łooo olcia niezla polozna ;/ mnie non stop boli w krzyzu jestem po 2 wypadkach samochodowych i to napewno mialo jakis wplyw ale ogolnie mam problemy z kregoslupem . czesto jest mi slabo i boli mnie w dole ale nikt mi nie mowi ze takie cos sie dzieje strasza strasznie czasami. ;/
reklama
Olcia widać bardzo wykwalifikowana i wszechwiedzaca ta polozna. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!
MalinowaMarta wiesz juz gdzie będziesz rodzic? Pojechalabym do fryzjera albo kosmetyczki ale zawsze do nich trzeba się na tyle wcześniej zapisać ze ja nigdy nie wiem kiedy będę miała dostępny samochód i opiekę do Daniela.
Ja to bym się chciała dostać na tego czata do Was na face ale nie wiem jak
Ja ogólnie mam problemu z wypryskami w okolicach żuchwy. Niczym nie idzie ich zwalczyć. Mecze się z nimi jakieś 7 lat piszą ze to sprawy hormonalne ale wygląda to okropnie
MalinowaMarta wiesz juz gdzie będziesz rodzic? Pojechalabym do fryzjera albo kosmetyczki ale zawsze do nich trzeba się na tyle wcześniej zapisać ze ja nigdy nie wiem kiedy będę miała dostępny samochód i opiekę do Daniela.
Ja to bym się chciała dostać na tego czata do Was na face ale nie wiem jak
Ja ogólnie mam problemu z wypryskami w okolicach żuchwy. Niczym nie idzie ich zwalczyć. Mecze się z nimi jakieś 7 lat piszą ze to sprawy hormonalne ale wygląda to okropnie
iwonaimaja
Fanka BB :)
Olciak będzie dobrze
Mi moja lekarka powiedziała że bóle są normalne a z krzyżem jak wcześniej były problemy to teraz się nasila
Mi moja lekarka powiedziała że bóle są normalne a z krzyżem jak wcześniej były problemy to teraz się nasila
Needi
Fanka BB :)
Jezu co za ludzie. Są tam jak dupa od srania żeby Cię przyjąć i zbadać. Trzymaj się OlciaCzesc dziewczyny witam sie z rana z izby przyjec.. Przyjechalam ma badanie Bo cos mnie w brzuchu I krzyzu boli od wczoraj polozna bez badania powiedziala mi ze to poczatki poronienia ( niewiem po czym to wywnioskowala) I wgl po co przyjezdzam ze mam se dzwonic do swojego ginekologa to jej tlumacze ze o 6 rank nie bede do niego dzwonila poza tym przyjmuje tylko we wtorki.. Az sie poryczalam tak mnie zdenerwowala.. ;( czekam juz godzinę na jakiegoś ginekologa żeby mnie zbadal..
Witam mamuski !!
Jestem mega nie wyspana synek w nocy mial jakies koszmary, stekal , kwekal , kopal.wszystko mnie boli nawet glowa , jeszcze 3h i koniec pracy.
Olcia co za glupie babsko, brak slow na takich ludzi.
Kochane a jak dolaczyc do Was na fb???
Jestem mega nie wyspana synek w nocy mial jakies koszmary, stekal , kwekal , kopal.wszystko mnie boli nawet glowa , jeszcze 3h i koniec pracy.
Olcia co za glupie babsko, brak slow na takich ludzi.
Kochane a jak dolaczyc do Was na fb???
witajcie wczoraj juz nie napisalam tu nic bo pozno wrocilismy. Trafilam na swietnego lekarza ktory tez przyjmuje w szpitalu w ktorym chce rodzic..wiec sobie z nim o wszytskim porozmawialam... Ogolnie badanie przebieglo dobrze...okazalo sie ze jestem nie w 17 tygodniu tylko 19 ale dzidzi jest zdrowe...wszystko jest dobrzezdrowo rosnie
nie no szokkkkk co za polozna...wspolczuje tego stresu...najpierw stwierdza cos i zamiast Ci pomoc to wysyla Cie dalej szok! Wiecie co takie polozne to wogole nie powinny pracowac w szpitalu serio..niektore z nich postepuja nie ludzko serio. Zamiast kobieta kobiecie pomoc doradzic uspokoic to wysyla dalej szok! Daj znac co i jak...Jezu co za ludzie. Są tam jak dupa od srania żeby Cię przyjąć i zbadać. Trzymaj się Olcia
heh ciekawe jaka date mi w koncu potwierdza bo miedzy 14 lipca a 26 lipca jest duzo czasu heheh wiec zobaczymy w marcu ide do mojego gin wiec o wszystkim mu powiem wytlumacze czemu zrobilam dodatkowe badania.....
i zapytam o konkretna date porodu
i zapytam o konkretna date porodu
reklama
Dziewczyny ktore maja problemy z wypryskami ... i wysuszaniem cery ..
Chodzilam tyle czasu do kosmetyczek nic nie pomagalo .. a problem sie nasilal mialam pelno krost ... wkoncu trafilam na dermatolog i powiedziała mi tak: krem z mocznikiem do piet ! I kupilam .. po tygodniu nie mialam prawie zadnej krostki. .. teraz sie pojawiaja bo wiadomo hormony ale raz na jakis czas i duzo szybciej znikaja .. takze polecam...
Olcia nie stresuj siee .. a na ta polozna to wysmarowalabym skarge ! Boze jak kobieta dla kobiety moze tak mowic .. ehhh ..
Dzien dobry z rana !
Chodzilam tyle czasu do kosmetyczek nic nie pomagalo .. a problem sie nasilal mialam pelno krost ... wkoncu trafilam na dermatolog i powiedziała mi tak: krem z mocznikiem do piet ! I kupilam .. po tygodniu nie mialam prawie zadnej krostki. .. teraz sie pojawiaja bo wiadomo hormony ale raz na jakis czas i duzo szybciej znikaja .. takze polecam...
Olcia nie stresuj siee .. a na ta polozna to wysmarowalabym skarge ! Boze jak kobieta dla kobiety moze tak mowic .. ehhh ..
Dzien dobry z rana !
Załączniki