Lizzy_
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokladnieee i macie racje co to znaczy zeby sie do rodzicow i p.dr odwracac tylem@agnesdem, no pewnie, zdrowie najważniejsze... takie nasze małe zbóje już się z mężem śmiejemy, że jak już będzie nastolatkiem/dorosłym, to mu będziemy wypominać, że niekulturalny i się tyłkiem odwracał i miał już wtedy nas gdzieś haha
czyli to mit slodkie dziewczynka kwasne chlopaczek bo u mnie w sumie raz kwasne raz slodkie...roznie na prawde bardziej slodkie ale hmmm moze to synus mamusi ktory uwielbia slodkie jak tatus nie no dla mnie to bez roznicy co bedzie oby bylo wszytsko okOd początku miała smaka na słodkie, kwaśne w ogóle mnie nie interesuje, dlatego myślałam że to dziewczynka a tu będzie syńcio
Ja mam 26.02 polowkowe tydzien później wizyta u gin. Jeszcze dlugie 2 tygodnie - zwłaszcza ze brzuch twardnieje
no wiesz pierwsza ciaza wiec wiadomo, ze mysle o wszystkim ze czekam ze zastanawiam sie ..to normalne..Hej!
Ospa, biedna Lenka. Jak takiemu maluchowi wytłumaczyć, żeby się nie drapał.
Jolcia, zdrowia dla Ami.
Agnes, za dużo myślisz, kombinujesz, odpuść troszkę bo się zamęczysz.
A my dziś idziemy do domu!!!!!!!