reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Fryzjer niezła rzecz ;) Ale mi jakoś tak się włosy układają w ciąży i tak zdrowo rosną, że korzystam z okazji i ponoszę sobie trochę długie. Zwłaszcza, że pewnie przy maluchach z praktycznych względów obetnę.

Cześć Ilona!

reklama
SUUUUUUUper ja byłam w zeszły czwartek zrobułam zmianę radykalną tzn połowę włosów zcięłam, i położyłam delikatne ombre i od razu człowiekowi lepiej a na wiosnę zrobie mocniejsze ombre

Ja zarosłam;) Mam długie włosy i grzywkę, która już grzywki nie przypomina ;) Do tego odrosty (ble). Na pewno poczuję się lepiej.

Fryzjer niezła rzecz ;) Ale mi jakoś tak się włosy układają w ciąży i tak zdrowo rosną, że korzystam z okazji i ponoszę sobie trochę długie. Zwłaszcza, że pewnie przy maluchach z praktycznych względów obetnę.

Cześć Ilona!

Ja nigdy nie miałam krótkich włosów, a długie cenię właśnie za to, że roboty przy nich niewiele. Mi się kręcą, więc tylko suszę i już.

Też marzy mi się fryzjer jeeej ja mam jakieś 30 cm do sciecia jak nie lepiej.

Powiedzcie proszę co na infekcje bez recepty?
Wizyta i gina dopiero 04.03 muszę się czymś poratować a z każdym dniem jest coraz gorzej..

Iwona, Ilona, Kamcia... jak dobrze się trafi to widzimy się w lipcu w wojewódzkim ;)
Ja w piątek ścięłam.chyba połowę włosów i jakoś tak.lżej ;) koło kwietnia też bym jakieś ombre strzeliła ;)
Ooo ja to na szarym końcu jestem, wiec marne szanse, że was spotkam :p
Też mam zamiar obciąć włosy i to sporo, ale jakoś do fryzjera mi nie po drodze.

reklama
poważnie? a może to i lepiej... można odpocząć, a z bliskimi pobyć w korytarzu.... tylko jak dobrze pamiętam, to średnio tam z ławkami jakimikolwiek :p a ilu osobowe sale?

dzięki za odpowiedź:)
Któraś z Was może planuje w Tychach rodzić?

Paula, przykro mi, ale jak to się mówi, z rodziną najlepiej na zdjęciach... dziwny typ z tej Twojej teściowej... jakby Twoja wina była, że nie dziewczynka i nie bliźniaki, wrrr...
Mowi się jeszcze że teściowa to nie rodzina ;-)

Do góry