewno poczuję się lepiej.
nieufna
Fryzjer niezła rzecz Ale mi jakoś tak się włosy układają w ciąży i tak zdrowo rosną, że korzystam z okazji i ponoszę sobie trochę długie. Zwłaszcza, że pewnie przy maluchach z praktycznych względów obetnę.
Cześć Ilona!
Ja nigdy nie miałam krótkich włosów, a długie cenię właśnie za to, że roboty przy nich niewiele. Mi się kręcą, więc tylko suszę i już.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
mnie też się kręcą, i obcięłam tak ze można je związać ,spiąć ale mogą być też rozpuszczoneJa nigdy nie miałam krótkich włosów, a długie cenię właśnie za to, że roboty przy nich niewiele. Mi się kręcą, więc tylko suszę i już.
iwonaimaja
A potem z wózkami na paprocanach
Kamcia2810
Ooo ja to na szarym końcu jestem, wiec marne szanse, że was spotkamIwona, Ilona, Kamcia... jak dobrze się trafi to widzimy się w lipcu w wojewódzkim
Ja w piątek ścięłam.chyba połowę włosów i jakoś tak.lżej koło kwietnia też bym jakieś ombre strzeliła
Też mam zamiar obciąć włosy i to sporo, ale jakoś do fryzjera mi nie po drodze.
reklama
Needi
Mowi się jeszcze że teściowa to nie rodzina ;-)poważnie? a może to i lepiej... można odpocząć, a z bliskimi pobyć w korytarzu.... tylko jak dobrze pamiętam, to średnio tam z ławkami jakimikolwiek a ilu osobowe sale?
dzięki za odpowiedź
Któraś z Was może planuje w Tychach rodzić?
Paula, przykro mi, ale jak to się mówi, z rodziną najlepiej na zdjęciach... dziwny typ z tej Twojej teściowej... jakby Twoja wina była, że nie dziewczynka i nie bliźniaki, wrrr...