reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
KKKasiulka mnie chwyciło po dłuższym schylaniu się.. taki ból podobny do rwy...
Dlatego nie wolno nam się teraz schylać. Możesz spacerować - ruch zawsze pomaga, odpoczywać tak jak opisywałam i nie siedzieć....A przynajmniej siedzieć tylko wtedy kiedy musisz
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
ja to mam zadyszkę nawet jak piszę
a ta "na pieska" nie zawsze odciązająca chyba;P
Iwona - odciąża kręgosłup, żyły (przede wszystkim żyłę główną) i brzuch nic nie uciska.....
Ja nie ogę robić ruchów rotacyjnych - czyli na przykład myć mopem podłogi, uważać z odkurzaczem. Myję na klęczkach, nic mnie po tym nie boli. Konsultowałam to z moją rehabilitantką, która mnie prowadziła po operacji i potwierdziła, że to świetny pomysł.
ja nawiązałam do czegoś innego, taki żart wierzę w tą pozycję, naprawdęIwona - odciąża kręgosłup, żyły (przede wszystkim żyłę główną) i brzuch nic nie uciska.....
Ja nie ogę robić ruchów rotacyjnych - czyli na przykład myć mopem podłogi, uważać z odkurzaczem. Myję na klęczkach, nic mnie po tym nie boli. Konsultowałam to z moją rehabilitantką, która mnie prowadziła po operacji i potwierdziła, że to świetny pomysł.
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
kKasiulka, dzięki za rady! Czyli od dziś zmywarką zajmuje się mąż
Dokładnie, u mnie zajmuje się tym starsza córka ;-)
ja nawiązałam do czegoś innego, taki żart wierzę w tą pozycję, naprawdę
Hahahahahhhaa Blondynka! Nie załapałam ;-)
reklama
Mendoza813
Fanka BB :)
MalinowaMarta, najszczersze kondolencje :-( ale wiek piękny..
Ja podobnie jak dziewczyny, bez kresek, tuszu i czasami podkładu nawet po domu nie spaceruję. Mam jasną oprawę oczu i bez tego czuję się jak ślimak. Tylko z fryzurą u mnie kiepsko, bo czesać się nigdy nie nauczyłam a pięknych włosów nie mam.
Iwona35 od razu zrozumiałam aluzję do pieska. Mamy podobne skojarzenia
Ja podobnie jak dziewczyny, bez kresek, tuszu i czasami podkładu nawet po domu nie spaceruję. Mam jasną oprawę oczu i bez tego czuję się jak ślimak. Tylko z fryzurą u mnie kiepsko, bo czesać się nigdy nie nauczyłam a pięknych włosów nie mam.
Iwona35 od razu zrozumiałam aluzję do pieska. Mamy podobne skojarzenia