reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Moja to by pierwsza zaczęła panikować, ale na moim porodzie mogłaby być też mam z nią dobry kontakt. Mój mąż chce być bardzo więc teściowej to by już chyba nie zniósł [emoji14]
Moja jest właśnie bardzo spokojna i opanowana w przeciwieństwie do mnie :D

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Iwona, dwie córy i chłopak - pięknie! Niech już zostanie ten chłopak :D
Agnesdem, no rzeczywiście :) Wszystkie urodzą i we dwie zostaniemy na forum haha. Brzuszek mam, zwłaszcza wieczorem, a Ty?
Ruda, ale fajnie! Naprawdę! Jesteś jedynaczką? To Twoje pierwsze dziecko?

Ile przytyłyscie??????

Agnesdem, no rzeczywiście :) Wszystkie urodzą i we dwie zostaniemy na forum haha. Brzuszek mam, zwłaszcza wieczorem, a Ty?

Ile przytyłyscie??????
z OM mam na 26 -28 , więc może nie we dwie :D no mógłby być , ale niech przede wszystkim zdrowy będzie ta płeć dla mnie to naprawdę drugorzędna sprawa, zwłaszcza że juz sie nie ma tych 20 lat ;)

Ile przytyłyscie??????
Ja z 8 kg napewno ale 2 tyg temu się ważyłam. Co do płci 3 córka prawdopodobnie bo nie miała żadnych wątpliwości. Liczyłam na syna.

tErmin z OM jest taki, że jakby dzdzia ciut poczekała, dosłownie tydzień to będzie obchodzic urodzinki ze swoim tatą a jak urodzi się w termnie USG to urodzinki będzie mieć z moim tatą a swoim dziadkiem:)

Na ostatniej wizycie miałam 8 kilo na plusie... bo startowałam z 56 kilo... ale od tamtej wizyty przytyłam na pewno jeszcze coś...

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

Ile przytyłyscie??????
ja przytyłam 70 dag :( ale teraz licze że przez te 2 tyg na L4 nadrobiłam

reklama

Ile przytyłyscie??????
hahah no brzuszek mam najbardziej wydety wieczorem chociaz teraz tez troche widac..ale szczerze juz bym chiala byc duza;) Ogolnie przytylam 3,5kg a Ty?Wy?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry