reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
a do przychodni na c nie chodzę choć mam rzut beretem wystarczy przejść przez dziurę w płocie
Ja akurat tam chodzę, od września i jestem bardzo zadowolona :)
Julka, teraz duuuużo odpoczywaj i myśl o swoim Maluszku :)
Sarka, faktycznie, koleżanka pewnie tak kombinowała...
Tylko na ip długo czekalam, żeby mnie przyjęli.
Taaa... to fakt... raz też byłam, nie w ciąży, na ip do ginekologa, to nie dość, że się naczekałam, to babka w recepcji darła się na całą ip co mi jest :p gdyby nie to, że byłam słaba to bym jej tam chyba awanturę zrobiła. Ale potem fakt, jak już byłam na górze to opieka bardzo miła :)
Hope-zdrówka dla córci:)
wiele osob w 16 tygodniu mowi ze zna juz plec..a ja nie
Ja też nie znam :( zastanawiałam się nad prywatną wizytą, ale w sumie do lekarza nie mam zastrzeżeń i skoro wszystko jest ok, a tylko z ciekawości to wytrzymam jeszcze trochę ;) poza tym, mój Maluch chyba charakterek po tatusiu, bo zawsze na przekór, na badaniach się odwraca i guzik...
wez pod uwage ze czesto taka "diagnoza" w 16 tygodniu okazuje sie potem mylna.
No właśnie tak też może być.. wolę być pewna, niż ubierać syna w różowe ciuszki ;)
@agnesdem , ja mam 29.02 wizytę u swojego, także do tego czasu też nie poznam, więc nie przejmuj się :D wytrzymamyyy, nie?;)

U mnie z jedzeniem różnie. Wczoraj jadłam jak oszalała, dziś to w ogóle nie czuję głodu... jem tylko, żeby dzidzi miało... i tak od pewnego czasu mam takie "fazy"...
Mój Maluch wczoraj znowu świrował, czuję jak się kręci i lekko czasem kopnie... Miłe to takie, ale skoro już teraz taki żywy to co będzie dalej? Niemniej jestem szczęśliwa. A mąż? Oczywiście, że to po nim wszystko, że zawsze jest po jego stronie jak leżymy ;)

Ja akurat tam chodzę, od września i jestem bardzo zadowolona :)
Julka, teraz duuuużo odpoczywaj i myśl o swoim Maluszku :)
Sarka, faktycznie, koleżanka pewnie tak kombinowała...

Taaa... to fakt... raz też byłam, nie w ciąży, na ip do ginekologa, to nie dość, że się naczekałam, to babka w recepcji darła się na całą ip co mi jest :p gdyby nie to, że byłam słaba to bym jej tam chyba awanturę zrobiła. Ale potem fakt, jak już byłam na górze to opieka bardzo miła :)
Hope-zdrówka dla córci:)

Ja też nie znam :( zastanawiałam się nad prywatną wizytą, ale w sumie do lekarza nie mam zastrzeżeń i skoro wszystko jest ok, a tylko z ciekawości to wytrzymam jeszcze trochę ;) poza tym, mój Maluch chyba charakterek po tatusiu, bo zawsze na przekór, na badaniach się odwraca i guzik...

No właśnie tak też może być.. wolę być pewna, niż ubierać syna w różowe ciuszki ;)
@agnesdem , ja mam 29.02 wizytę u swojego, także do tego czasu też nie poznam, więc nie przejmuj się :D wytrzymamyyy, nie?;)

U mnie z jedzeniem różnie. Wczoraj jadłam jak oszalała, dziś to w ogóle nie czuję głodu... jem tylko, żeby dzidzi miało... i tak od pewnego czasu mam takie "fazy"...
Mój Maluch wczoraj znowu świrował, czuję jak się kręci i lekko czasem kopnie... Miłe to takie, ale skoro już teraz taki żywy to co będzie dalej? Niemniej jestem szczęśliwa. A mąż? Oczywiście, że to po nim wszystko, że zawsze jest po jego stronie jak leżymy ;)
:) no pewnie Lizzy musimy wytrzymac to nasze maluchy chyba podobne sa bo moj tez oczywiscie na przekor jak tatus odwraca sie od dr:) usieka plecami sie odwraca ahhaha albo za noge lapie:) urwis moj kochany:) poczekamy w takim razie do polowkowych a pozniej ostre zakupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:)i bedzie jak z tej reklamy KUPUJ KUPIJ KUPUJ!!!!!:)

no pewnie Lizzy musimy wytrzymac to nasze maluchy chyba podobne sa bo moj tez oczywiscie na przekor jak tatus odwraca sie od dr
Jak byliśmy na prenatalnych to spał... jak lekarz zaczął jeździć tym od usg :p to świarował, kopał itd... potem odwrócił się tyłkiem i koniec :p ogólnie przeczuwam dziewczynkę, ale czy kobieta byłaby zdolna do takiego zachowania? ;) hehe... póki co jest Maluszek i to jest słodkie :D

Ja mam teraz wizyte 26.02, będzie 19 tydzien, ale nie wiem czy bede miała połówkowe, bo nic lekarz nie mówił

ahahah to podobnie u nas bylo i bada i bada a maleństwo ciach na brzuszek i wypina sie no to lekarz mówi no pokaz sie pokaz a on/ ona niccccc łapie sie za noge no to lekarz aż zatrzasnął moim brzuszkiem delikatnie oczywiście a dzidzi nic..hahahraczkami rusza nóżkami i ciężko zbadać co to..mi się wydaje ze dziewczynkaaaaa:) tak wiec czekamyyyy pewnie ze to jest najpiękniejsze ze jest..reszta jest nie ważna oby zdrowe było...

reklama
Do góry