reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dżudka z tego co rozmawiałam ze swoja lekarka to sama wada wzroku nie jest przeciwskazaniem do porodu sn, chodzi bardziej o to czy nie odkleja się siatkówka (chyba:p) ale tak czy inaczej warto wybrać sie na konsultacje do okulisty, ja pójdę na pewno :)

Ruda, taką masz bliską więź z mamą? Ale fajnie...Gratuluję takich relacji :)
Dżudka - ja mam usg 11 marca. Będę wtedy w 20tyg.i 6dniu. Czyli końcówka 21 tygodnia. Witaj :)

Mój maz był przy porodzie i nie miał jakis "urazow" pozniej;) na porodówce od 3 w nocy a poród o 19 wiec sporo tam spędziliśmy czasu ale cały czas był ze mną, położne Galadaja rzadko wiec ja nie wyobrażam sobie być tan sama ;)
Mój mnie złapał w locie jak poszłam pod prysznic i zasłabłam. Nie wiem ile mu przez to nie zawdzięczamy, ja i córka..może więcej niż brak siniaków

sluchajcie ale to ze jakis maz nie chce byc przy porodzie nie znacyz ze jest dziwny...sa tacy i co zrobic..oj kobitki luzu troszke w tym wszystkim..
tzn prawie wszystko zrozumiem ale np" nie bo nie" to już nie zrozumiem, albo tekst bo "mogę mieć później uraz do seksu z Tobą" to już jest dziwność

reklama
Dżudka z tego co rozmawiałam ze swoja lekarka to sama wada wzroku nie jest przeciwskazaniem do porodu sn, chodzi bardziej o to czy nie odkleja się siatkówka (chyba:p) ale tak czy inaczej warto wybrać sie na konsultacje do okulisty, ja pójdę na pewno :)

Dzieki za radę. Na pewno się wybiore do okulisty. Ale mam obawy żeby w trakcie porodu SN nie pogorszył mi się jeszcze bardziej wzrok.

3jgx43r84b8drosd.png

Do góry