reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Guillia tak słyszałam i nawet kiedys tak robiłam ale ogólnie mycie woda podobno wysusza skórę, a ja mam ostatnio dość sucha. A nie mogę trafić na jakiś fajny, nawilżający krem - może polecicie jakiś? Do twarzy oczywiście.

ja znalazlam krem nawilzajacy cudowny! nie wiem ile w polsce kosztuje, tutaj tez najtanszy nie jest ale goraco polecam. nie zawiera parabenow, nie zapycha porow, nawilza blyskawicznie, nie zostawia lepiej skory ani zadnej wyczuwalnej powloki i starczyl mi na 5 miesiecy przy codziennym uzywaniu. to jest niby wersja light wiec nie wiem jaka jest rich aczkolwiek moj hit :)
3337872412257.png

reklama
Dziewczyny ktore maja problemy z wypryskami ... i wysuszaniem cery ..
Chodzilam tyle czasu do kosmetyczek nic nie pomagalo .. a problem sie nasilal mialam pelno krost ... wkoncu trafilam na dermatolog i powiedziała mi tak: krem z mocznikiem do piet ! I kupilam .. po tygodniu nie mialam prawie zadnej krostki. .. teraz sie pojawiaja bo wiadomo hormony ale raz na jakis czas i duzo szybciej znikaja .. takze polecam...
Olcia nie stresuj siee .. a na ta polozna to wysmarowalabym skarge ! Boze jak kobieta dla kobiety moze tak mowic .. ehhh ..
Dzien dobry z rana :)!
tez slyszalam o moczniku ale dla mnie za tlusty, czuje jakbym miala maske na twarzy i nie pachnie za ladnie. chociaz akurat tego nie uzywalam wiec nie wiem.

mnie dziś mama ciągnie na małe zakupy. może się ogarnę i wstanę i będę mieć pretekst żeby chociaż rzęsy pomalować tuszem. dziś rano byłam przerażona bo mały zawsze rano wariuje a tu spokój i spokój, w końcu mój położył rękę i za chwilę zaczął wariowac ale dziś jednak go słabiej czuje..

ja znalazlam krem nawilzajacy cudowny! nie wiem ile w polsce kosztuje, tutaj tez najtanszy nie jest ale goraco polecam. nie zawiera parabenow, nie zapycha porow, nawilza blyskawicznie, nie zostawia lepiej skory ani zadnej wyczuwalnej powloki i starczyl mi na 5 miesiecy przy codziennym uzywaniu. to jest niby wersja light wiec nie wiem jaka jest rich aczkolwiek moj hit :)
3337872412257.png
Ogólnie firma la roche ma rewelacyjne kosmetyki. Czasami je używam. Do tanich nie należą ale często mają promocje. Mi bardzo podszedł płyn micelarny. Te kosmetyki polecane są głównie cerą wrażliwym.

Jolcia to masz przejścia z ta"położną "...współczulne. Ja w tym szpitalu nawet na opiekę nie mogę narzekać. Wszyscy raczej mili i przyjemnii, a często się zdarza jakaś pielęgniarka mało przyjazna !

Ja czekam właśnie na wypis jupiii wreszcie do domu ☺ z dzidzia wszystko w porządku, wyniki trcycy też w porządku to ciekawe skąd te plemienia już drugi raz w ciągu kilku tygodni...miłego dnia dla wszystkich w ten ponury początek weekendu

Połozna okropny babsztyl oczywiście powiedziałam jej pare słowek, a zastanawiam sie czy nie napiszę na nią skargi jak taka osoba moze być połozną?

Ogólnie zbadał mnie lekarz i powiedział ze mam miekką szyjke ( ale moze byc też miekka przez to ze juz przechodziłam poród ) jak mnie badał i przyciskał na macice to miałam uczucie ucisku na szyjke powiedział ze to nie jest normalne ze moze mi sie robić pomału rozwarcie albo skurcze mam takie, albo moze sie robić infekcja pęcherza ze on mnie widzi na oddziale na weekend zeby sprawdzić co sie dzieje. Zrobił mi też usg wszystko z dzidzią w porządku zapytał co mam w domu? a ja mówie ze córke to odpowiedział ze bede miała wszystkie dzieci ( mąz ucieszony) mam nadzieje ze bóle szybko mi miną i bedzie okej. Dzieki za słowa otuchy bo siedziałam zaryczana czekajać na ginekologa.

przepraszam ale zapomnialam ktora z was pisala o tym balonie epino...

poczytalma na necie bo tez myslalam, ze to jest ta pilka na ktorej sie skacze..... to nie jest pilka :p
najlepiej same przeczytajcie:
Link do: Produkty :: Balonik Epino - rozciąganie krocza, poród, mięśnie Kegla
powiem, szczerze, ze mnie to przeraza! czytalam o miesniach kegla i porodzie dlatego od 2 tygodni cwicze miesnie sama kilka razy dziennie (jak pamietam :p) ale ten produkt powoduje, ze sie go boje :p
Tez jestem ciekawa czy ktoras z was ma jakies doswiadczenia z nim i opowie cos wiecej bo moze to dobra rzecz a ja sie juz zrazilam :p

witajcie:) wczoraj juz nie napisalam tu nic bo pozno wrocilismy. Trafilam na swietnego lekarza ktory tez przyjmuje w szpitalu w ktorym chce rodzic..wiec sobie z nim o wszytskim porozmawialam... Ogolnie badanie przebieglo dobrze...okazalo sie ze jestem nie w 17 tygodniu tylko 19:) ale dzidzi jest zdrowe...wszystko jest dobrze:)zdrowo rosnie:)
Ale taka różnica w pomiarach usg?

reklama
Do góry