reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Moja to by pierwsza zaczęła panikować, ale na moim porodzie mogłaby być też mam z nią dobry kontakt. Mój mąż chce być bardzo więc teściowej to by już chyba nie zniósł [emoji14]
Moja jest właśnie bardzo spokojna i opanowana w przeciwieństwie do mnie :D

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Iwona, dwie córy i chłopak - pięknie! Niech już zostanie ten chłopak :D
Agnesdem, no rzeczywiście :) Wszystkie urodzą i we dwie zostaniemy na forum haha. Brzuszek mam, zwłaszcza wieczorem, a Ty?
Ruda, ale fajnie! Naprawdę! Jesteś jedynaczką? To Twoje pierwsze dziecko?

Ile przytyłyscie??????

Agnesdem, no rzeczywiście :) Wszystkie urodzą i we dwie zostaniemy na forum haha. Brzuszek mam, zwłaszcza wieczorem, a Ty?

Ile przytyłyscie??????
z OM mam na 26 -28 , więc może nie we dwie :D no mógłby być , ale niech przede wszystkim zdrowy będzie ta płeć dla mnie to naprawdę drugorzędna sprawa, zwłaszcza że juz sie nie ma tych 20 lat ;)

Ile przytyłyscie??????
Ja z 8 kg napewno ale 2 tyg temu się ważyłam. Co do płci 3 córka prawdopodobnie bo nie miała żadnych wątpliwości. Liczyłam na syna.

tErmin z OM jest taki, że jakby dzdzia ciut poczekała, dosłownie tydzień to będzie obchodzic urodzinki ze swoim tatą a jak urodzi się w termnie USG to urodzinki będzie mieć z moim tatą a swoim dziadkiem:)

Na ostatniej wizycie miałam 8 kilo na plusie... bo startowałam z 56 kilo... ale od tamtej wizyty przytyłam na pewno jeszcze coś...

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

Ile przytyłyscie??????
ja przytyłam 70 dag :( ale teraz licze że przez te 2 tyg na L4 nadrobiłam

reklama

Ile przytyłyscie??????
hahah no brzuszek mam najbardziej wydety wieczorem chociaz teraz tez troche widac..ale szczerze juz bym chiala byc duza;) Ogolnie przytylam 3,5kg a Ty?Wy?

Do góry