reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Madzia to idź na zwolnienie
dariazgr
Fanka BB :)
moze to macica? widze, ze jestes w 18 tygodniu ciazy wiec to moze byc to. ja jestem w 20 a wciaz mnie pobolewa.A mnie boli brzuch, brałam no spe, ale nie przechodzi.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
tez bym poszla juz do domua to jeszcze do 16.00 duzo czasuuJa to zaraz zasne... Jeszcze niecałą godzinę w pracy uff. Wogole mi się jakoś w głowie kręci aaa już chce iść na zwolnienie
A mnie boli brzuch, brałam no spe, ale nie przechodzi.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Odpocznij może to nerwy albo jakieś wzdęcia czy coś
Lizzy_
Ja również. I mój mąż ma urlop, żeby z nami mógł być... ale w sumie jak się zbierze u kogoś 3 pokoleniowa rodzina, i każdy będzie krzyczał, bo wiadomo jak to w tłumie, to nie wiem czy to zniosęnie będę miała nic przeciwko bo to normalne ze zona chce być z mężem jak najdłużej....
Needi
Ile jeszcze?Ja to zaraz zasne... Jeszcze niecałą godzinę w pracy uff. Wogole mi się jakoś w głowie kręci aaa już chce iść na zwolnienie
Needi
Może to i dobrze...ja chyba nie bede miala tego problemu bo u nas z tego co slyszalam idzie sie do domu 6 h po porodzie...
reklama
nie no pewnie jak nagle sie zjedzie cala rodzinka a inne mamy wlasnie uspaly malenstwa i same probuja sie troszke zdrzemnac to nie jest fajne..Mysle ze dobrym rozwiazaniem na takie sytuacje jest ustalenie indywidualne kto o jakich godzinach ma przyjechac...maz niech bedzie caly czas ale reszta moze ustalic...zeby nie przeszkadzac innym...Ja również. I mój mąż ma urlop, żeby z nami mógł być... ale w sumie jak się zbierze u kogoś 3 pokoleniowa rodzina, i każdy będzie krzyczał, bo wiadomo jak to w tłumie, to nie wiem czy to zniosę