reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwona haha, to jak u mnie, zawsze ktoś się znajdzie, że zastuka. Ale ja na podwórko to się nie maluję, w domu też nie. Jak mam brwi zrobione to chociaż oko i już może być, chociaż teraz z tymi syfami co rusz :eek:
Aga, zazdroszczę nie malowania! Ja chyba za szybko zaczęłam i tak mi zostało :/
Przeraża mnie,.że największe będziemy latem... wolałabym chyba przezimować wielorybka pod kurtką;) hehe
Ja też:unsure:
Kamcia, to teściowa już wie? Jak zareagowała na ciążę, bo chyba gdzieś przeoczyłam:zawstydzona/y:

MalinowaMarta - współczuję! Dla Twojej Babci [*]
Pauladabro - też nie słyszałam o czymś takim.

Zielona Stokrotka kazała przekazać, że ogarnia swoje sprawy i potrzebuje troszkę czasu na myśli, telefony etc. Forum troszkę rozdysponowywało jej czas, poza tym ma mało energii więc chce ją przeznaczyc na razie na swoje życiowe sprawy. Wie, że ją wspieracie i dziękuje za to. Odezwie się jak znajdzie czas i ciut więcej sił

dotarłam ....ehhh ale miałam dziś dzien -co chwila goście ...potem mała rozrywka -był McD i lody u Grycana ....
jutro trochę lenistwa ....

Szkoda ze żadna mi nie odpisała na moje pytanie,trudno. Ważne że już ją poczułam i bardzo się z tego cieszę. Trzymajcie się.

reklama
Malinowa Marta tule :* ogromnie wspolczuje j wiem cos na temat demencji bo z tesciami mieszkaa (mama tescowej) lat 92 i to co przechodzą to jest trudne do opisania. Na pewnie takich lat nie dożyje i nawet nie wiem czy chce.
Mnie tu nikt nie pamięta, nie przywoluje ale i nie odpowiada jak o cos pytam wiec jestem bierna ale czytam Was regularnie. Przy takiej produkcji nie ma co się dziwić.
Stawiamy nasz domek i trochę
roboty mamy stad tes czasu mniej (pomimo że mam leżeć ze względu na łożysko i twardnienia Brzucha)

Piszecie negatywnie i palmersie a ja go uwielbiam. Kocham yo miłością nie do zastąpienia pomimo że w poprzedniej ciazy kompletnie go nie znałam i używałam różnych innych cudownych specyfików. W tej ciazy tylko i wyłącznie palmers!:)
Co do wyglądu to jestem okropnie zapuszczona i źle się czuje sama ze sobą:( u fryzjera nie byłam od poprzedniej ciazy czyli ponad 2 lata. Moje brwi wołają ratunku i ogólnie czuje się mega nieatrakcyjna. Nie ma nic gorszego niż samemu czuć się źle. Chyba czas to zmienić.

Do góry