reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Nieufna, Needi - mój facet niestety nie jest z tych co potrafią pysknąć, on zawsze miły, kulturalny, wszystkim pomoże, nikogo nie obrazi. Wydaje mi się, że nie tyle co nie widzi w tym nic złego co uważa że należy to "olać' bo pieprzą głupoty... trochę mi przykro, że nie potrafi im zwrócić uwagi a ja znów nie chcę go buntować bo to nic dobrego.. chyba sama zacznę sobie z nimi radzić i mówić co myślę bo już przed ślubem słuchałam że jak będzie chłopczyk to nikt się nim nie będzie chciał zajmować... ajj... dobrze że Mężuś mnie kocha i nie pitoli takich farmazonów jak oni ;)

reklama
jakie sliczneeee do tego bodziaszki jakies slodkie:) ja tez musze sie udac w koncu z mezem na jakies zakupy:)

Ja co chwilę coś kupuje, taniej wyjdzie na koniec. Spodenki 9zł kosztowały, więc żal nie kupić.
A tę sukienusię za 8zł.

Załączniki

• 12736188_1123174807714875_1155753605_n.jpg
    12736188_1123174807714875_1155753605_n.jpg
    83,3 KB · Wyświetleń: 65
Paula, mój mąż podobny z charakteru, ale mimo wszystko jak teściowa szalała, to jej bardzo grzecznie i bardzo spokojnie powiedział, żeby odrobinę wyluzowała... :) Mam nadzieję, że Twoi teściowie zmienią zdanie przynajmniej jak zobaczą wnuka, wtedy będziesz mogła im przypomnieć, że i tak się nim nie chcieli zajmować.

Nieufna, Needi - mój facet niestety nie jest z tych co potrafią pysknąć, on zawsze miły, kulturalny, wszystkim pomoże, nikogo nie obrazi. Wydaje mi się, że nie tyle co nie widzi w tym nic złego co uważa że należy to "olać' bo pieprzą głupoty... trochę mi przykro, że nie potrafi im zwrócić uwagi a ja znów nie chcę go buntować bo to nic dobrego.. chyba sama zacznę sobie z nimi radzić i mówić co myślę bo już przed ślubem słuchałam że jak będzie chłopczyk to nikt się nim nie będzie chciał zajmować... ajj... dobrze że Mężuś mnie kocha i nie pitoli takich farmazonów jak oni ;)
Mój mąż też jest taki. Musimy same bronić siebie i swoich dzieci :-\

no ladne imiona..ja nie wiem szczerze mowiac..podoba mi sie klaudia,natalia,karolinka,agatka,oliwka, julia a dla chlopca filip,kacper,kuba,piotrek,borys;)

reklama
Do góry