no w sumie chyba mu ufam duzo czasu mi zawsze poswieca..rozmawia ze mna uspakaja jak zaczynam opowiadac mu co przeczytalam na necie..Ostatnio odpowiadal na prawde na wszytskie pytamnia tez i mojego meza smial sie ze malenstwo tak sie uklada ze nic nie widacccc teraz tylko pobral cytologie zbadal cisnienie wage i powiedzial ze jak przyjde za 4tyogdnie to da mi skierowanie na polowkowe badanie lepszym aparatem bo akorat ten co mial w tej przyychodni w ktorej tego danego dnia bylam nie byl do tego...tzn do normalnego usg. No dobra to czekam i nie wymyslam i nie nakrecam sie...Agnes jeżeli jesteś zadowolona z jego ogólnej opieki, czujesz się dobrze zbadana po każdej wizycie i bezpieczna i ufasz mu to nie ma sensu zmieniać chyba że nie jesteś pewna co do niego i uważasz ze jesteś tylkp kolejna pacjentka a jak przyjdzie co do czego to umyje ręce to byn się zastanowiła. to ze jeszcze nie określił płci to kompletnke nic nie znaczy. chyba ze ma 20 paro letni sprzęt
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
A no różne są sytuacje czasem nawet całą ciążę Lekarz mówi ze dziewczynka / chłopiec a tu niespodzianka podczas porodu ale ja od początku czułam ze chlopiec i jakby mi powiedzieli ze dziewczynka to chyba bym się klocila haha
Julka89.89
Cudzie trwaj..
A kiedy masz?
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ja tezno dobra to czekam do połówkowego może wytrzymammmmm
no dobra to czekam do połówkowego może wytrzymammmmm
a za to potem jaka będzie super niespodzianka, jak w końcu się dowiesz! poza tym, czym później się dowiesz, tym większa pewność, że ta diagnoza jest już ostateczna chociaż jak już niektóre z Was wspomniały, do samego porodu niewiadomo
ja póki co staram się nie myśleć o płci, ubranka kupuję neutralne, bo i tak jakoś mnie nie ciągnie np do różu
Ty tez czekasz na połówkowe?ja tez
no tez razja...no ja jeszcze nie kupuje ubranek tznnnnn kupilam jedno ma przyjsc jutro bo to taka jakby walentynka dla Meza hihih no mnie ja wiem ciagnie raz do rozwego raz do niebieskiego wiec nie wiem mam mieszane uczucie ale jesli chodzi o jedzenie to barddziej mnie ciagnie do slodkiego a wy?a za to potem jaka będzie super niespodzianka, jak w końcu się dowiesz! poza tym, czym później się dowiesz, tym większa pewność, że ta diagnoza jest już ostateczna chociaż jak już niektóre z Was wspomniały, do samego porodu niewiadomo
ja póki co staram się nie myśleć o płci, ubranka kupuję neutralne, bo i tak jakoś mnie nie ciągnie np do różu
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
tak,mam 2,03Ty tez czekasz na połówkowe?