reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
KKKasiulka mnie chwyciło po dłuższym schylaniu się.. taki ból podobny do rwy...

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Dlatego nie wolno nam się teraz schylać. Możesz spacerować - ruch zawsze pomaga, odpoczywać tak jak opisywałam i nie siedzieć....A przynajmniej siedzieć tylko wtedy kiedy musisz

ja to mam zadyszkę nawet jak piszę:)
a ta "na pieska" nie zawsze odciązająca chyba;P

Iwona - odciąża kręgosłup, żyły (przede wszystkim żyłę główną) i brzuch nic nie uciska.....
Ja nie ogę robić ruchów rotacyjnych - czyli na przykład myć mopem podłogi, uważać z odkurzaczem. Myję na klęczkach, nic mnie po tym nie boli. Konsultowałam to z moją rehabilitantką, która mnie prowadziła po operacji i potwierdziła, że to świetny pomysł.

Iwona - odciąża kręgosłup, żyły (przede wszystkim żyłę główną) i brzuch nic nie uciska.....
Ja nie ogę robić ruchów rotacyjnych - czyli na przykład myć mopem podłogi, uważać z odkurzaczem. Myję na klęczkach, nic mnie po tym nie boli. Konsultowałam to z moją rehabilitantką, która mnie prowadziła po operacji i potwierdziła, że to świetny pomysł.
ja nawiązałam do czegoś innego, taki żart:) wierzę w tą pozycję, naprawdę ;)

no to sobie pomyś jak się rozesmiałam jak napisałaś że rotacyjnych nie możesz, broń boże to nie był śmiech z Twojej choroby tylko tak jeszcze ciągle w pewnym skojarzeniu byłam:)

reklama
MalinowaMarta, najszczersze kondolencje :-( ale wiek piękny..

Ja podobnie jak dziewczyny, bez kresek, tuszu i czasami podkładu nawet po domu nie spaceruję. Mam jasną oprawę oczu i bez tego czuję się jak ślimak. Tylko z fryzurą u mnie kiepsko, bo czesać się nigdy nie nauczyłam a pięknych włosów nie mam.

Iwona35 od razu zrozumiałam aluzję do pieska. Mamy podobne skojarzenia :p

Do góry