Musisz wejść w swój profil i tam jest sygnatura tam wklejasz link z suwaczkiem tylko musi być ten specjalny dla babyboomPatuska moze byc z kompa
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Szkoła rodzenia...
Byłyście w poprzednich ciążach? Idziecie teraz? Warto?
Ja się chyba zdecyduję...
To moja pierwsza ciąża więc myślę że warto byłoby się czegoś mądrego dowiedzieć ale bardziej chodzi mi o opiekę nad noworodkiem aniżeli przygotowanie do porodu. Muszę się już po malu rozejrzec w tym temacie
Julka89.89
Cudzie trwaj..
No i się postresowalam tą szyjka i zaczęłam czytać jak głupia. chyba odłącze sobie neta
Kamcia2810
Fanka BB :)
To samo mówiłam mężowi przy pierwszym porodzie. Każdy jego dotyk doprowadzal mnie do szału, więc miał zakaz, ale musiał stać obok heheja zdecydowanie planuje rodzinny, to moj pierwszy i nie wyobrazam sobie byc tam sama, razem stworzylismy dzieciaczka, to teraz razem bedziemy to przezywac, na kazde usg tez chodzimy razem
nieufna
No i się postresowalam tą szyjka i zaczęłam czytać jak głupia. chyba odłącze sobie neta
Też tak myslę Też w pewnym momencie stwierdziła, że net to zło ))
reklama
Needi
Ja chodziłam w poprzedniej ciąży i sobie chwale. Wyklady były dość nudne ale odpowiadała na wszystkie nasze pytania było ubieranie lalki i ćwiczenia godzinne. I wycieczka na porodówke.Szkoła rodzenia...
Byłyście w poprzednich ciążach? Idziecie teraz? Warto?
Ja się chyba zdecyduję...