reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Fryzjer niezła rzecz ;) Ale mi jakoś tak się włosy układają w ciąży i tak zdrowo rosną, że korzystam z okazji i ponoszę sobie trochę długie. Zwłaszcza, że pewnie przy maluchach z praktycznych względów obetnę.

Cześć Ilona!

reklama
SUUUUUUUper ja byłam w zeszły czwartek zrobułam zmianę radykalną tzn połowę włosów zcięłam, i położyłam delikatne ombre i od razu człowiekowi lepiej a na wiosnę zrobie mocniejsze ombre

Ja zarosłam;) Mam długie włosy i grzywkę, która już grzywki nie przypomina ;) Do tego odrosty (ble). Na pewno poczuję się lepiej.

Fryzjer niezła rzecz ;) Ale mi jakoś tak się włosy układają w ciąży i tak zdrowo rosną, że korzystam z okazji i ponoszę sobie trochę długie. Zwłaszcza, że pewnie przy maluchach z praktycznych względów obetnę.

Cześć Ilona!

Ja nigdy nie miałam krótkich włosów, a długie cenię właśnie za to, że roboty przy nich niewiele. Mi się kręcą, więc tylko suszę i już.

Też marzy mi się fryzjer jeeej ja mam jakieś 30 cm do sciecia jak nie lepiej.

Powiedzcie proszę co na infekcje bez recepty?
Wizyta i gina dopiero 04.03 muszę się czymś poratować a z każdym dniem jest coraz gorzej..

Iwona, Ilona, Kamcia... jak dobrze się trafi to widzimy się w lipcu w wojewódzkim ;)
Ja w piątek ścięłam.chyba połowę włosów i jakoś tak.lżej ;) koło kwietnia też bym jakieś ombre strzeliła ;)
Ooo ja to na szarym końcu jestem, wiec marne szanse, że was spotkam :p
Też mam zamiar obciąć włosy i to sporo, ale jakoś do fryzjera mi nie po drodze.

reklama
poważnie? a może to i lepiej... można odpocząć, a z bliskimi pobyć w korytarzu.... tylko jak dobrze pamiętam, to średnio tam z ławkami jakimikolwiek :p a ilu osobowe sale?

dzięki za odpowiedź:)
Któraś z Was może planuje w Tychach rodzić?

Paula, przykro mi, ale jak to się mówi, z rodziną najlepiej na zdjęciach... dziwny typ z tej Twojej teściowej... jakby Twoja wina była, że nie dziewczynka i nie bliźniaki, wrrr...
Mowi się jeszcze że teściowa to nie rodzina ;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry