reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Sarka z tym tyciem nie mamy fajnie... Rozumiem Cie doskonale, sutki też mam większe - dobrze ze mamy kochających facetów [emoji12] a co do włosów to moje tez ostatnio strasznie sie plączą - ciekawe czemu?!

Cześć!

Jusuawa, Olciak
- no tu tak jest, że ginie się w tłumie, moje pytania też nie raz zostały bez odpowiedzi :( Ja nie odpowiedziałam, bo nie wiem, nie czuję jeszcze ruchów, tylko jakieś mizianie i sama nie wiem czy to to, chociaż już 2 ciąże mam za sobą :/
Giulia - nie słyszałam.
Sarka, MalinowaMarta - ja też te cycki mam wielkie i ciężkie. Sutki sterczą cały czas. Cała jestem wielka i ciężka! :/ Włosów też nie rozczesuję, bo mam kręcone i nawet nie próbuję, no chyba, że do prostowania.

Czesc dziewczyny witam sie z rana z izby przyjec.. Przyjechalam ma badanie Bo cos mnie w brzuchu I krzyzu boli od wczoraj polozna bez badania powiedziala mi ze to poczatki poronienia ( niewiem po czym to wywnioskowala) I wgl po co przyjezdzam ze mam se dzwonic do swojego ginekologa to jej tlumacze ze o 6 rank nie bede do niego dzwonila poza tym przyjmuje tylko we wtorki.. Az sie poryczalam tak mnie zdenerwowala.. ;( czekam juz godzinę na jakiegoś ginekologa żeby mnie zbadal..

Olciak biedna nie słuchaj tej położnej! Wredne babsko. Nie nawidzę jak ktoś stawia diagnozę "na oko". Mnie też wczoraj wieczorem trochę bolał kręgosłup lub krzyż nawet nie wiem co dokładnie. Przebadaj się i wracaj do domku - wszystko bedzie dobrze! [emoji110][emoji110][emoji110]

Olcia9250 nie panikuj tylko. Ja byłam w niedziele po 3 dniach rozpierającego bólu,który nie dał mi się ruszać. Położna wpisała przed przyjściem lekarza poronienie zagrażające, lekarz zbadał, zebrał wywiad i nawet nie zrobił usg, stwierdził,że są zastoje w jelitach. Okazało się,że miał rację. Dla świętego spokoju poleciałam jeszcze w poniedziałek na usg prywatnie i wszystko ok. Syrop na przeczyszcze ie pomógł i ból odszedł. Plamienia jakieś masz?

reklama
mnie codziennie boli, moja siostrę w ciąży tez. to normalne bo miednica się poszerza. ja to bym jej taka awanturę zrobiła żeby się nie pozbierala

Do góry