nieufna
Fanka BB :)
Mi też nie zależy, dlatego nie chcę tam być.Dziwne towarzystwo. Mi nie zależało by wobec tego na ich akceptacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też nie zależy, dlatego nie chcę tam być.Dziwne towarzystwo. Mi nie zależało by wobec tego na ich akceptacji
woww tez mam przeskok duzy a czemu tak?Ja pamiętałem miesiączkę a zobacz na moje suwaczki jaka rozbieżność ;-)
no wlasnie na pewnooo nie no ja do mojego gin nie mam pretesji absolutnie...Ten gin u ktorego bylam dodatkowo to powiedzial ze to normalne ze na poczatku jest inna data niz pozniej sie okazuje..ale to musze po prostu powiedziec mojemu lekarzowi zeby wprowadzil zmiany..i juz..Mysle z enie bedzie zly ze poszlam do innegoAgnes u mnie też prawie 2 tygodnie różnicy. u wiekszosci z nas jest roznica, po prostu to wygląda tak, ze mierzą dzieciątko i na tej postawie podają termin porodu. mi się ostatnio wyświetlił 12.07 ale narazie trzymamy się z ginen terminu ostatniej miesiączki bo dziecko później może trochę przystopować z rośnieciem a ten pierwszy termin porodu musiał Ci ginekolog podać na podstawie pierwszego usg i terminu miesiączki.
Widzisz one mi nawet nie dały szansy wszystkiego wyjaśnić, a teraz to już po prostu nie mam ochoty nic pisać i gadać tam.
AniaFania też uważam, że studenci gdzieś muszą te praktyki zdobyć dlatego widownia jest mi obojętna. Kilka dni temu napisalam, że w czasie porodu widzialam tylko postacie a twarze tylko ze 3 bym dobrze rozpoznala. Po porodzie jak jest obchód to też przy łóżku nagle masz 10 osób które oglada czy pipka dobrze się goi. Raz uslyszalam od jednej lekarki, że jest " śliczna"- tego jeszcze nie bylo, żeby kobieta kobiecie mowila, że ma ładną