reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

@agnesdem, no pewnie, zdrowie najważniejsze... takie nasze małe zbóje ;) :D już się z mężem śmiejemy, że jak już będzie nastolatkiem/dorosłym, to mu będziemy wypominać, że niekulturalny i się tyłkiem odwracał i miał już wtedy nas gdzieś :p haha

reklama
@agnesdem, no pewnie, zdrowie najważniejsze... takie nasze małe zbóje ;) :D już się z mężem śmiejemy, że jak już będzie nastolatkiem/dorosłym, to mu będziemy wypominać, że niekulturalny i się tyłkiem odwracał i miał już wtedy nas gdzieś :p haha
dokladnieee i macie racje co to znaczy zeby sie do rodzicow i p.dr odwracac tylem;)

Od początku miała smaka na słodkie, kwaśne w ogóle mnie nie interesuje, dlatego myślałam że to dziewczynka a tu będzie syńcio :p
czyli to mit slodkie dziewczynka kwasne chlopaczek;) bo u mnie w sumie raz kwasne raz slodkie...roznie na prawde:) bardziej slodkie ale hmmm moze to synus mamusi ktory uwielbia slodkie jak tatus ;) nie no dla mnie to bez roznicy co bedzie oby bylo wszytsko ok:)

Ja mam 26.02 polowkowe tydzien później wizyta u gin. Jeszcze dlugie 2 tygodnie - zwłaszcza ze brzuch twardnieje :(

Hej!

Ospa, biedna Lenka. Jak takiemu maluchowi wytłumaczyć, żeby się nie drapał.

Jolcia, zdrowia dla Ami.

Agnes, za dużo myślisz, kombinujesz, odpuść troszkę bo się zamęczysz.

A my dziś idziemy do domu!!!!!!!

Ja rodzilam na Inflanckiej, było ok. Teraz chyba pojadę na Karową bo po przejściach z Maćkiem chcę szpital, gdzie jest też oddział noworodkowy.

Ostatnia edycja:
Ja mam 26.02 polowkowe tydzien później wizyta u gin. Jeszcze dlugie 2 tygodnie - zwłaszcza ze brzuch twardnieje :(
Hej!

Ospa, biedna Lenka. Jak takiemu maluchowi wytłumaczyć, żeby się nie drapał.

Jolcia, zdrowia dla Ami.

Agnes, za dużo myślisz, kombinujesz, odpuść troszkę bo się zamęczysz.

A my dziś idziemy do domu!!!!!!!
no wiesz pierwsza ciaza wiec wiadomo, ze mysle o wszystkim ze czekam ze zastanawiam sie ..to normalne..:)

reklama
Do góry