reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ogólnie firma la roche ma rewelacyjne kosmetyki. Czasami je używam. Do tanich nie należą ale często mają promocje. Mi bardzo podszedł płyn micelarny. Te kosmetyki polecane są głównie cerą wrażliwym.
tez mam kilka produktow z la roche posay ale nie wszystkie mi odpowiadaja, to znaczy sa ok ale spodziewalam sie czegos super za ta cene. ten krem kupilam pierwszy i tak mnie zachwycil,ze skusilam sie na wiecej. z czystym sumieniem moge tez polecic effeclar zel do mycia twarzy do skory tlustej. mam tez plyn do demakijazu oczu ktory jest taki sobie i plyn miceralny w zelu do demakijazu ktory jest bardzo fajny ale za ta cene ktora trzeba za niego zaplacic starcza na bardzo krotko niestety :(

reklama
Połozna okropny babsztyl oczywiście powiedziałam jej pare słowek, a zastanawiam sie czy nie napiszę na nią skargi jak taka osoba moze być połozną?

Ogólnie zbadał mnie lekarz i powiedział ze mam miekką szyjke ( ale moze byc też miekka przez to ze juz przechodziłam poród ) jak mnie badał i przyciskał na macice to miałam uczucie ucisku na szyjke powiedział ze to nie jest normalne ze moze mi sie robić pomału rozwarcie albo skurcze mam takie, albo moze sie robić infekcja pęcherza ze on mnie widzi na oddziale na weekend zeby sprawdzić co sie dzieje. Zrobił mi też usg wszystko z dzidzią w porządku zapytał co mam w domu? a ja mówie ze córke to odpowiedział ze bede miała wszystkie dzieci ( mąz ucieszony) mam nadzieje ze bóle szybko mi miną i bedzie okej. Dzieki za słowa otuchy bo siedziałam zaryczana czekajać na ginekologa.
Olcia to super że z synkiem oj :-) . Niech zarobią ci badania :-)

Ja się szykuje na wizytę. Dam znać później.

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Kurczę a mnie od wczoraj jakoś dziwnie boli po prawej stronie, nie wiem czy to jajnik czy nie jajnik ale boli jak jestem za długo w jednej pozycji, jak zmieniam to nie boli i za jakiś czas znow...:( nie wiem czy mam jechać na IP bo dostać sie do mojego gina to nie ma opcji...wczoraj sie trochę poprzytulalam z mezem i moze od tego...tylko ze to boli tak jakby punkt jeden, albo mały na cos naciska i tak odczuwam...ech nie wiem co robić :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

nie nadrobie was, kilka dni mnie nie bylo.
nawet nie bede mowila, ze sprobuje.
napisalam odnosnie wizyty w watku groszkowym. Ja mam uszy do gory i do przodu. jutro 17 tydzien. jeny jak ten czas leci.
buziaki. a teraz ide spac. bo jestem po ostatnim tygodniu mega zmeczona, a wczoraj jeszcze podroz do i z warszawy. mogloby sie wydawac, ze to ot tak. ja jednak potrzbuje teraz regeneracji.
buziaki misiaki

Venice - niestety nie wypuscili zastanawiam sie czy zrobia mi dzisiaj jakies badania. Cale szczescir ze moj sasiad ginekolog tu pracuje wiec sie ma jakies znajomosci bo niestety moj ginekolog prowadzący ktory tez tu pracuje jest na wyjezdzie..

Olcia to zaciskam kciuki żeby było wszystko dobrze i tulę :* ja chyba dzisiaj tez wystartuje na IP :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Paula- lepiej jechac i sprawdzic jesli cos Cie boli.. Ja jestem z tego typu osob ze jak cos mi sie nie podoba to jezdze jak ze sraczka.

Do góry