reklama
kitty89
Fanka BB :)
Dżudka z tego co rozmawiałam ze swoja lekarka to sama wada wzroku nie jest przeciwskazaniem do porodu sn, chodzi bardziej o to czy nie odkleja się siatkówka (chyba) ale tak czy inaczej warto wybrać sie na konsultacje do okulisty, ja pójdę na pewno
to my jesteśmy mentalne siostry bliźniaczkiA ja Wam powiem, może jestem okrutna ale mam awersję do wrażliwych chłopców emo w spodniach węższych od moich
Facet jednak musi znieść przynajmniej tyle, co ja
Mój mnie złapał w locie jak poszłam pod prysznic i zasłabłam. Nie wiem ile mu przez to nie zawdzięczamy, ja i córka..może więcej niż brak siniakówMój maz był przy porodzie i nie miał jakis "urazow" pozniej na porodówce od 3 w nocy a poród o 19 wiec sporo tam spędziliśmy czasu ale cały czas był ze mną, położne Galadaja rzadko wiec ja nie wyobrażam sobie być tan sama
tzn prawie wszystko zrozumiem ale np" nie bo nie" to już nie zrozumiem, albo tekst bo "mogę mieć później uraz do seksu z Tobą" to już jest dziwnośćsluchajcie ale to ze jakis maz nie chce byc przy porodzie nie znacyz ze jest dziwny...sa tacy i co zrobic..oj kobitki luzu troszke w tym wszystkim..
napisz co powiedziałaz dzisiaj sie zapytam meza z tego wszystkiego ciekawe co powie...
reklama
Dżudka z tego co rozmawiałam ze swoja lekarka to sama wada wzroku nie jest przeciwskazaniem do porodu sn, chodzi bardziej o to czy nie odkleja się siatkówka (chyba) ale tak czy inaczej warto wybrać sie na konsultacje do okulisty, ja pójdę na pewno
Dzieki za radę. Na pewno się wybiore do okulisty. Ale mam obawy żeby w trakcie porodu SN nie pogorszył mi się jeszcze bardziej wzrok.