reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Nieufna, Needi - mój facet niestety nie jest z tych co potrafią pysknąć, on zawsze miły, kulturalny, wszystkim pomoże, nikogo nie obrazi. Wydaje mi się, że nie tyle co nie widzi w tym nic złego co uważa że należy to "olać' bo pieprzą głupoty... trochę mi przykro, że nie potrafi im zwrócić uwagi a ja znów nie chcę go buntować bo to nic dobrego.. chyba sama zacznę sobie z nimi radzić i mówić co myślę bo już przed ślubem słuchałam że jak będzie chłopczyk to nikt się nim nie będzie chciał zajmować... ajj... dobrze że Mężuś mnie kocha i nie pitoli takich farmazonów jak oni ;)

reklama
jakie sliczneeee do tego bodziaszki jakies slodkie:) ja tez musze sie udac w koncu z mezem na jakies zakupy:)

Ja co chwilę coś kupuje, taniej wyjdzie na koniec. Spodenki 9zł kosztowały, więc żal nie kupić.
A tę sukienusię za 8zł.

Załączniki

• 12736188_1123174807714875_1155753605_n.jpg
    12736188_1123174807714875_1155753605_n.jpg
    83,3 KB · Wyświetleń: 58
Paula, mój mąż podobny z charakteru, ale mimo wszystko jak teściowa szalała, to jej bardzo grzecznie i bardzo spokojnie powiedział, żeby odrobinę wyluzowała... :) Mam nadzieję, że Twoi teściowie zmienią zdanie przynajmniej jak zobaczą wnuka, wtedy będziesz mogła im przypomnieć, że i tak się nim nie chcieli zajmować.

Nieufna, Needi - mój facet niestety nie jest z tych co potrafią pysknąć, on zawsze miły, kulturalny, wszystkim pomoże, nikogo nie obrazi. Wydaje mi się, że nie tyle co nie widzi w tym nic złego co uważa że należy to "olać' bo pieprzą głupoty... trochę mi przykro, że nie potrafi im zwrócić uwagi a ja znów nie chcę go buntować bo to nic dobrego.. chyba sama zacznę sobie z nimi radzić i mówić co myślę bo już przed ślubem słuchałam że jak będzie chłopczyk to nikt się nim nie będzie chciał zajmować... ajj... dobrze że Mężuś mnie kocha i nie pitoli takich farmazonów jak oni ;)
Mój mąż też jest taki. Musimy same bronić siebie i swoich dzieci :-\

no ladne imiona..ja nie wiem szczerze mowiac..podoba mi sie klaudia,natalia,karolinka,agatka,oliwka, julia a dla chlopca filip,kacper,kuba,piotrek,borys;)

reklama
Do góry